6 måder at komme i gang Arbejde i hjemmet

Posted on

6 måder at komme i gang Arbejde i hjemmet

Arbejde From Home

Det arbejde-at-home liv kan synes som en uopnåelig fantasi til dem, der hidtil i deres karriere har befundet sig tøjret til en arbejdsplads. Men med nogle kreativ tænkning, selvrefleksion og hårdt arbejde, er det ikke uopnåelig på alle, hvis du gør det et langsigtet mål.

Hvis arbejde hjemmefra er dit mål, så på kort sigt skal du bestemme de skridt til at gøre det ske. Sandsynligvis den allerførste skridt er at overveje, hvis du har den personlighed til at arbejde hjemme. Det er ikke for alle. Se om du har disse 5 vigtige kvaliteter i en Telecommuter.

Hvis du tror, du gør, så er det tid til at se på , hvordan man kunne arbejde hjemme, givet karrierevej du har at følge hidtil og de færdigheder, du har erhvervet undervejs. Nogle mennesker telecommute for en arbejdsgiver; andre freelance som konsulent. Start et hjem virksomhed er en anden mulig vej.

Alle disse muligheder har fordele og ulemper. Læs videre for at se, hvordan hver kan arbejde for dig.

Vend dit nuværende job i en Distancearbejde job

Den logiske sted at starte med, hvad du ved bedst. Tænk over, om det kan lade sig gøre vende dit nuværende job til en distancearbejde position. Svaret vil afhænge af den type arbejde, du gør, og din arbejdsgiver.

Reflektere over din jobbeskrivelse og overveje, om disse opgaver kunne gøres derhjemme. Hvad er potentielle forhindringer? Har du allerede gør noget arbejde hjemmefra? Hvordan kunne du skifter til at gøre mere? Forskning din virksomheds politik om distancearbejde og netværk med kolleger for at se, hvor meget distancearbejde sker i din virksomhed. Derefter sammensætte en fjernarbejde forslag til din vejleder. Se mere om, hvordan man overbevise din chef til at lade dig at telecommute.

Finde et nyt job

Hvis den type arbejde, du gør kan gøres på afstand, men enten din chef eller din virksomhed ikke ser positivt på distancearbejde, så er det nok tid til at finde et nyt job. Når du søger efter en ny arbejde-at-home job, kan du gå gennem de samme kanaler, som du kan gå igennem for at finde en in-kontor job i din karriere, dvs. lokale jobannoncer, jobsites for din karriere felt og sociale medier. Med en af ​​disse perspektiver, skal du finde ud af den rigtige måde at spørge, om stillingen kan telecommuted.

Go Freelance

En anden mulighed, hvis det arbejde, du gør kan telecommuted men du ikke havde held med at overbevise din virksomhed til at lade dig gøre det, er at blive en freelancer eller konsulent. Afhængig af din karriere felt, kan du være i stand til at begynde at bygge en freelance eller høring af erhvervslivet, mens du stadig er ansat. Dog vil du nødt til at være forsigtig med ikke at skabe nogen interessekonflikter eller overtræde nogen virksomhedens politikker.

Den opadrettede til begynder din høring virksomhed, mens du stadig arbejder, er, at det letter den finansielle stamme af den manglende likviditet, der er typisk for enhver ny virksomhed. Ulempen er, at du ikke kan indpasses i en af ​​dine mest sandsynlige kilder til arbejde – din nuværende arbejdsgiver og / eller dets kunder. Din arbejdsgiver kan have sagt nej til dig som medarbejder-Telecommuter, men virksomheder kan have helt forskellige politikker, når det kommer til selvstændige entreprenører.

Starte din egen virksomhed

Ligesom freelancing, kan starte et hjem virksomhed tillade mere fleksibilitet i din tidsplan end traditionel beskæftigelse, men de startomkostninger kan være stejl og tiden før lønsomhed lang. Når det er sagt, starte et hjem virksomhed er en måde at slå ud og gøre noget helt nyt. En mangel på visse legitimationsoplysninger og / eller uddannelse er ikke de begrænsninger, de måtte være i andre områder. At vælge den rigtige virksomhed, forske og skabe en smart forretningsplan og en masse hårdt arbejde er langt vigtigere for din succes.

Home virksomheder køre farveskala med hensyn til investeringer af tid og penge. Der er dem med relativt små forpligtelser for begge, ligesom direkte salg produkter såsom Avon. Og så er der dem gerne starte en dagpleje, som kunne kræve ombygning af dit hus, eller købe en franchise.

Start en ny karriere

Hvad gør du, når din nuværende karriere ikke egner sig til distancearbejde eller du har blevet træt af det, men du er ikke den entrepreneurielle type? Overvej en ny career.Starting løbet kan betyde at starte i bunden, og det kan betyde en lønnedgang. Men hvis din vigtigste prioritet er at få den fleksibilitet i forbindelse med arbejde i hjemmet, så er det måske værd.

For at minimere den potentielle lønnedgang, kigge efter en karriere, hvor de færdigheder, du samles op i dit sidste job vil blive værdsat. Samtidig bruge lidt tid på at evaluere, hvad du rent faktisk nyder at gøre.

Moonlight From Home

Alle disse måder at arbejde hjemme vil tage tid at gennemføre (og nogle vil kræve penge for). Hvis du ikke er helt klar til at investere tid og penge, overveje bare at forsøge at hente nogle ekstra kontanter fra hjemmet.

På den anden side, hvis du er klar til at foretage en ændring, nogle gange er det bare mere praktisk at starte langsomt. Sort arbejde fra hjemmet kan være en måde at spare en reden æg til at starte den hjem virksomhed eller starte en freelance karriere, så du kan arbejde hjemmefra på fuld tid en dag.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *