Tips om hvordan man Tender Din Udmeldelse

Posted on

Tips om hvordan man Tender Din Udmeldelse

Hvad betyder udtrykket  udbud din fratræden  betyde? For at afgive bud din fratræden er en formel måde at fortælle din chef, at du vil forlade dit job at forfølge en ny mulighed. Det er den handling at anmelde din arbejdsgiver, at du træder tilbage fra beskæftigelse og bevæger sig ind på nye bestræbelser.

Når du træde tilbage, betyder det, at du er den, der har besluttet at afslutte forholdet med din arbejdsgiver. En fratræden er typisk en frivillig udrejse fra et job hos en medarbejder, i modsætning til en fyring, fritstille eller anden arbejdsgiver-initieret opsigelse.

Men i nogle tilfælde, vil et selskab tilbyder en arbejdstager mulighed for at træde tilbage i stedet for at blive fyret eller har deres ansættelse opsiges til årsagen.

Hvad Er Udbud Din Udmeldelse?

Når du bud din fratræden, du typisk giver skriftlig eller mundtlig meddelelse om, at du er afgående. Det er almindelig praksis at give din arbejdsgiver med mindst to ugers varsel når det er muligt, så de har tid til at finde din erstatning. En opsigelsesbrev er et formelt brev angiver, at du forlader din aktuelle position og angiver, hvornår din sidste dag vil være.

Hvordan til at afgive Udmeldelse

Hvis du yndefuldt bud din fratræden, vil det åbne døren til en glat, mindelig afsked fra din arbejdsgiver. Udført rigtigt, vil du forlade ansættelse på god fod med din arbejdsgiver.

Der er en række forskellige måder til at afgive bud din fratræden, afhængigt af omstændighederne. Du kan træde tilbage i person (den høflige måde at gøre det, hvis du ikke arbejder på afstand), foretage et telefonopkald til at holde op eller sende en e-mail til din chef siger du afslutning din ansættelse i organisationen. Den mest formelle måde at træde tilbage er at give din arbejdsgiver med en formel opsigelsesbrev indeholder din titel, afdeling, og officiel forlader dato.

Før du afslutter, skal du kontakte din organisations beskæftigelsespolitik for vejledning om at formalisere din fratræden. I de fleste tilfælde, bør du give mindst to ugers varsel til support positioner, og mindst en måned for professionelle roller. Hvis du er omfattet af en ansættelseskontrakt, kontrollere oplysningerne og småt om, hvad du skal gøre for at afslutte det, mens de resterende kompatibel. Du kan blive forpligtet til at bo i et vist tidsrum, afhængigt af typen af ​​arbejde eller kontraktdetaljer.

Nogle gange kan du ikke være i stand til at give en fuld to uger – eller endda nogen – varsel.

Dokument din afrejse

Når du træde tilbage, anses det for god praksis at dokumentere dine intentioner skriftligt, så der er en formel skriftlig dokumentation. Keep it simple og kortfattet. Bemærk din bestemt sidste dag i beskæftigelse og udtrykke taknemmelighed for de muligheder, du har haft, mens i din nuværende rolle, hvis det er relevant.

Yderligere oplysninger om, hvorfor du har valgt at forlade er ikke nødvendigt for brevet, og det kan være mere hensigtsmæssigt at diskutere dine grunde i person med din vejleder eller menneskelige ressourcer afdeling.

Gennemgå en Sample Udmeldelse Brev 

Her er et eksempel på et brev, du kan bruge til inspiration – dette brev vil blive udskrevet. For emailet breve, slette alle de oplysninger, før “Kære modtager.”

Dit navn
Din adresse
Din by, stat Zip Code
Dit telefonnummer
Din e-mail

Dato

Brev Modtagers fulde navn
Titel
Organisation
Adresse
By, stat Zip Code

Kære Ms Terry:

Jeg skriver for at informere dig om, at jeg fratræder min stilling som Art Director hos ABC Productions. Min sidste dag vil være den 19. april, to uger fra i dag.

Jeg er taknemmelig for den tid, jeg har haft på ABC Company – Jeg har lært så meget om førende et team og hvordan at balancere kreativitet med kundernes behov. Jeg vil helt sikkert aldrig glemme vores sene nætter få ABC Company projektet over målstregen. Din støtte var uvurderlig med dette projekt, og så mange andre gennem årene.

Lad mig vide, hvordan jeg kan hjælpe med at lette denne overgangsperiode fra førende i søgningen efter min erstatning til at give noter i de aktuelle sager.

Jeg ønsker dig og alle på ABC Company alt det bedste.

Med venlig hilsen

Log dit navn på den fysiske kopi 

Dit Indtastet navn

Planlæg en glidende overgang

Det er i god smag at skrive ned til din leder og fremtidig udskiftning status for hver af dine aktuelle projekter. Afhængig af forholdet til din arbejdsgiver, kan du vælge at tilbyde hjælp til at finde og / eller uddannelse den person, der vil arve dit arbejde. Det er også rimeligt at mødes med din menneskelige ressourcer afdeling til at oprette en exit interview. Dette vil give mulighed for at gennemgå beskæftigelsesstatus dokumenter og forstå konsekvenserne for dine ydelser (såsom sundhed dækning, 401k status og vesting tidsplaner, sidesten betalt frihed (PTO) og syge tid osv) midt i din overgang.

Undgå fristelsen til sprængning arbejdsgiveren eller offentligt kritisere personale og virksomhedens politikker. Fremtidige arbejdsgivere kan gøre forespørgsler om din ansættelse hos organisationen og medarbejdere kan gøre gengæld, hvis du var kritisk eller venstre på dårlige vilkår.

Hvad med dagpenge, når du opsiger?

Medarbejdere, der fratræder fra et job, er ofte ikke er berettiget til dagpenge, selv om arbejderne udtrædende under tvang eller fra et fjendtligt arbejdsmiljø kan være berettiget. Check med din tilstand arbejdsløshed kontor og konsultere en beskæftigelse rådgiver, hvis du har spørgsmål om konsekvenserne af en opsigelse.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *