7 måder at beskytte dig selv mod Work-at-Home-svindel

Posted on

 7 måder at beskytte dig selv mod Work-at-Home-svindel

Arbejde fra hjemmet er ved at blive mere almindelige, som folk indser fordelene ved ikke at skulle pendle til et kontor til at bringe i en indkomst. Det er dog vigtigt at være opmærksom på arbejde-at-home ulemper og svindel, som kan sætte dig i fare. Ved ubevidst give dine personlige oplysninger til en svindler, du risikerer at miste alle dine penge og andre aktiver. Her er hvordan du beskytter dig selv for at undgå denne type problemer.

Vide hvordan man kan genkende en fidus

Viden er det bedste forsvar, når du venture på internettet i jagten på hjemme-baseret beskæftigelse.

Så før du gør, tager sig tid til at lære at fortælle hvilke muligheder er legitime arbejde-at-home job og som er arbejde-at-home svindel. Jo flere arbejde-at-home jobopslag og annoncer, som du kalder, jo flere scams du vil støde på og et mønster af bedrag bliver tydeligere.

Dette vil igen, vil gøre de virkelig legitime arbejde-at-home job nemmere at få øje på. Du vil begynde at skelne de kontrollampe tegn på en arbejde-at-home fidus, til dels på grund af ligheden af ​​deres pladser.

Brug din sunde fornuft

Ved evalueringen en mulighed, tror først, hvis det synes rentabelt fra selskabets perspektiv, især hvis det virker meget indbringende. Hvordan ville initiativtagerne til muligheden tjene penge, hvis de betaler så meget for så lidt arbejde?

Også, hvis en virksomheds markedsføringsstrategi er primært baseret på vises legitimt, det er sandsynligt, fordi det tilbyder en work-at-home fidus eller, i det mindste, en fattig pengemaskine mulighed. Det er derfor, ethvert job, der fremmer sig selv i søgemaskinens annoncer som en “legitime arbejde-at-home job” mest sandsynlige er ikke legitimt.

Husk, hvis det virker for godt til at være sandt, er det sandsynligvis ikke en god mulighed. Men svindlere er lusket, så sunde fornuft alene er ikke nok.

Hold dine følelser in Check

Den mest almindelige måde at svindlere finde ofre er at spille på deres følelser. Når du ønsker noget dårligt, kan dine følelser føre dig at gøre ulogiske beslutninger i jagten på det. At finde en work-at-home opgave er ikke let, så du får brug for tålmodighed og en klart hoved. Vær især på vagt over for enhver mulighed, der forsøger at spille på dine følelser ved at sige dig “fortjent” noget.

Lav dine lektier

Begynd med at tvivle alt hvad du ser, så gør din forskning med et klart hoved. Selv hvis en mulighed ser ærlig, ikke sende penge til en organisation uden grundigt at tjekke det ud. Dette omfatter at finde ud af, hvor det er fysisk baseret, bestemme, om der er kontaktoplysninger, og kontakte dem via telefon. Slå det op på sociale medier og gøre en søgning på internettet for eventuelle anmeldelser. Det hjælper ofte at gøre en søgning på internettet med navnet på virksomheden og “fidus” eller “review”. Resultaterne kan ikke give meget konkrete oplysninger, men det kan være et udgangspunkt. Husk på, at de fleste legitime virksomheder ikke opkræver jobansøgere og at forretningsmuligheder er aldrig uden risiko.

Vær bevidst om Risky Muligheder

Mens arbejde-at-home svindlere er altid kommer op med nye ordninger, de har tendens til at variere på et par emner. Nogle af disse muligheder bør undgås, mens andre kan være legitime arbejde-at-home job. Men ofte er de ikke, så vær meget forsigtig med nogen af ​​disse:

 • Direkte salg eller multilevel marketing
 • Pyramidespil-altid undgå!
 • Forretningsservice nystartede kits
 • Alt involverer indkassere checks / ledninger penge altid undgå!
 • Hjem montage / kuvert udstopning-altid undgå!
 • At blive en produkt-forhandler eller grossist
 • Stock handelssystemer-altid undgå!
 • Telefonbøger af distancearbejde job eller virksomheder
 • Tager online undersøgelser
 • Mystery shopping
 • Dataindtastning / call centre

Et tricky fidus teknik er at oprette en hel hjemmeside dedikeret til afslørende arbejde-at-home svindel, tragte folk til de få “legitime” arbejde-at-home job, som naturligvis er ikke legitim.

Undgå Muligheder om Search Engine Reklame og i uopfordrede e-mails

Brug de traditionelle kanaler til jobsøgning for at finde en arbejde-at-home job, såsom jobportaler, job søgemaskiner, og aviser. Mens der er ingen garanti ledninger findes i disse steder er altid legitime, der fremsendes via e-mail eller fundet i internet-annoncer normalt ikke. Gå altid direkte til en virksomheds ansættelse hjemmeside, hvis du finder en jobmulighed i et andet sted. Ikke alene kan du tjekke, om det er legitimt, kan du lære mere om stillingen og virksomheden.

Husk på, at virksomheder, som ansætter legitime arbejde-fra-hjemmet job er på udkig efter kvalificerede og pålidelige folk til at gøre arbejdet. Screening ansøgere er en tidskrævende proces, så dem kaste et bredt net ved hjælp af Google, søgemaskine annoncer eller sociale medier reklame er så tilbøjelige til at være legitime ikke.

Må ikke betale for muligheder

Arbejdsgivere opkræver ikke medarbejderne til at arbejde for dem, og svindel forklædt som legitime forretningsmæssige muligheder vil bede om penge. Banen er, at der forventes virksomheder at have opstartsomkostninger. Men sande virksomheder er typisk ikke simple udvekslinger af ufaglært arbejdskraft til betaling, som i hjemmet montage og envelope-udstopning ordninger. Et rigtigt hjem virksomhed udviklet sig over tid med omhyggelig planlægning og forskning, ikke købes online ubeset. Der er mange gratis pålidelige ressourcer at listen legitime virksomheder, der tilbyder arbejde-fra-hjemmet job af industrien.

Rapport snyd

Hvis du har mistanke om, at du er blevet snydt, straks rapportere det. Hvis du har givet ud finansielle oplysninger, kontakt din bank eller kreditkortselskab og rapportere det til din statens justitsminister eller en række andre myndigheder.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *