Hvad er fordele og ulemper ved freelancing?

Posted on

Hvad er fordele og ulemper ved freelancing?

Hvis du har taget beslutningen om, at du ønsker at arbejde fra hjemmet, det næste spørgsmål for mange er:  Skal jeg arbejde for mig selv eller finde en distancearbejde beskæftigelsessituation?

Helt ærligt, omstændigheder gør meget ofte denne beslutning for os. Men hvis du er heldig nok til at være der vejer fordelene ved selvstændig virksomhed (eller freelancing) mod traditionel beskæftigelse, overveje disse fordele og ulemper ved selvstændig virksomhed.

Fordele

Mere frihed i planlægning og udførelse Arbejde

Friheden til at vælge din tidsplan er en af ​​de mest attraktive fordele ved freelancing. Fordi IRS definerer en uafhængig leverandør som en person, at en virksomhed ikke direkte “de midler og metoder” ved, hvor de arbejder, de naturligvis have mere frihed i deres tidsplan. Uafhængige entreprenører gives ofte arbejde på projektbasis og betales ved afslutningen af ​​arbejdet.

Nemmere at finde arbejde

Når virksomheder ansætter freelancere, er de ikke gør så meget af en forpligtelse, som de er, når de ansætter en medarbejder, og så de kan være villige til at ansætte en person til en engangs-job med en mindre imponerende CV. Så freelancing kan være en måde at bryde ind i en ny branche. Men arbejdet bliver nødt til at bevise dine evner, hvis du ønsker at få mere.

Arbejde-at-home Positioner mere sandsynligt

Mens selvstændige entreprenører kan arbejde på et kontor, fordi de ikke er så tæt overvåget som medarbejdere, de er mere tilbøjelige til at være baseret i hjemmet. Dette kan være en fordel for en virksomhed at ansætte entreprenører, fordi det ikke behøver at give kontorlokaler til dem.

Fradragsberettigede erhvervsmæssige udgifter

Den selvstændige kan afskrive en række forskellige erhvervsmæssige udgifter på deres indkomstskatter. Blandt de skattemæssige selvstændig virksomhed fradrag arbejde-at-home entreprenører nyde er hjemmekontoret fradrag.

Ingen Skatter taget ud af betalinger

Den kontrol, som uafhængige kontrahenter modtager fra kunder er typisk større, end de ville som medarbejdere, fordi ingen skat er taget ud. Det betyder ikke, at de ikke skylder skat, men de får flere penge upfront.

Erstatning kan være højere

Fordi leje en entreprenør kan være billigere for en virksomhed, kan det være i stand til at tilbyde en højere erstatning. Men dette er langt fra altid tilfældet.

Ulemper

Den sidste pro på den forrige liste synes at være i modstrid med den første con på denne liste. Husk, at virksomhederne altid kigger på deres bundlinje, og så kompensation kan variere vildt afhængig af de ønskede færdigheder og markedspladsen for disse færdigheder.

Ikke forpligtet til at modtage den mindsteløn

Fordi en uafhængig leverandør ofte sker på projektbasis, er der ingen garanti, hvad timelønnen kan være, eller om det er større end mindstelønnen.

højere skatter

Arbejdsgiverne betaler halvdelen af udgifterne til en medarbejders Social Security og Medicare skatter. Entreprenører betale alle disse skatter gennem selvstændig skat.

Skat Betalinger

Arbejdsgivere indsamle indkomst og lønskat gennem lønningslisten fradrag og sende dem til regeringen. Den selvstændig entreprenør skal påtage sig at sende i disse betalinger, og kan være påkrævet kvartalsvise anslåede skattebetalinger.

Omkostninger ved at drive en virksomhed

Selvom det er rart, at omkostningerne ved at drive en virksomhed er fradragsberettigede, er det endnu pænere, når en anden betaler for din internetforbindelse, kontorartikler og andre forretningsmæssige behov. Typisk arbejdsgiverne betale for disse typer af omkostninger.

ingen Fordele

Fordele såsom sygesikring, ferie, pensionsordninger osv udbydes til medarbejdere kun,

Mindre Job Sikkerhed

Virksomheder ansætter uafhængige entreprenører ofte fordi de har kortsigtede projekter eller en uregelmæssig arbejdsgang. Entreprenører fungerer muligvis komme i fest eller hungersnød stints.

Betalinger ofte kommer uregelmæssigt

Ligesom arbejdet kan være uregelmæssig, så kan betalingerne. Det kan gøre personlige budgettering vanskelig.

Fakturering og Samling påhviler entreprenøren

I modsætning til en lønseddel, som kommer til tiden uden nogen handling fra medarbejderen, skal en entreprenør normalt sende en faktura, der skal betales. Og hvis fakturaen ikke er betalt til tiden, er det den entreprenør, der skal følge op for at sikre betaling. Og i nogle få tilfælde klienter kan aldrig betale overhovedet, hvilket betyder, at det falder på entreprenøren til at anlægge sag eller acceptere at blive stiffed.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *