Fælles Lærer Interview Spørgsmål og bedste svar

Posted on

 Fælles Lærer Interview Spørgsmål og bedste svar


Hvad er den bedste måde at forberede sig til en lærer jobsamtale? Du kan opbygge selvtillid og reducere stress i interviewet ved at planlægge, hvordan man svare på spørgsmål i forvejen. Start med at spørge dig selv: ”Hvad kan jeg gøre for at sikre mit kandidatur får nøje overvejelse for en undervisning job? Hvordan vil jeg gøre mig skille sig ud?”Så marshal eksempler og anekdoter, som vil hjælpe dig med at skabe en mindeværdig indtryk.

Hvad Interviewer ønsker at vide,

Skoleledere og andre medlemmer af en ansættelse udvalg håndværk de spørgsmål, de stiller med henblik på at afgøre, om du vil være en god pasform til deres skole samt en forkæmper for de politikker, som deres skoledistrikt.

Lær så meget du kan om de skoler, du ansøger til, så vil du være bedre i stand til at forudse den slags spørgsmål, vil du blive bedt om din undervisning filosofi og classroom management stil.

12 Fælles Lærer Interview Spørgsmål og bedste svar

Gennemgå denne liste over spørgsmål, du kan blive bedt om i løbet af en lærer jobsamtale, med eksempler på den bedste måde at reagere på hver.

Spørgsmål om dig som lærer

Del din begejstring for undervisning, der arbejder med de studerende, og eksempler på, hvordan du ville lære din klasse. Vær forberedt på at besvare spørgsmål om, hvorfor du er interesseret i jobbet, hvordan du lærer forskellige typer af elever i samme klasse, og hvordan du håndterer udfordringer i klasseværelset. Du bør også være klar til at diskutere dine undervisnings- og classroom management filosofier.

1. Hvorfor valgte du at blive lærer?

Hvad de ønsker at vide:  Undervisningen er en af de mest udfordrende erhverv, med en høj grad af udbrænding. Du vil blive stillet dette spørgsmål, så ansættelsesudvalget kan måle din begejstring for og engagement i undervisningen.

Prøve Svar : Fra det tidspunkt, jeg var ung, har jeg elsket læring og værdsat de store lærere, der åbnede nye verdener for mig. Det er den eneste karriere jeg nogensinde overvejet, fordi jeg virkelig ønsker at følge deres eksempel, og nu i min tur, indgyde en glæde at lære i mine egne elever.

2. Hvilken type classroom management struktur vil du implementere hvis du var ansat?

Hvad de ønsker at vide:  Din intervieweren er interesseret i, hvordan du ville håndtere et klasseværelse, især hvis klasserne er store i deres skole.

Prøve Svar : Jeg tager en proaktiv tilgang til classroom management, modellering positiv adfærd for mine elever og tilskynde støttende peer-to-peer-kommunikation. Jeg identificerer også, hvad der udløser stress i de enkelte studerende, og er parat til at støtte dem, når udfordringer opstår.

3. Hvordan har du brugt, eller hvordan vil du bruge, teknologi i klasseværelset? 

Hvad de ønsker at vide:  Interaktive klasseværelset teknologier har forvandlet læring i det seneste årti. Vær klar til at beskrive dit kendskab til almindelige værktøjer som Smart Boards.

Prøve Svar : I min sidste klasseværelse, de studerende anvendte tabletter til at oprette og administrere deres egen hjemmeside, som viste sig at være et godt værktøj til at kommunikere med forældre og giver dem mulighed for at se de daglige aktiviteter deres børn deltog i.

Spørgsmål om dig som elev

Intervieweren eller leje Udvalget vil gerne vide, hvordan du personligt henvende læring, din undervisning kvalifikationer og legitimationsoplysninger, enhver efteruddannelse du har modtaget, og hvordan du holde dig opdateret med de teknologiske fremskridt og nye tilgange til læring.

4. Hvilken metode eller strategi bruger du til at lære nye oplysninger?

Hvad de ønsker at vide:  Dette spørgsmål adresser, om du bevidst tænker over individuelle læringsstile – både din egen og dine elever.

Prøve Svar : Jeg finder jeg lære nyt materiale bedst ved at skrive ned noter som jeg læser eller som jeg lytter til nogen, der giver et foredrag. Processen med at skrive ned de vigtige detaljer fungerer på to måder: For det første, det hjælper mig absorbere og tænke grundigt over de nye oplysninger og for det andet mine noter tjene som en studievejledning, som jeg kan referere til fremadrettet.

5. Hvad videreuddannelse klasser, workshops, uddannelse osv har du deltaget i?

Hvad de ønsker at vide:  Alle lærere skal forfølge efteruddannelse for at bevare deres certificering. Brug dit svar at fremvise de bestemte områder af pædagogisk teori og praksis, at du har styr på, og det vil øge værdien af din skole.

Prøve Svar : Det distrikt, hvor jeg arbejdede tidligere tilbudt efteruddannelse muligheder om aftenen i løbet af året. Jeg deltog disse møder regelmæssigt. Jeg nød især de færdigheder træningssessioner, der fokuserede på tidlig barndom litteratur og pædagogiske strategier. Jeg har også været så heldig at deltage i årlige Autism Awareness konference afholdt i New York i de sidste to år. Jeg forsøger at drage fordel af eventuelle videreuddannelse muligheder for mig.

Spørgsmål om dig som en del af et lærerteam og klasseværelse Fællesskab

Skolerne ønsker at skabe en følelse af fællesskab i skolen, især i klasseværelserne. Du vil sandsynligvis blive bedt om spørgsmål om din evne til at arbejde som en del af et team af lærere og administratorer, samt dine evner og erfaringer at bygge bro mellem de studerende i klasseværelset og deres familier derhjemme.

6. Hvad interesserer dig om vores distrikt?

Hvad de ønsker at vide:  Du vil blive overrasket over hvor mange entry-level undervisning kandidater undlader at forske skoledistrikter før deres interviews. Ansættelse udvalg stille dette spørgsmål for at se, om du har været interesseret nok til at gøre dit hjemmearbejde og lære om behovene i deres skoledistrikt.

Prøve Svar : Som forælder til en 4. klasses elev i distriktet, har jeg oplevet på første hånd, hvordan varm og indbydende lærere og administratorer er. Følelsen af fællesskab skoledistriktet arbejder hårdt for at fremme og vedligeholde er noget, jeg har aldrig oplevet i nogen af de skoler, jeg deltog eller undervises i. Alle kender min datters navn, mit navn, og du kan fortælle, at alle på skolen er virkelig glad for at være der arbejder med de studerende og deres familier.

7. Ville du være interesseret i at føre nogen aktiviteter efter skole?

Hvad de ønsker at vide:  Gode skoler er altid på udkig efter måder at berige deres studerendes liv. At være villig til at føre efter skoletid aktiviteter som sportshold, klubber, eller akademiske hold vil være et stærkt punkt i din favør.

Prøve Svar : I løbet af sommeren, er jeg direktør for et teater lejr tilbydes af kunst center i byen. Jeg ville elske at deltage i nogen drama klubber eller forestillinger børnene deltager i løbet af året. Eller, hvis der ikke er et drama klub, ville jeg helt sikkert elske at starte en, hvis det er noget, som skolen ville være interesseret i. Mens teater sker for at være min personlige lidenskab, hvis der er nogen andre aktiviteter, der er særligt i behov for støtte, og at jeg kan være en god pasform til, ville jeg være villig til at hjælpe, men jeg kan.

Spørgsmål om elever og forældre

Som en måde at vurdere din undervisningsstil og kommunikationsevner, kan du blive bedt om, hvordan du ville håndtere elever og forældre.

8. Hvordan vil du håndtere en studerende, der har sit sædvanlige sent?

Hvad de ønsker at vide:  Din intervieweren er interesseret i at vide, hvordan du ville forholde én-til-en med studerende viser ikke-produktive adfærd.

Prøve Svar : Hvis et barn kommer i skole sent på en regelmæssig basis, vil jeg først tale med barnet for at se, om der er noget der foregår i skolen eller derhjemme, der forårsager ham eller hende til at komme for sent. Efter at have talt med barnet, og afhængigt af, hvad de deler, vil jeg drøfte med min vejleder den bedst mulige tilgang til at tale med familien om det gentagne langsommelighed.

9. Hvordan vil du engagere en tilbageholdende elev?

Hvad de ønsker at vide:  Dette spørgsmål er ment til at bede diskussion om, hvordan du motiverer elever med forskellige læringsstile.

Prøve Svar : Hvis en elev synes tilbageholdende med at deltage i løbet af et bestemt emne, ville jeg bruge min erfaring med at arbejde med forskellige typer af elever og justere mine pædagogiske strategier til at engagere de studerende på en måde, at de ville føle sig mere trygge til at deltage. Dette kan være ved at have (n) studerende arbejde med en partner, eller oprette mine timer omkring et emne, at den studerende kan være mere tilbøjelige til at være interesseret i.

10. Hvad ville du sige til en vred forælder om deres barns klasse?

Hvad de ønsker at vide:  En af de sværeste udfordringer i undervisningen er at skulle kommunikere med misbilligende forældre. Principals har brug for at vide, at deres lærere kan arbejde roligt at afdramatisere kritik.

Prøve Svar : Hvis jeg har en forælder, der er ked af en klasse fik deres barn, vil jeg tilbyde at mødes med den forælder og fremlægge dokumentation herfor af de erfaringer barnet har modtaget som forberedelse til vurderingen. Jeg vil så spørge forældrene (r) for at hjælpe mig brainstorme måder at deres barn kan forberede og udføre bedre på vurderinger. For eksempel, jeg engang havde et barn, der konsekvent kæmpet med sit ugentlige stavning arbejde.

Før hans forældre kontaktede mig, jeg nåede ud til dem, efter at han afleverede sin anden ugentlige test ufuldstændig. Jeg spurgte den forælder, hvis vi kunne tænke på nogle strategier barnet kunne bruge både i klasseværelset og i hjemmet for at forbedre den studerendes stave- færdigheder. Enhver situation er anderledes, selvfølgelig, men hvis jeg er i stand til at tilbyde en generobre af vurderingen, ville jeg være mere end glad for at gøre det.

11. Hvad ville du gøre, hvis du mistanke om vanrøgt eller misbrug i hjemmet af en af ​​dine elever?

Hvad de ønsker at vide:  Lærere gå en delikat linje som fortalere for deres elever velfærd. Tænk over, hvordan du ville reagere, bør du har mistanke om et barn har været udsat for misbrug.

Prøve Svar : Jeg tager min position som mandat reporter meget alvorligt. Jeg er bekendt med distriktets daglige helbredstjek system, som den tidlige barndom lærere er forpligtet til at gennemføre dagligt. I min tidligere stilling, vi gjorde også daglig kontrol når børnene ville ankomme hver morgen. Der var et barn i mit tidligere klasseværelse, som havde ulige blå mærker på begge arme, og jeg var ikke sikker på, om de blå mærker var fra hårdt spil med søskende eller venner, eller fra en voksen bliver fysisk misbrug.

Før jeg sagde noget til nogen, rapporterede jeg hvad jeg så til hovedstolen, der guidede mig gennem processen at fastslå årsagen til blå mærker. I sidste ende blev det opdaget, at de blå mærker var fra barnets ældre søskende. Den måde, min skole håndteret situationen muligt for os at sikre, at barnet var i et sikkert situation uden falsk anklage eller forstyrre forældrene.

12. Hvis du bemærket et barn bliver mobbet i din klasse, hvordan ville du håndtere situationen?

Hvad de ønsker at vide:  Mobning er et stort problem i skolerne. Hvilke skridt vil du tage for at erkende, forebygge eller reagere på det i dit klasseværelse?

Prøve Svar : Et af de vigtigste store gruppeaktiviteter, jeg gør med min klasse i begyndelsen af året skriver vores klasseregler sammen. Jeg gør det en big deal; sammen vi kommer op med og acceptere reglerne, og vi alle underskrive plakat i en forpligtelse til at gøre vores bedste for at følge reglerne og samtidig hjælpe andre til at følge reglerne i løbet af dagen. En af de vigtigste regler om vores plakat er ikke at mobbe andre børn.

Jeg bruger denne gruppe aktivitet som en mulighed for at tale om, hvad det vil sige at mobbe, og hvad de skal gøre, hvis en elev bliver mobbet, eller de ser nogen bliver mobbet. En del af lektionen gør anti-mobning plakater, vi hænger i vores klasseværelse og i haller. Hvis jeg var vidne til mobning, vil jeg tale med alle de involverede separat børn, og jeg vil også revidere vores anti-mobning lektion og plakater med hele klassen.

Tips til at Svar Lærer Interview Spørgsmål

Under dit interview, skal du gøre mere end blot at give generiske svar på de spørgsmål, du bliver bedt om. Den bedste kandidat vil være i stand til at forklare, hvordan de er kvalificerede til jobbet, og hvorfor de ville være et godt match for skolen.

Det gør det meget lettere for en leje manager til at træffe en beslutning, når ansøgeren præciserer, hvorfor de ville være en stor leje.

Make It Personlig:  Tag dig tid til at personliggøre dine svar til spørgsmål i et interview. Medtag højdepunkter fra din baggrund, færdigheder og erhvervserfaring, der er relevante for det job, du ansøger om. Fokus på færdigheder er mest relevante for området.

Her er en liste over de pædagogiske færdigheder interviewere er mest interesseret i. Selvfølgelig, kommunikation, organisation, og kritisk tænkning er højt på listen over ønskede kvaliteter. Hvis du vender tilbage til klasseværelset efter en karriere pause, være parat til at tage fat på hullet i din oplevelse.

Giv Eksempler:  Intervieweren vil sandsynligvis spørge dig adfærdsmæssige interview spørgsmål, som kræver, at du give et eksempel på, hvordan du gjorde noget. For eksempel kan en interviewer sige, ”Fortæl mig om en gang du håndteret en adfærdsmæssig problem med en elev.” Disse slags spørgsmål kræver, at du til at tænke på eksempler fra tidligere undervisning erfaringer. For at besvare disse spørgsmål, forklare situationen, og hvad du gjorde for at enten at løse et problem eller opnå succes.

Derefter beskriver resultatet.

Selv om spørgsmålet ikke er en adfærdsmæssig interview spørgsmål, er det ofte nyttigt at give et konkret eksempel. For eksempel situationsbestemt interview spørgsmål bede dig om at overveje en mulig fremtidig situation på arbejdet. En interviewer kan spørge: ”Hvordan ville du håndtere en forælder, der tænker dig sorterede sit barn uretfærdigt?” Selv om disse er omkring fremtidige situationer, kan du stadig besvare med et eksempel fra en tidligere erfaringer. Det hjælper til at oprette en liste over anekdoter, du kan trække på, med fokus på situationer, hvor din handling havde en klar, positivt resultat.

Undersøg School:  Forskning skoledistriktet og skolen, hvor du vil arbejde, hvis du bliver ansat. Du vil være i stand til at finde masser af disse oplysninger på skolens distrikt hjemmeside. Også, hvis du har en forbindelse til nogen lærere, der arbejder i skolen, distriktet, eller nogen forældre, hvis børn går i skole, så spørg dem for deres indsigt i jobbet. Jo mere fortrolig du er med de akademikere, fritidsaktiviteter, sport, studerende profiler, og pensum, jo bedre rustet vil du være at stille meningsfulde spørgsmål og give nuancerede svar på spørgsmål i et interview.

Vær forberedt på et panel Interview:  Når du interviewer til en undervisning job, kan du blive forventes at interviewe med en række forskellige bestanddele.

Du kan være nødvendigt at interviewe med et panel, som kunne omfatte skolelederen, administrativt personale, andre lærere, og forældre. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at et interview med en søgning udvalg, der er sigtet for screening ansøgere før man går videre til en formel samtale til jobbet.

Forbered dig på at undervise en Mini-lektion:  Før eller efter interviewet kan du også blive bedt om at undervise i en mini-lektion til en gruppe af studerende, eller lærere foregiver at være studerende, i løbet af din samtale.

Vær sikker på, at du ved præcis, hvad du har brug for at forberede sig til hver samtale, som bør klart fremgå i en e-mail eller over telefonen, mest sandsynligt, når du er ved at arrangere din samtale dato og tid.

Hvordan man laver det bedste indtryk

Ofte ved afslutningen af ​​en samtale, vil du blive spurgt, om du har spørgsmål til intervieweren. Dette er, når du bliver intervieweren og har chancen for at stille nogle godt gennemtænkte spørgsmål.

Gennemgå listen over gode spørgsmål at stille under et interview til undervisning arbejdspladser. Det er vigtigt, at du kommer forberedt med spørgsmål for at demonstrere din begejstring for stillingen, og din interesse i at lære mere om den rolle, skolen eller distriktet.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *