Udmeldelse Breve af personlige årsager

Posted on

 Udmeldelse Breve af personlige årsager

Når du forlader dit job på grund af personlige årsager, kan det være svært at vide, hvad de skal sige til din chef. I nogle tilfælde, vil du ønsker at forklare dine grunde til at forlade. I andre situationer kan du holde din forklaring vag. Du må ikke ønsker at dele detaljerne, især hvis de ikke er relateret til dit job.

Vigtigt: Uanset hvorfor du fratræder, er det vigtigt, at du skriver en formel opsigelsesbrev til din arbejdsgiver, og at du give passende varsel, når det er muligt.

Dit mål er nu at forlade dit job på en høj tone, så du kan holde din chef som en netværksforbindelse.

Nedenfor finder du nogle tips til at skrive et opsigelsesbrev, når du træde tilbage af personlige årsager, samt to fratræden brev prøver. Brug disse skabeloner til at hjælpe dig med at skrive din egen opsigelsesbrev.

Tips til at skrive et opsigelsesbrev af personlige årsager

Nedenfor er nogle tips til at huske på, mens du skriver en opsigelsesbrev af personlige grunde:

  • Tal med din chef Først: Hvis det er muligt, så fortæl din chef om din plan om at træde tilbage i person, før du sender din officielle virksomhed brev. På den måde vil du undgå blindsiding din leder. Du kan også sende dette brev til de menneskelige ressourcer.
  • Indeholde datoen for din sidste dag: I dit brev, angive bestemt dato, du har planer om at forlade arbejdet. Prøv at give mindst to ugers varsel. Hvis forholdene er sådan, at du ikke kan give så meget varsel, give så meget bly tid som du kan.
  • Hold dine grunde Kort: Du behøver ikke at gå i detaljer med hensyn til din grund til at forlade. Du kan blot sige: ”Jeg træder tilbage af personlige årsager,” eller ”Jeg træder tilbage på grund af en familie problem, der kræver al min tid.” Hvis du ønsker at gå mere i detaljer (for eksempel for at sige, at du forlader til være et ophold-at-home forælder, eller på grund af familie sygdom), kan du forklare. Må ikke komme ind i ukrudt, der tilbyder alt for mange specifikke eller for meget information. Du ønsker at beholde brevet korte og til det punkt.
  • Stay Positive: Du skal muligvis bede din arbejdsgiver om en henstilling i fremtiden. Du kan endda søge om et job på samme virksomhed en dag. Derfor forblive positiv, når du taler om din oplevelse på virksomheden. Være klart, at du er fratræder af personlige årsager, ikke på grund af utilfredshed med jobbet eller organisation.
  • Tilbyd din hjælp: Hvis det er muligt, tilbyde din hjælp i overgangsperioden. Du kan tilbyde at uddanne en ny medarbejder eller hjælp på anden måde. Hvis du kan være fleksibel omkring din orlov dato, omfatter et tilbud om at blive længere, hvis det er nyttigt at din leder.
  • Stil spørgsmål: Hvis du har spørgsmål om ydelser eller ferie tid udbetalinger, kan du bede dem i dit brev.
  • Følg forretning Brev Format: Sørg for at følge ordentlig business brev format i dit brev. Medtag en header med arbejdsgiverens navn og adresse, dato, og dit navn og adresse.
  • Rediger og Korrekturlæst: Du bør også grundigt læse korrektur brevet før du sender den. Igen kan det være nødvendigt at bede om en anbefaling fra din arbejdsgiver, så du vil have alle dine arbejde, der skal poleres.
  • Afsendelse af en e-mail: Hvis du sender dit brev via e-mail, sende dig selv en test besked for at sikre, at dit budskab kommer igennem så formateret. Medtag dine kontaktoplysninger i din signatur i stedet for i toppen af brevet. Liste dit navn og formålet med dit brev (fratræden) i emnelinjen.

Opsigelsesbrev Prøve af personlige årsager

Dette er et opsigelsesbrev eksempel af personlige grunde.

Jessica Iskandar
123 Main Street
Anytown, Californien 12345
555-555-5555
jessica.iskandar@email.com

August 1, 2018

Bruce Lee
salgsdirektør
Atlantic Co
123 Forretning Rd.
Business-City, NY 54321

Kære Mr. Lee:

Jeg skriver for at informere dig om, at jeg vil forlade Atlantic Co i en måned. Selv om jeg har så nydt at arbejde sammen med dig og arbejde for virksomheden, personlige årsager nødvendiggøre, at jeg forlade min stilling og fokusere på at forbedre min situation derhjemme.

Min sidste dag vil være 1. juli. Trods at skulle forlade, jeg dybt værdsætter de muligheder, du har givet mig i løbet af min tid som Online Sales Manager. Jeg er meget taknemmelig for al din hjælp undervejs.

Jeg vil gøre, hvad er nødvendigt for at sikre en glidende overgang, efter jeg komme videre. Jeg har flere teammedlemmer i tankerne, som jeg tror ville være stærke kandidater til en forfremmelse til min position, eller jeg ville være glad for at hjælpe med processen med at finde en ekstern udskiftning. Tøv ikke med at være i kontakt om, hvad jeg kan gøre for at hjælpe.

Endnu en gang mange tak for muligheden for at være en del af Atlantic Co. Jeg håber, at vi kan holde kontakten som business kolleger, og jeg ser frem til at arbejde sammen med dig igen i fremtiden hvis muligheden præsentere sig selv. Mange tak for din forståelse.

Med venlig hilsen

Jessica Iskandar (underskrift papirkopi bogstav)

Jessica Iskandar (indtastet navn)

Opsigelsesbrev Prøve til personlige problemer

Dit navn
Din adresse
Din by, stat Zip Code
Dit telefonnummer
Din e-mail

Dato

Name
Titel
Organisation
Adresse
By, stat Zip Code

Kære Mr./Ms. Efternavn:

Jeg beklager at måtte meddele Dem, at jeg vil forlade Bolt Inc. i to uger. På grund af uforudsete personlige problemer, er jeg ikke længere i stand til at opfylde de forpligtelser af min rolle, og jeg føler, at det er i den bedste interesse for det selskab, som jeg forlade stillingen.

Jeg håber, at min forlader ikke vil volde dig eller Bolt Inc. ulejligheden. Tøv ikke med at være i kontakt, hvis du tror, ​​der er nogen måde, jeg kan hjælpe med at finde en afløser, eller hvis der er noget jeg kan gøre for at gøre overgangen glattere.

Tak så meget for forståelse. På trods af de personlige problemer, jeg beskæftiger sig med, jeg nydt at arbejde sammen med dig, og jeg sætter pris på min tid i virksomheden. Jeg håber, at vi vil være i stand til at holde kontakten, og jeg ser frem til at se, hvordan Bolt Inc. vokser i fremtiden.

Bedst,

Din underskrift  (papirudgave bogstav)

Dit Indtastet navn

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *