Top 10 strategier for en vellykket jobsøgning

Posted on

Top 10 strategier for en vellykket jobsøgning

Jobsøgning handler ikke kun om at søge job og i håb om at få indkaldt til en samtale længere. Kun få mennesker er i stand til blot at sætte i et program, få et interview, og lande et job i dagens konkurrenceprægede, netværk-drevet jobmarked. De mest succesfulde jobsøgende udnytte en række forskellige strategier, fra at etablere en social tilstedeværelse til målretning selskaber, for at hjælpe dem skiller sig ud fra mængden.

Prøv disse jobsøgning strategier til at fremskynde din søgning, finde forbindelser, der kan give en hjælpende hånd, få dit cv bemærket, og ace dine samtaler, så du får jobtilbud.

1. blive bemærket af Your Dream Company

Arbejdsmarkedet er overfyldt, og en af ​​de vigtigste jobsøgning strategier, du kan bruge, er at sørge for, at du skiller sig ud fra mængden og vise den ansættende leder, at du er en kandidat, der absolut skal vælges til en samtale.

2. Søg efter det rigtige job

Brug jobbet søgemaskiner til at finde job ved hjælp af søgeord, der matcher dine interesser og det sted, hvor du ønsker at arbejde. Indsnævring dine søgekriterier vil spare tid, hjælpe dig med at fokusere din jobsøgning, og give dig meget relevante jobannoncer at gennemgå (og færre ikke-relevante lister for at frasortere gennem).

3. Tilpas dit cv og dække brev

Det er vigtigt at tage sig tid til at skrive målrettede genoptages og følgebreve, der specifikt linker dine kvalifikationer til de kriterier, leje for de job, du søger. Den ansættende leder vil være i stand til at se, et overblik, hvorfor, og hvordan, du er kvalificeret til jobbet. Du får en langt bedre chance for at få et interview med en målrettet CV, end hvis du sender en generisk brev og CV.

4. Brug dit netværk

Netværk er stadig den måde de fleste mennesker finder job og de søgestrategier job, du bruger behøver at omfatte netværk. Slut med alle, du kender, fordi du aldrig vide, hvilken kontakt kan være i stand til at hjælpe dig med din jobsøgning eller sætte dig i kontakt med nogen, der kan.  Deltag LinkedIn Grupper  så du har adgang til jobannoncer posteret til gruppens medlemmer og flere mennesker til at netværke med.

5. rang godt på Google

Opret profiler på LinkedIn og andre  professionelle netværkssider . Brug dit navn i URL, hvis det er muligt. Når potentielle arbejdsgivere søger efter dig på nettet, disse profiler typisk rangerer højt, så du vil give personalekonsulenter, arbejdsgivere og kontakter med en stærk positiv og professionelt indtryk af dig som en kandidat, de bør være interesseret i.

6. Jobsøgning, hvor virksomheder ansætter

Hvis du er klar over, hvor virksomhederne søger ansøgere, kan du placere dig selv til at øge dine chancer for at blive fundet ved at ansætte ledere. En af disse vigtige jobsøgning strategier, du kan bruge, er at fokusere din indsats på de samme job websteder, som virksomhederne bruger til at rekruttere.

7. Sørg Virksomheder kan finde dig

Når du gennemfører en jobsøgning, du har brug for at gøre det nemt for arbejdsgiverne at finde dig online. Arbejdsgivere, der kan blive oversvømmet med genoptages, når de opslå stillinger, søger ofte passive kandidater (kvalificerede kandidater, der ikke nødvendigvis søger arbejde, men der kan være interesseret, hvis det rigtige job kommer). Her er hvordan man kan sikre virksomhederne kan finde dig.

8. Ace jobsamtale

En jobsamtale, er naturligvis, hvad der vil få dig et jobtilbud – eller ej. Tag dig tid til at forberede. Forskning virksomheden, før du går til interviewet, klæde sig passende, praksis telefonsvarer og stille spørgsmål interview, og gøre en samordnet indsats for at imponere intervieweren med din færdigheder, erfaring, tillid og ekspertise.

9. Opfølgning efter interviewet

Det er virkelig vigtigt at følge op efter en samtale med at takke alle, du interviewet med. Kandidater, der sender takkekort få lejet oftere end dem, der ikke gør. Brug din tak note som en mulighed for at gentage, hvorfor du er den bedste kandidat til stillingen. Hvis du flubbed et svar under samtalen, kan du også bruge din tak note til at afklare.

10. Brug Jobsøgning Strategier for ældre arbejdstagere når det er relevant

Der er strategier ældre jobsøgende kan gennemføre for at hjælpe med at fremskynde en jobsøgning og til at finde lønnet, og meningsfuld beskæftigelse. Fra alder-proofing dit cv og dække brev at fremhæve dine mange års erfaring på en positiv måde, gennemgå disse tips rettet mod at hjælpe modne jobsøgende jord interviews og få ansat.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *