6 potentielle ulemper Arbejde i hjemmet

Posted on

6 potentielle ulemper Arbejde i hjemmet

OK, nu da du har læst de 8 grunde til at være en Work-at-Home Parent du er alle klar til at opgive rotteræset (eller måske slutte den, hvis du har været et ophold-at-home forælder). Men her er et par andre spørgsmål til Mull.

Ikke alle vil finde alle disse til rent faktisk at være problemer; det afhænger af din karriere, personlighed, og familie. Men erkender potentielle ulemper gør det muligt at løse dem lettere. Og de fleste af disse kan behandles ved at indstille grundregler for din familie.

Ubehageligt blanding af arbejde og hjem

Ja, for nogle er det hele pointen, men ikke alle kan samtidig forhandle kravene fra erhvervslivet og børn. Hvis du har svært ved at sige ”nej” til enten (eller begge), kan du finde dig selv strakt tynd. Du ønsker ikke at sakke agterud på jobbet, fordi familiemæssige forpligtelser indgreb i arbejdstid eller, på bagsiden, at føle, at du skal arbejde hele tiden.

distraktioner

Selv hvis du har fuld tid børnepasning i dit hjem, der beskæftiger sig med distraktioner er en vigtig færdighed for arbejde-at-home forældre. Selvom regelmæssige kontorer har deres andel af distraktioner, er de sjældent så personligt som dem, du støder på derhjemme. Selv med dit kontor døren lukket, vil du høre en hulkende barn. Dine moderlige instinkter kan opfordre dig til at give komfort, selv hvis du kender din børnepasning udbyder kan, og bør, håndtere det.

Mulig negativ effekt på avancement

Ude af øje ude af sind. Telecommuters løbe risikoen for at blive forbigået til forfremmelse. Dette kan ske på grund af en unsupportive holdning på øverste ledelses del, der kan opfatte det valg at arbejde hjemmefra som manglende karriere engagement. Men det er også rigtigt, at ikke alle job, især højere op corporate stigen du går, kan med held telecommuted (selvom hvilke job effektivt kan telecommuted er nogle gange et spørgsmål om udtalelse). Så det kunne komme ned til et valg mellem at arbejde hjemme og en forfremmelse.

Mængde vs. kvalitet tid med familie

Hvis du og dit barn er vant til at bruge tid sammen være uafbrudt afspilning, der arbejder hjemme, vil være en justering for begge. Det faktum, at du er omkring betyder ikke nødvendigvis, at du er til rådighed. Når din søn ophidset bringer dig hans seneste kunstneriske skaben, det er fantastisk at være der til at dele i sin begejstring. Men da hans kunstneriske produktion begynder at ligne Picassos, kan du ikke være i stand til at give hver mesterværk den opmærksomhed, du ellers ville han gerne.

Isolation

Dette er en potentiel ulempe for alle hjem-baserede arbejdere. Og selvom du ikke er alene hjemme, man nogle gange brug for nogle voksne selskab for din egen personlige velbefindende. Derudover er du risikerer at blive isoleret professionelt, ved at gå glip af væsentlig kontakt med kollegaer.

Dårlige spisevaner

En fuld køleskab lige uden for døren til dit hjem kontor vinker. Indstilling din egen tidsplan kan betyde flere pauser til snacks. Og da mange børn spiser hele dagen lang, det tager en bevidst indsats for at opretholde sunde spisevaner.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *