Skrivning et takkebrev til et job Henvisning

Posted on

Skrivning et takkebrev til et job Henvisning

Uanset om du er en entry-level job kandidat eller en erfaren professionel fremrykkende på din karrierestigen, er det vigtigt at udvikle og vedligeholde varige relationer med kolleger i din branche. Selv i dagens arbejdsmarked, hvad der plejede at blive kaldt ”de gamle drenges netværk” er i live og godt; ofte have en professionel kontakt villige til at henvise dig til en ønskelig job position kan gøre forskellen i, om du scorer et interview eller ej.

En måde at cementere dette forhold er at relay din tak skriftligt til kontaktpersoner, der henviser dig til et job, selvom du ikke fik et jobtilbud. Desuden vil din e-mail eller en note lade dem vide status på din ansøgning og kan holde dem på udkig efter andre positioner at henvise dig til.

Hvad skal medtages i din referal takkebrev

Når du siger tak, er det vigtigt at ordentligt og formelt takke dem, der har taget sig tid og brugt deres indflydelse til at give dig en positiv henvisning. Her er eksempler på en tak brev, som du kan sende (via e-mail, post eller LinkedIn) til en person, der har henvist dig til et job.

Når du skriver det brev eller e-mail-meddelelse, skal du sørge for at give den person en statusopdatering på din ansøgning eller jobtilbud, samt takke dem hjerteligt for henvisningen.

Hvis du sender en tak besked via e-mail, er der ingen grund til at medtage din afsenderadresse eller din kontaktpersons adresse. Udnyt en klar emnelinje (f.eks ”Tak fra [Dit navn]” eller “Tak – [Dit navn]) og liste dine kontaktoplysninger i din signatur.

Du bør basere din beslutning om, hvordan man kan tage fat på modtageren i henhold til hvor godt du kender dem. Hvis du har kendt og kommunikeret med dem ofte, det er fint at løse dem ved deres fornavn. Men hvis de har været din vejleder eller college instruktør indenfor en formel, konservativ indstilling brug ”Mr. / Ms / Professor”efterfulgt af deres efternavn.

Husk på, at disse prøver er forudsat blot som eksempler – i stedet for blot at kopiere og indsætte dem, bør du skræddersy dem til at reflektere dine egne forhold og personlige tonefald.

Også se nedenfor for et eksempel på en e-mail takkebrev for en henvisning.

Prøve tak brev om en henvisning

Dit navn
Din adresse
Din by, stat Zip Code
Dit telefonnummer
Din e-mail

Dato
Navn
Titel
Organisation
Adresse
By, stat Zip Code

Kære Mr. Jones,

Tak så meget for at henvise mig til Junior revisor [eller, indsætte andre stillingsbetegnelser] stilling pr ABCD. Jeg er taknemmelig for den tid du har brugt gennemgå min ansøgning og anbefale mig til jobbet.

Jeg ønskede at dele med dig den spændende nyhed, at jeg er blevet udvalgt til et personligt interview med ABCD s leje manager næste uge. Da hun kaldte mig til at oprette en tid til dette interview, hun specifikt nævnt, hvordan imponeret var hun ved indbringelsen brev, som du skrev på mine vegne.

Igen, mange tak for din hjælp. Jeg sætter stor pris på hjælp, du har givet mig; Jeg vil holde jer opdateret om, hvordan interviewet går!

Med venlig hilsen

Dit navn

Takkebrev til Referral Email

Emne: Tak fra Dave

Kære Tim,

Tak, fordi du både for at advare mig til den nylige åbning job på din virksomhed og for frivilligt tilbyder at give din ansættelse udvalg med en henvisning på mine vegne. HFT Industries har en vidunderlig ry som en førende, og jeg virkelig sætter pris på din tillid til mig.

Jeg tror, ​​at min interview med Stanley gik godt, og jeg forventer at mødes med Sheila senere i denne uge til en anden samtale. Stanleys beskrivelse af virksomheden og af, hvad mit ansvar ville omfatte, bør jeg blive ansat, størknet min dybe interesse i at deltage dit team. Jeg vil holde jer opdateret, da jeg går gennem leje proces.

Igen, tak for din støtte – Jeg krydser fingre, at vi snart kan være kolleger på HFT Industries!

Dave Jones

Takkebrev til når du fik jobbet

Emne: Tak!

Kære Nancy,

Jeg skriver i dag for at takke dig for at introducere mig til Bob Anderson, butikschef hos Eckles Hardware. Ikke kun gjorde jeg får et interview til en detail position, men jeg var også ansat og jeg vil starte min uddannelse i to uger.

Lad mig vide, hvis jeg nogensinde kan gøre noget for at gøre gengæld. Jeg virkelig sætter pris på, hvad du har gjort for mig.

Med taknemmelighed,

Annabelle

Mere om takkebreve

råd Review om, hvordan man skriver en tak brev, herunder hvem der skal takke, hvad man skal skrive, og når man skriver en beskæftigelse-relaterede tak brev. Også gennemgang anden prøve takkebreve, som omfatter en tak note til en jobsamtale, en praktikplads takkebrev, tak for en oplysende samtale, tak for den hjælp, og en række ekstra samtale tak brev prøver.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *