Skulle en Paralegal Gå til Law School?

Posted on

Skulle en Paralegal Gå til Law School?

Som en advokatfuldmægtig, har du fået et indblik i juridisk praksis. På et tidspunkt, er det naturligt at spørge, om du ville være bedre stillet som advokat. Efter alt, du har fået en meget mere on-the-jord erfaring end indkommende medarbejdere, hvoraf mange aldrig har sat sine ben i en retssal eller set et sæt af M & A-dokumenter. Kunne du ikke, hvad du har lært at bevæge sig op i graderne som advokat? Før du foretager den store flytning, her er et par ting at overveje.

Vil du virkelig være at få en Løn opgradering?

Paralegals der ønsker at blive advokater bliver ofte fristet af de højere grundløn advokater typisk gøre. Men dette tal kan være misvisende. Advokater er lønmodtagere, og bliver ikke betalt mere, hvis de arbejder overtid. I modsætning hertil bliver paralegals betalt mere jo mere de arbejder. Når du taler om en retssag situation hvor alle på holdet arbejder 20 timer om dagen (ikke så usædvanligt, desværre), kan de paralegals være at gøre mere i timen end mange af de advokater! Før du beslutter dig for at investere $ 100.000 eller mere i jura til en højere løn, gør det math og sørg for at det kommer til at resultere i en højere timeløn (under hensyntagen til eventuelle studerende lån betalinger, du måske stå tilbage med).

Hvordan vil din livskvalitet blive påvirket?

Selv om det ikke kan synes som det, hvis du er en in-demand advokatfuldmægtig, har du sandsynligvis have mere kontrol over dit arbejde og privatliv end en advokat gør. Fordi du får udbetalt overarbejde, advokater giver i det mindste en vis opmærksomhed på det antal timer, du bliver bedt om at arbejde. Som en advokat, vil du hovedsageligt være på vagt hele tiden, noget mange mennesker finder dybt ubehagelig.

Hvilken type Work Ønsker du at gøre?

En anden vigtigste motiverende for at overveje en overgang fra advokatfuldmægtig til en advokat er at gøre mere interessant eller mere udfordrende arbejde. Her er det vigtigt at se nøje på det arbejde advokater, især unge jurister, rent faktisk gør.

Levetiden for en senior partner kunne se glamourøse mens du aflevere op dokumenter til krydsforhør i retten, huske på, at det tager mange år at komme til dette punkt. Som en ny advokat, vil du stadig nødt til at betale din amter i skyttegravene, laver rote arbejde, der kan være mindre interessant end at organisere alle de dokumenter til en sag som en advokatfuldmægtig.

Før du beslutter at gå til jura, gøre nogle oplysende interviews med advokater i dit firma (hvis du er komfortabel at lade dem vide, at du vil forfølge denne sti) eller med andre advokater, du kender. Få en god fornemmelse for, hvad de gør hele dagen, så vil du være i stand til at vurdere, om ”advokat arbejde” er virkelig, hvad du vil gøre.

Hvilken type job du vil være i stand til at få?

Paralegals der går jura nogle gange forventer de vil have et ben op i ansættelsen, men også når du har relateret arbejde erfaring, det juridiske område er et meget hierarkisk sted. Hvis du arbejder for en AmLaw firma som en advokatfuldmægtig, er det usandsynligt, du vil blive ansat der som advokat, medmindre du ender på en top jurastudiet. Personlige forbindelser er vigtige, selvfølgelig, men de kun gå så langt. I sidste ende, stamtavle stadig bærer dag mange steder.

Hvis du beslutter at gå til det og finde anvendelse på jurastudiet, overveje måder at holde din gæld ned, og du vil have flere muligheder, når du opgraderer. Medmindre du sigter efter en fancy BigLaw job, går til jura på deltid, samtidig med at arbejdet kunne være en god mulighed.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *