Hvordan man håndterer en Jobsøgning under en pandemi

Posted on

Hvordan man håndterer en Jobsøgning under en pandemi

Hvis du har mistet dit job på grund af COVID-19 eller var midt i et job jagten, når coronavirus hit, ikke panik-og ikke give op jobsøgning.

Selv om det kan være en udfordring, der er måder kan du med held søge arbejde under en pandemi. Nogle brancher er at skære ned, men andre er leje.

Bemærk : Nogle organisationer har brug for flere arbejdere end tidligere, og de kan have behov for at få dem ombord hurtigt.

Søg Faktisk for ”hurtigst muligt at ansætte”, og din placering for at se umiddelbare åbninger. Det vil give dig en fornemmelse af, hvad job er i efterspørgslen i dit område.

Nedenfor er nogle tips til jobsøgning under en pandemi.

Tjek dine fordele

Før du begynder at lede efter arbejde, skal du sørge for, at du indsamler eventuelle tab af job ydelser, som du er berettiget til. Spørg din HR-afdeling eller leder for detaljer om, hvad der er til rådighed.

Vigtigt : Du kan være berettiget til dagpenge. Hvis du har mistet dit job på grund af COVID-19, kan udvides arbejdsløshedsforsikring være til rådighed.

Den føderale regering, statslige regeringer, og nogle arbejdsgivere leverer yderligere arbejdsløshed kompensation for berørte medarbejdere. Standard statslige dagpenge er allerede på plads.

I de fleste stater, kan du ansøge om fordelene online. Check med din tilstand arbejdsløshed kontor hjemmeside for støtteberettigelse og de sociale ydelser retningslinjer.

Get Ready til jobsøgning

Opdater dit cv og LinkedIn profil. Hvis du ikke har haft til at søge arbejde i et stykke tid, tage lidt tid til at opdatere dit cv og LinkedIn. Vær sikker på at nappe dit cv til det job, du ønsker, hver gang du anvender.

Skriv et følgebrev. Også tage tid til at skrive et følgebrev, hver gang du søger job. Det vil hjælpe din ansøgning blive bemærket. Ikke skrive man kunne skade dine chancer for at blive ansat. CareerBuilder rapporterer, at 10% af de adspurgte arbejdsgivere ikke sagde herunder et følgebrev var en øjeblikkelig deal-breaker.

Vær opmærksom på jobmarkedet

Ikke alle besættelse og industrien vil blive påvirket på samme måde. The Washington Post rapporterer, at de første fyringer relateret til coronavirus ramt markedet jobbet i sidste uge.

Virksomheder i rejser, food tjenester, gæstfrihed, og planlægning begivenhed har været særligt hårdt ramt, såvel som dem med hovedsæde i områder, der har oplevet de første tilfælde, såsom staten Washington. På den anden side, er sundhedsområdet ansættelse, som er købmandsforretninger og rengøring.

Vigtigt : Medarbejdere bør ikke antage, at deres industri ikke at ansætte.

Imidlertid har industrier som online shopping og levering steg, og væsentlige tjenesteydelser som sundhedspleje og oplagring ansætter hurtigt at imødekomme efterspørgslen. Nogle job boomer, og arbejdsgiverne er aktivt at rekruttere kandidater til beskæftigelse.

Amazon leje for 100.000 nye fuld og deltidsstillinger på tværs af USA i dets fulfillment centre og levering netværk til at imødekomme efterspørgslen fra folk afhængige af sin tjeneste.

Walmart er at ansætte 150.000 nye medarbejdere til at arbejde i butikker, klubber, distributionscentre, og fulfillment centre. Disse roller vil være midlertidig, men kan konvertere til permanente roller over tid.

Virksomheden er også at gennemføre en ny proces Expedite leje for nøgleroller, såsom kasserere og stockers. Den typiske to-ugers påføringscyklus vil blive reduceret til en 24-timers proces.

Jobsøgning Online

Under en traditionel jobsøgning, kan det være vigtigt at jobsøgning og netværk i person, såvel som online. I det nuværende klima, dog, vil du ønsker at fokusere på at søge og søge job online på de øverste job sites, sociale medier, og direkte på virksomhedens websted.

Find og holde styr på nye jobopslag hurtigt og enkelt ved:

  • At tage sig tid til at organisere din jobsøgning. Det vil gøre processen mere smidig.
  • Opsætning job alarmer, så du får besked om nye opslag, så snart de er opført.
  • Brug hashtags at fremskynde din jobsøgning.

Overvej Work-fra-Home muligheder

Med den generelle usikkerhed af en pandemi, kan du finde dig selv i en situation, hvor du absolut ikke kan arbejde uden for hjemmet. Måske du pludselig har små børn hjemme, fordi deres skoler er blevet lukket på ubestemt tid.

Eller, måske du selv har underliggende sundhedsmæssige problemer, der ville gøre dig meget modtagelige for infektion bør du lade dit hus.

Den gode nyhed er, at hvis du har en internetforbindelse, du har mulighed for at søge og jord arbejde-fra-hjemmet job, der vil i det mindste supplere din indkomst (og, afhængigt af din faglige skillset, kan du endda finde en arbejds- fra-hjemmet job, der er lige så indbringende som din gamle job).

Søg Top Job Sites

startede ved at skrive søgeordssætninger som ”arbejde i hjemmet”, ”freelance” eller ”pendler” ind i en af ​​de øverste jobsites Get.

Søg fjernbetjening og Gig jobsites

Du kan også læse hjemmesider, at listen gig job og niche sites som fleksjob, at fokus på fjerntliggende positioner. Fleksjob har en liste med 20 fulde eksternt virksomheder, der ansætter nu, samt en liste over de 100 største virksomheder med fjerntliggende arbejdspladser.

Vær klar til at tilbyde løsninger

Dette er en udfordrende tid for arbejdsgivere såvel som arbejdstagere. Hvis du kan vise den ansættende leder, at du har, hvad der skal til for at hjælpe virksomheden lykkes, vil du øge dine chancer for at blive ansat.

Tænk på de problemer, som virksomhederne står over for og forklare, hvordan du vil løse dem. Uanset om du anvender til rene offentlige rum eller skrive kode, den måde at få ansat er at vise potentielle arbejdsgivere, at du har de færdigheder, de behøver. Decode jobbet notering og fremhæve dine mest værdifulde kvalifikationer i dit følgebrev, i profilen afsnit af dit cv, og i jobsamtaler.

Hvis du kan gøre dit job hjemmefra, kan du have en bedre chance end nogensinde for at få en leje manager opmærksomhed. Mange virksomheder og professionel service virksomheder, især i tech rum, der har deres ansatte arbejde hjemmefra. hat betyder en hel masse øjne er på en hel masse indbakker-og nogle af dem tilhører ansætte ledere. Hvis du har erfaring distancearbejde, ville dette være godt at nævne på dit cv.

Vær forberedt på at Ace Interview

Vær sikker på, at du er forberedt på videointerviews. Øv interviewe via kamera. Hvis du aldrig har interviewet via Skype eller Zoom, der er lidt af en indlæringskurve.

Få kendskab til den teknologi og gøre en praksis samtale, inden du taler med den ansættende leder. Vær meget opmærksom på belysningen og baggrund samt hvordan dine interview tøj dukker op på kameraet.

Tilbring tid Netværk

Husk, at netværk ikke kræver møde personligt. I en tid med LinkedIn, Facebook grupper, og andre sociale netværk, behøver du ikke at være i stand til at ryste nogens hånd til at gøre et godt indtryk.

Vigtigt : Nu er en særlig god tid til at øve en af de vigtigste principper i netværk: Hvis du vil have folk til at hjælpe dig senere, være villig til at hjælpe dem lige nu.

Skriv LinkedIn anbefalinger til tidligere kolleger. Der henvises venner til åbne stillinger i din virksomhed. Tilbyd at læse korrektur din vens cv og dække brev. Det vil give dig en følelse af tilfredshed, og det vil bidrage til at styrke dit netværk for fremtiden.

Opgrader dine færdigheder

Du kan have ekstra tid, og hvis du gør, er det en mulighed for at opgradere dine færdigheder. Der er mange muligheder for at arbejde på din skillset online, herunder LinkedIn Læring, coursera, og mange andre steder, hvor du kan lære nye færdigheder.

Vær tålmodig og venlig

Den coronavirus har påvirket mange facetter af hverdagen i tillæg til arbejdspladsen. Hvis du ikke så hurtigt, som du gerne vil høre tilbage på job, være tålmodig og venlig mod ansættelse ledere og dine netværk forbindelser. Alle har problemer at beskæftige sig med, og gør det bedste de kan i en vanskelig tid.

Den leje proces kan være længere og anderledes end det, du er vant til, men du får der. Når du gør, tager sig tid til at takke alle, der hjalp med din jobsøgning.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *