Paralegal Perks – bedste ting ved at være en advokatfuldmægtig

Posted on

Paralegal Perks - bedste ting ved at være en advokatfuldmægtig

Den advokatfuldmægtig industrien har ændret sig væsentligt siden 1970’erne, da bliver en juridisk assistent først opstået som en bona fide karriere. Klient krav, økonomisk nødvendighed, og eksplosiv vækst har gjort paralegals et populært karrierevalg, og der har aldrig været et bedre tidspunkt at være en advokatfuldmægtig. Otte advokatfuldmægtig karriere fordele skitsere flere af højdepunkterne i arbejde i marken.

Stigende Pay

Paralegal kompensation er steget støt i det seneste årti, på trods af en bump i vejen i dybet af 2009-2010 recession. Som paralegals udføre en bredere og mere kompleks vifte af opgaver (paralegals selv repræsenterer klienter i retten i visse lande og forvaltningsdomstole), advokatfuldmægtig indtjening fortsætter med at stige. Den gennemsnitlige paralegal løn er $ 50561 om året, men paralegals gøre ofte mere gennem bonusser. Overarbejde kan også tilføje betydelige kontanter til en advokatfuldmægtig s lønseddel.

Eksplosiv Employment Outlook

Den advokatfuldmægtig felt er en af ​​de hurtigst voksende erhverv på kloden. Det amerikanske Department of Labor, Bureau of Labor Statistics forudsiger ansættelse af paralegals og juridiske assistenter til at vokse 15 procent for ti år, der sluttede i 2026, langt hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv. Blandt de faktorer, der driver denne vækst er klient efterspørgsel efter billigere, mere effektiv levering af juridiske tjenesteydelser. Da timesatser opkræves af advokater typisk er dobbelt eller tredobbelt satserne for paralegals for den samme opgave, advokatfirmaet økonomi mandater den øgede brug af paralegals at minimere omkostningerne. Som et resultat, en advokatfuldmægtig karriere er en af ​​de hotteste ikke-advokat job i den juridiske branche.

Nem Karriere indtastning

I modsætning til advokater, der skal udfylde syv års formel uddannelse og passerer baren eksamen for at udøve advokatvirksomhed, kan du blive en advokatfuldmægtig i så lidt som et par måneder af undersøgelsen. Hertil kommer, at paralegals ikke at deltage i en mursten og mørtel institution; du kan få en. Paralegals med en bachelorgrad i juridiske studier eller relaterede grad eller en bachelorgrad i ethvert område og en advokatfuldmægtig certifikat fra en ABA-godkendt advokatfuldmægtig program har flest beskæftigelsesmuligheder.

Intellektuel udfordring

Paralegal arbejde er intellektuelt udfordrende og involverer en række høje kvalifikationer. De mest succesfulde paralegals er problemløsere og innovative tænkere. Paralegals skal blive emne eksperter i deres speciale område og master-juridiske procedurer, forskning, udarbejdelse, og andre færdigheder. De skal bo på toppen af ​​stadigt skiftende love og nye retlige tendenser og udviklinger, mens interfacing med advokater, modpartens advokater, leverandører, medarbejdere, kunder og andre. Arbejdet er varieret og hver dag bringer nye udfordringer.

Rising Prestige

Som paralegals udføre mere komplekse og udfordrende arbejde, der er advokatfuldmægtig prestige stiger. Paralegals er ikke længere blot advokatens assistenter; de antager roller i virksomheder, lederroller i advokatfirmaer og iværksættervirksomheder roller i uafhængige advokatfuldmægtig virksomheder. Gennem årene har paralegals transcenderet billedet af glorificeret juridisk sekretær til at blive respekteret medlem af det juridiske team.

Mulighed for at hjælpe andre

En karriere som advokatfuldmægtig tilbyder en unik mulighed for at hjælpe andre. Disse muligheder varierer, afhængigt af advokatfuldmægtig praksis område. For eksempel, personskade paralegals hjælp tilskadekomne sagsøgere modtage kompensation for deres tab; intellektuel ejendomsret paralegals hjælp klienter patent og beskytte deres unikke ideer, og familieret paralegals hjælpe klienter i konfliktramte fyldt skilsmisse og forældremyndighed tilfælde. Paralegals i offentlighedens interesse sektor hjælp fattige og dårligt stillede befolkningsgrupper med juridiske spørgsmål lige fra beskyttelse mod vold i hjemmet til bistand forbereder testamenter.

klient Kontakt

Mens paralegals arbejder under tilsyn af en advokat, mange paralegals have direkte kontakt med kunderne. For eksempel, paralegals interviewe potentielle kunder til at vurdere berettigelsen af ​​deres sag, forberede klienter til nedlæggelser og krydsforhør under retssagen, arbejde med kunderne for at samle dokumenter og data, hjælpe kunderne med at forberede opdagelse svarene og fungere som kundens kontaktperson gennem en sag eller aftale. I visse praksis områder, såsom skilsmisse, forældremyndighed, og personskade, paralegals “holde klientens hånd” gennem en svær tid. For mange paralegals, den uformelle rådgivning og støtte, de yder til urolige kunder er nogle af de mest givende aspekter af jobbet.

Shifting Juridiske Tjeneste Struktur

I de sidste mange år har den juridiske industri set et radikalt skift i den måde, juridiske tjenesteydelser leveres. Advokater ikke længere har monopol på loven. Nye love er ved at åbne døre for paralegals at udføre en bredere vifte af opgaver end nogensinde før, såsom at repræsentere klienter i administrative høringer, der leverer tjenesteydelser direkte til offentligheden (f.eks forbereder juridiske former eller udarbejdelse af testamenter) og lancere virtuelle advokatfuldmægtig virksomheder, support advokater i alle forretningsområder. Som mange organisationer og grupper skubbe til at give lige adgang til domstolene med uudnyttet enkeltpersoner, vil paralegals tjene en afgørende rolle i at holde sagsomkostninger i skak.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *