Jobs, der boomer i løbet af coronavirus (COVID-19) Pandemic

Posted on

Jobs, der boomer lige nu

Hvis du leder efter arbejde lige nu, har du en masse selskab. På grund af virkningen af ​​COVID-19 pandemi, arbejdsløshed fordringer steg over 3,3 millioner mellem 22. marts og marts 28., 2020 ifølge Bureau of Labor Statistics. Over 10 millioner arbejdere har indgivet arbejdsløshedsunderstøttelse. Det er den største stigning-og det største samlede antal arbejdsløshed fordringer-siden Department of Labor begyndte at holde styr på ledighedstallene.

Vigtigt : Mens arbejdsgivere i fritids- og gæstfrihed industri er ved at afgive job, er andre sektorer rampe op ansættelse.

Andrew Challenger, Senior VP for Challenger, Gray & Jul, Inc., bemærker, at ”detailhandlere, medicinsk udstyr beslutningstagere, forbrugerprodukter fabrikanter, transport og lagerfaciliteter er alle trives lige nu.”

Dagligvarebutikker, apoteker, og IT-understøttelse er også leje henhold til CareerOneStop blog, som er sponsoreret af det amerikanske Department of Labor.

Tip : Hvis du har været afskediget eller ledte efter arbejde, før de økonomiske konsekvenser af den coronavirus udbrud, kan du skræddersy din søgning til industrier, der ansætter nu.

Mange statslige og lokale regeringer presser borgere til at blive hjemme, når det er muligt. Dette har haft en nedkøling indflydelse på sit-down spisning, mursten og mørtel detail, og andre relaterede virksomheder. Men online shopping og levering er steget kraftigt, og væsentlige tjenesteydelser som sundhedspleje og oplagring ansætter hurtigt at imødekomme efterspørgslen.

Disse 10 erhverv ansætter lige nu:

Kasserer og Hylde stockers

Før coronavirus pandemi, blev kasserer job væsentlige aftagende. Den Bureau of Labor Statistics’ Occupational Outlook Handbook projicerede disse job at falde med 4% mellem 2018 og 2028. 8 Men nu er mange dagligvarekæder rampe op ansættelse at imødekomme efterspørgslen efter curbside afhentning, levering, og in-store-tjenester.

Kasserer og relaterede detail jobs kræver ingen formelle uddannelsesmæssige legitimationsoplysninger, men kundeservice erfaring og færdigheder er altid et plus. Disse arbejdspladser typisk betale omkring $ 10 eller $ 11 per time.

Mad levering drivere

Sit-down spisning kan suspenderes i mange områder af USA, men nogle restauranter er ved at udvide levering. For eksempel er Challenger, Gray & Jul noter at Dominos ansætte 1.000 nye levering drivere til at imødekomme efterspørgslen.

Ud over fast food virksomheder, er mange andre restauranter, der tilbyder levering via on-demand mad levering apps som UberEats, GrubHub, og DoorDash.

Bemærk: Mange levering apps har ændret deres politik at give no-kontakt leveringsmuligheder, beskytter både kunder og chauffører.

Mad servicejobs trives selv i normale økonomiske forhold. Den Bureau of Labor Statistics rapporterer, at der forventes denne specifikke arbejdsstyrke at vokse 14% mellem 2018 og 2028-meget hurtigere end gennemsnittet.

Forsendelse og Retail levering drivere

Den Bureau of Labor Statistics rapporterer også en enorm stigning i efterspørgslen efter pakkelevering chauffører på UPS, FedEx, og US Postal Service. Amazon også ansætte on-demand levering drivere (Flex) og løn levering drivere (Daily servicepartnere).

Ifølge Occupational Outlook Handbook, disse job kræver typisk en studentereksamen eller tilsvarende og løn omkring et gennemsnit på $ 30.000 om året.

sygeplejersker

En anden hurtigt voksende job forud for coronavirus pandemi, sygeplejersker er i høj efterspørgsel lige nu. Nurse.org rapporter at rejse sygeplejersker og respiratoriske terapeuter var tjener $ 10.000 om ugen eller $ 100.000 for en 13-ugers tørn til arbejde i New York, en af epicenters af pandemien.

Dog er sundhedspersonale ikke kendt for deres fokus på den finansielle. Angelina Walker på Nurse.org skriver: ”Vi har været overvældet af svaret fra sygeplejersker, der blot ønsker at få hjælp i de områder, der har brug for dem … hotlines er blevet oversvømmet med sygeplejersker sige ting som, ‘bare sætte mig overalt, jeg don ‘t bekymre sig om løn, jeg ønsker blot at få hjælp.’”

Den erhvervsmæssige udsigter for sygeplejersker er stærk; Bureau of Labor Statistics forventer en stigning på 12% i RN arbejdspladser mellem 2018 og 2028. Sygeplejersker tjener median løn på omkring $ 71.000 om året.

Respiratoriske Terapeuter

Respiratory terapeuter, der arbejder med patienter med åndedrætsbesvær, er en anden vigtig gruppe på frontlinien af ​​COVID-19 kamp. Ligesom rns, er deres løn steget på hospitaler i coronavirus hotspots.

I mindre farlige tider, respiratoriske terapeuter løn toppe stadig $ 60.000 om året. forventes deres job at vokse 21% mellem 2018 og 2028, i henhold til Bureau of Labor Statistics. 

Administrativt personale på hospitaler og sundhedscentre

CareerOneStop rapporterer, at mange hospitaler rundt om i landet er personalemæssige op til at beskæftige sig med den COVID-19 krise-og ikke alle job kræver licens og certificering. Kundeservice og administrative stillinger er afgørende for mission sundhedsorganisationer.

Vigtigt: Bedst af alt, som Bureau of Labor Statistics påpeger, ”hvis du har været afskediget fra en gæstfrihed job, du måske finde du har færdigheder, som overførsel direkte til nogle sundhedsvæsenet kundeservice job.”

Administrative assistent job typisk betale omkring $ 18 pr time Ifølge Bureau of Labor Statistics.

Fulfillment Centre Associates

Med forbrugere stikning tæt på hjemmet, online-ordrer boomer og detail virksomheder ansætter at imødekomme en stigende efterspørgsel. Amazon nylig annonceret til 100.000 fuldtids- og deltidsstillinger i deres opfyldelse centre rundt om i landet. Hertil kommer, at e-handel gigantiske stater, at det vil øge sin mindstelønnen med $ 2 per time på midlertidig basis i løbet af den ansættende bølge.

Online Lærere

Skoler på tværs af virksomheden har aflyst undervisning på stedet og flyttede online for varigheden af ​​pandemien. Som følge heraf er mange online læring selskaber leje for lærere og vejledere. For eksempel, USA Today bemærker, at online-pædagogiske selskab Outschool er leje for 5.000 online K-12 lærere.

vokser undervisning arbejdspladser, rapporterer Bureau of Labor Statistics, hvilke projekter en stigning på 11% (meget hurtigere end gennemsnittet) i postsecondary feltet mellem 2018 og 2028.

Rengøring Jobs

Essential virksomhedsdrift gør alt, hvad de kan for at stoppe spredningen af ​​infektionen. Som et resultat, rengøring arbejderne er i høj efterspørgsel i hele landet. Hvis du ikke har noget imod at rense og har stærke sans for detaljer, kan du blive ansat hurtigt ved et rengøringsfirma gennem en jobsøgning hjemmeside eller via en on-demand job app.

Tech Support Specialist

Som tusindvis af funktionærer er tvunget til distancearbejde situationer, måske for første gang, vil IT- og teknisk support fagfolk være i efterspørgslen.

Den Bureau of Labor Statistics rapporterer, at der forventes dette job at vokse 10% hurtigere end gennemsnittet mellem 2018 og 2028. 3 Median løn svæver omkring $ 25 per time.

 

 

 

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *