Top 10 Work-At-Home Jobs for lærere

Posted on

Top 10 Work-At-Home Jobs for lærere

Når du får op klokken 5 for at pendle til arbejde efter ophold op halvdelen af ​​natten gør klasseværelset prep, et job, der giver dig mulighed for at arbejde i din pyjamas lyder temmelig lidt godt. Det kunne også lyde usandsynligt-naturligvis, kan du ikke lære fra komfort i dit eget hjem, ikke? Distancearbejde job er attraktivt for arbejdstagere i alle former for erhverv, men for lærerne især muligheder for at opbygge en karriere i digital undervisning vokse sig stærkere og mere forskelligartet hvert år.

Takket være teknologi, er det helt muligt at kombinere din kærlighed til uddannelse med et fuldtidsarbejde-at-home livsstil. Dette gælder især, hvis du er villig til at blande rollerne at bygge din nye karriere ved for eksempel at blande pædagogisk rådgivning med nogle online undervisning mv

Hvis du tænker på at gøre en stor forandring; du er en tidligere lærer eller pensioneret, eller du er på udkig efter et job uden for det traditionelle klasseværelse, en eller flere af disse 10 arbejde-at-home job for lærere kunne passe regningen.

Online Lærer

For lærere, der stadig elsker jobbet, men ønsker at arbejde hjemme, online undervisning giver mulighed for hver fokus. Nogle virtuelle lærere fokuserer på hjemme-skoleelever, for eksempel, mens andre måske fokusere på voksenelever eller corporate uddannelsesprogrammer.

Oplysninger om virtuelle undervisning lønninger versus i-klasseundervisning lønninger er svært at komme med, men at dømme efter stillingsopslag og anekdotiske beretninger, bør K-12 lærere være parat til at tage en lønnedgang for at undervise hjemmefra. Men hvis du overvejer et skifte til et sted med en lavere leveomkostninger eller du planlægger at supplere din undervisning løn med en anden fokus eller to, kunne denne koncert være for dig.

Online Tutor

Uanset om dit speciale er ESL, datalogi, eller SAT prep, kan online tutoring være en lukrativ måde at gøre en levende fra hjemmet, eller pad din løn på din dag job. Teknologier som Skype og andre videokonference software har gjort det nemmere end nogensinde at kopiere et personligt tutoring session og skåret ud af pendler.

Online Adjungeret professor / instruktør

Fastansatte koncerterne er svært at komme med disse dage, men én på hovedet for post-sekundære pædagoger er, at virtuelle professor / instruktør job vil sandsynligvis holde voksende. Den relativt lave løn for adjungerede professorer er meget lettere at maven, når du kan lære fra komfort i dit eget hjem.

Skrivning Coach

I en 2016 PayScale rapport, 44 procent af lederne erklærede, at skrivefærdigheder var de hårde færdigheder mest mangler i nye gradienter. Du kan bidrage til at vende udviklingen ved at arbejde med studerende og erhvervskunder at børste op på disse væsentlige færdigheder. Svarende til vejledning, har skriftligt coaching koncerter nydt godt af teknologier som videokonferencer, hvilket gør det lettere end nogensinde at kommunikere med eleverne på afstand.

Curriculum Developer

Chegg beskriver pensum udviklere denne måde: ”Hvis klasseværelset var et teater, ville Curriculum Developer være dramatiker, der skaber historien og skriver dialogen” Hvis du har brugt meget tid i klasseværelset undervise dit eget materiale, ved du hvad virker og hvad der ikke er. Put denne ekspertise til god brug, og bygge en anden karriere som pensum udvikler. Større jobportaler altid har programoversigter for pensum udviklere. Nogle, som Faktisk vil lade dig filtrere efter hjemme-baserede muligheder.

Undervisningsmateriale Provider

Hvis du allerede har undervisningsmaterialer, finpudsede af flere års trial and error i klasseværelset, hvorfor ikke dele denne rigdom af viden og gøre dit hårde arbejde betaler sig igen og igen, på samme tid? Lærere Pay Lærere giver dig mulighed for at dele din lektionsplaner, aktiviteter, klasseværelse indretning og mere-og tjene penge på det.

Du vil sandsynligvis ikke gøre en formue fra stedet, men du kan gøre et par ekstra hundrede om måneden, hvilket er praktisk, når lancere en post-klasseværelse karriere – nogle sælgere synes at gøre ganske godt.

”Jeg har i øjeblikket gøre meget mere sælge undervisningsressourcer, end jeg ville have, hvis jeg havde fortsat undervisning,” skriver Rachel Lynette ved Edutopia . ”Ifølge TpT har top sælger foretaget over $ 2 millioner, har 164 lærere tjent over $ 50.000, og tusinder mere bringe i et par hundrede dollars om måneden, som kan gøre en stor forskel, når du bor på en lærers løn.”

Pædagogisk Writer / Editor

Pædagogisk udgivelse er et naturligt valg for lærere, der forlader klasseværelset. Freelance forfatter / redaktører generelt befaler timeløn på $ 15-75, afhængig af intensiteten af ​​fokus, dybde af forskning kræves, og niveauet af skrive / rapportering, der skal gøres.

Men hvis freelance liv ikke appellerer, ikke regne ud muligheden for at arbejde for en virksomhed. Et stigende antal arbejdsgivere inden for alle brancher er omfavne fleksible skemaer, herunder fuld tid distancearbejde roller og entrepriseopgaver. Hvis du er villig til at gøre nogle omhyggelig jobsøgning, kan du finde den perfekte pædagogisk forfatter / redaktør job så du kan arbejde hjemmefra.

Test Scorer

Educational Testing Service (ETS) er altid på udkig efter online og onsite test holdrekorder for TOEFL, GRE, og andre tests. Dette er typisk en deltidsstilling og cyklisk, som behov varierer i løbet af året.

Blogger / Writer

Som nævnt tidligere, er solide skrivefærdigheder værdsat. Hvis du er klar til noget helt nyt, kan du sætte dine evner til at bruge som en blogger eller skribent med fokus på pædagogiske emner-eller ethvert emne nær og kær dit hjerte om, hvor du har en masse viden. At komme i gang på dette område, forberede sig på at starte pitching før du flip kontakten og lad klasseværelset til gode. Fuldtids skrive karriere er bygget på tilslutninger, og du bliver nødt til at opbygge dit netværk før du begår.

Pædagogisk konsulent

Det er en beskidt lille hemmelighed af professionelle liv som konsulenter ofte tjene mere end medarbejdere for at tilbyde tilsvarende ekspertise. Hvis du har en iværksætterånd, kan du bygge en forretning coaching lærere og administratorer.

Bemærk, at dette job er ikke helt hjemme-baseret, som du vil sandsynligvis nødt til at rådføre sig med klienter direkte. Men at være din egen chef kommer med en stor grad af fleksibilitet (samt ansvar). Hvis dette lyder som noget, der interesserer dig, Angela Watson tilbyder en god primer til håbefulde pædagogiske konsulenter på hendes hjemmeside, The Cornerstone for Lærere .

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *