Front-End Web Developer følgebrev og cv Eksempler

Posted on

Front-End Web Developer følgebrev og cv Eksempler

Som en front-end web-udvikler, du er i en god stedet, hvis du er på udkig efter et nyt job. Den Bureau of Labor Statistics projekter, som web-udvikler job vil vokse 15% mellem 2016 og 2026 – langt hurtigere end gennemsnittet.

Hertil kommer, webudviklere tjene en god løn. Den mediane årsløn i 2018 var $ 69.430. Ikke dårligt for et job, som du måske være i stand til at lande med en associeret grad.

Men mens denne besættelse ikke kræver års formel uddannelse, det er en meget dygtig erhverv. At være en front-end udvikler, skal du kernekompetencer som HTML, CSS, og JavaScript. Afhængig af jobbet, kan du også nødt til at vide back-end sprog som Ruby. Din følgebrev og CV skal vise, at du har de færdigheder og erfaring, der kræves for at udføre opgaven.

Hvad skal medtages i dit følgebrev og Genoptag

Fremhæv dine færdigheder. Medtag søgeord fra jobbet notering, især dem, der vedrører tekniske færdigheder. Igen vil front-end udvikler roller kræver kendskab til HTML, CSS, og JavaScript. Vær sikker på at inkludere bløde færdigheder så godt, ligesom evnen til at kommunikere tekniske problemstillinger og løsninger til ikke-teknisk personale.

Understreg din mest relevant erfaring. Afhængigt af dit arbejde historie og jobkravene, kan du ønsker at vælge en genoptage type, der fremhæver din relaterede oplevelse. For eksempel, hvis dit arbejde historie viser en lineær progression mod denne rolle, kan du vælge at bruge en kronologisk cv. På den anden side, hvis din karriere har taget nogle zig-zags, kan du vælge en funktionel eller en kombination CV, der viser dine færdigheder.

Tips til at skrive et følgebrev og cv

Tilpas dit følgebrev og cv for hvert job. Når du ansøger om en ny stilling, er det vigtigt, at du skræddersy dit følgebrev og cv til det job, du søger. Analysere forsigtigt jobbet kravene i jobbet udstationering, og matche dine evner så tæt som muligt.

Forbered en portefølje for at vise dit arbejde. Ved ansøgning om et job som front-end udvikler, dit mål er at vise, at du kan løse virksomhedens problemer og perfektionere deres produkt. En online portfolio er en nem måde at vise din tidligere arbejde og vise, hvad du kan gøre.

Hvis du e-maile dit følgebrev og cv, liste din navn og stillingsbetegnelse i emnelinjen i e-mailen:

Emne: Front-End Web Developer Position – din første og efternavn

Medtag dine kontaktoplysninger i din e-mail signatur, og ikke liste arbejdsgiveren kontaktoplysninger. Start din e-mail med et Hilsen. Her er et eksempel på en formateret e-mail følgebrev.

Front-End Web Developer Cover Letter

Her er et eksempel på et følgebrev til en front-end web-udvikler stilling. Se nedenfor for flere eksempler, herunder en prøve CV for en front-end web-udvikler, sammen med tips til at e-maile din følgebrev og cv.

Rita Ansøger
123 Main Street
Anytown, Californien 12345
555-555-5555
rita.applicant@email.com

September 1, 2018

James Lee
Chief Web Officer
Acme Webtech
123 Forretning Rd.
Business-City, NY 54321

Kære Mr. Lee,

Dette brev er at udtrykke min interesse i jobbet lagt ud på din hjemmeside for en erfaren, detaljeret-orienterede, front-end web-udvikler. Som du kan se, jeg har seks års hands-on erfaring effektivt kodning hjemmesider og applikationer ved hjælp af moderne HTML, CSS, og JavaScript.

Opbygning af state-of-the-art, let at bruge, brugervenlige hjemmesider og applikationer er i sandhed en passion for mig, og jeg er overbevist om jeg ville være et udmærket supplement til din organisation. Ud over min vidensbase, jeg aktivt opsøge nye teknologier og holde up-to-date på trends og fremskridt. Dette har tilladt mig at være på forkant af kurven og levere enestående arbejde til alle mine arbejdsgivere, herunder dem, jeg har arbejdet for på projektbasis. Jeg har vedhæftet en kopi af mit CV beskriver min erfaring, sammen med links til hjemmesider og applikationer har jeg haft æren af ​​at arbejde på.

Jeg kan kontaktes når som helst via min mobiltelefon, 555-555-5555 eller via e-mail på rita.applicant@gmail.com.

Tak for din tid og overvejelse. Jeg ser frem til at tale med dig om denne mulighed.

Med venlig hilsen,

Rita Ansøger (signatur for en papirkopi bogstav)

Rita Ansøger

Front-End Web Developer Genoptag

Dette er et eksempel på et CV for en front-end web-udvikler. Se nedenfor for flere eksempler.

Hank Ansøger

123 ABC Street • Seattle, WA 99999 • (555) 555-5555 • hank.applicant@email.com

Front-end web-udvikler

Oversættelse af designs til front-end kode og bestemme krav udvikler

Respekteret Front-End Web Developer med 10-års erfaring i at samarbejde med kreative og udviklingsteams om gennemførelsen af ​​ideer og projekter.

Vigtige færdigheder omfatter:

● Fremme og kommunikere nye ideer

● Oprettelse procesforbedringer

● Indførelse af nye teknologier

● Writing vedligeholde cross-browser kode

● Estimering tid og omkostninger til projekter

● Sikring kode er skalerbar og lydhør

PROFESSIONEL ERFARING

Scottie TECH COMPANY, Seattle, WA

Front-end web-udvikler (februar 2013 – Present)

Oversæt designs til front-end kode, skøn projekt tid og omkostninger, fastlægge udvikler krav og specifikationer, og arbejder med tværgående team til at definere og udvikle produkt- køreplaner.

Bemærkelsesværdige resultater:

● Øget skalerbarhed, vedligeholdelse, og reaktionsevne cross-browser kode med 47%.

● Implementeret forbedringsproces, fordobles systemets hastighed inden for to år.

Malcolm TEKNOLOGI, Seattle, WA

Front-end web-udvikler (juni 2008 – februar 2013)

Opdateret og strømlinet eksisterende kode til at forbedre webstedets ydeevne for hele virksomheden.

Bemærkelsesværdige resultater:

● Udnyttet banebrydende JavaScript og HTML 5 teknikker, rammer og biblioteker.

● Skrev støtte dokumentation og kurser til interne og eksterne brugere.

UDDANNELSE & AKKREDITIVER

ABC Community College , Seattle, WA

Knyt of Science i Datalogi (Vægten: Webudvikling, Code Skrivning), 2008

Certificeringer

Hyper Text Markup Language (HTML) og CSS Certified • National Code Skrivning Alliance (NCWA)

Informationsteknologiske færdigheder

  • Git • WordPress • JavaScript • iOS • Android

Sådan får du din ansøgning bemærket

Fremhæv dine evner: Front-end web-udviklere skal vide HTML, CSS, og JavaScript. Glem ikke om bløde færdigheder som at kommunikere koncepter til medlemmerne ikke-tekniske team.

Tilpas din følgebrev og cv: Match dine evner og erfaring til jobbet belysning og fremhæve de kvaliteter, der gør dig en enestående kandidat.

Vis dit arbejde: Forbered en portefølje med arbejde prøver, der viser, hvad du kan gøre.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *