Sådan Format dine kontaktoplysninger i en følgebrev

Posted on

Sådan Format dine kontaktoplysninger i en følgebrev


Når du skriver et følgebrev eller sende en e-mail, der indeholder et følgebrev, skal du give dine kontaktoplysninger på en klar og let læsbart format. Det synes simpelt, men det er vigtigt at gøre det ordentligt.

Angiv den bedste måde at nå dig

Dine kontaktoplysninger vil indeholde din adresse, telefonnummer og e-mail, men dit brev skal angive den hurtigste måde at kontakte dig. Hvis du sender et papir følgebrev, for eksempel, kan du skrive: ”Du kan nå mig i åbningstiden på det telefonnummer ovenfor.” Eller i en e-mail, skal du tilføje denne sidste sætning: “Jeg ser frem til at høre fra dig. min e-mail adresse og telefonnummer er med min underskrift nedenfor.” Du har lige gjort det lettere for modtageren at nå dig.

På Tryk: Sæt Kontakt oplysninger øverst

Når du skriver et følgebrev til at udskrive og mail eller post på et job bord, skal den øverste sektion indeholde oplysninger om, hvordan den kommende arbejdsgiver kan kontakte dig.

Liste dine kontaktoplysninger øverst til venstre. Brug enkelt mellemrum og en konsekvent skrifttype, og formatere det som en blok af information. Medtag din fulde postadresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse.

Efterlad et mellemrum, tilføje dato og derefter indtaste modtagerens navn og adresse, med enkelt linjeafstand. Medtag navn og titel på den person, du sender brevet til og organisationen navn.

Det er smart at bruge navnet på den person, der har modtaget brevet. Hvis du er nødt til, tjekke virksomhedens hjemmeside eller LinkedIn til at finde ud af afdelingsleder navn. I tvivlstilfælde, så ring til selskabets vigtigste linje og spørge receptionisten.

Hvis du ikke kan bestemme kontaktpersonens navn, skal du bruge navnet på den afdeling i kontaktoplysningerne.

Her er et eksempel format kontaktoplysninger for en ansøger og virksomheden rettet.

Kontakt Information for en Ansøger og Selskabet adresserede

Dit navn
Din adresse
Din by, stat og postnummer
Dit telefonnummer
Din e-mail-adresse

Dato

Navn på modtager
titel Modtager
Firma
Adresse
By, stat og postnummer

Hvis du medtager din email oplysninger, skal du sørge for at tjekke din indbakke ofte, så du kan reagere hurtigt på eventuelle kontakter.

I E-mail: Kontakter Gå nederst

Standarden business stil for e-mail-kommunikation er anderledes, fordi skærmstørrelsen ikke kan tillade en hurtig øje scanning af hele teksten, hvordan et stykke papir gør. I stedet for notering dine kontaktoplysninger i toppen, medtage den i din signatur. Medtag ikke arbejdsgiverens kontaktoplysninger.

Din underskrift kan udelade din adresse, hvis du foretrækker det. Ellers skal du blot give dit navn, e-mailadresse og telefonnummer. Du kan også omfatte relevante links til dit sociale fodaftryk, såsom din LinkedIn-profil eller virksomheds hjemmeside. Disse kan tilføje yderligere oplysninger og angive din statur i dit erhverv.

Her er eksempler på email signaturer:

E-mail-signatur

Dit navn
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer
LinkedIn profil (eller anden relevant web-adresse)

En lille grafisk kan være acceptabelt i din signatur, såsom en skriftlig underskrift under teksten. Men gør ikke rive med. Keep it simple og professionel.

Gem Skabeloner

Det er bedst at bruge den samme grundlæggende format hver gang til at dele dine kontaktoplysninger i et brev eller via e-mail. Lagring et eksempel på hver og opskæring og indsætte den efter behov vil sikre, at du aldrig gøre en typografisk fejl eller forlade noget ud af et vigtigt budskab.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *