Hvad betyder en aktuar gøre? Lær om den Løn, nødvendige færdigheder, & More

Posted on

Hvad betyder en aktuar gøre? Lær om den Løn, nødvendige færdigheder, & More


Aktuarer udføre komplekse beregninger til at bestemme sandsynligheden for forskellige udfald relateret til ulykker, sygdomme, forbrugernes efterspørgsel og investeringer. De udnytter specialiseret software til at knuse tal og generere tabeller, grafer og rapporter om deres resultater. En aktuar er en af ​​de øverste job til kandidater, der store i matematik.

Aktuarer præsentere denne statistiske oplysninger til forsikringsselskaber ledere, marketingchefer, assurandører, investeringsbanker, og pensionskasser direktører til at støtte deres beslutninger om prisfastsættelse af forsikringer, produktudvikling / marketing planlægning, lager tilbud og valg af investeringer.

Den aktuarmæssigt data, de genererer, er afgørende for en vellykket enterprise risk management indsats fra virksomheder, der løbende skal ændre deres forretning, forskning og udvikling, og markedsføring at kontrollere deres samlede eksponering finansielle risiko og sikre stabiliteten i deres forretningsaktiviteter.

Aktuar Pligter og ansvar

Dette job kræver kandidater til at være i stand til at udføre opgaver, der omfatter følgende:

 • Indsamle og udarbejde statistiske data for yderligere analyse
 • Skøn sandsynlighed og sandsynlige omkostninger ved begivenheder som en ulykke, død, naturkatastrofer eller sygdom
 • Design, test og administrere politikker for at minimere risikoen og maksimere rentabiliteten af ​​forsikringer, pensionsordninger, og at producere diagrammer og andre udstillinger at forklare forslag og beregninger
 • Forklare forslag og resultater til forskellige parter, fra virksomhedsledere til kunder, aktionærer, og embedsmænd.

De fleste af aktuarer arbejde for virksomheder, der beskæftiger sig med livet, sundhed, ejendom og skadesforsikring. Andre arbejder for pensionsselskaber, konsulentfirmaer, eller offentlige institutioner. Mange aktuarer flytte ind ledelse eller ledende stillinger, hvor de leder og fører tilsyn arbejdsenheder.

aktuar Løn

En aktuar løn varierer baseret på arbejdsgiveren, niveau af erfaring, uddannelse, certificering og andre faktorer.

 • Median årlige Løn:  $ 101.560 ($ 48,83 / time)
 • Top 10% Årlig Løn: Mere end $ 184.770 ($ 88,83 / time)
 • Bund 10% Årlig Løn: Mindre end $ 59.950 ($ 28,82 / time)

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Uddannelse, og certificering

Aktuarer har brug for mindst en bachelorgrad i en matematik-relaterede felt, og en stærk evne med tal.

 • Universitets grad: De fleste aktuarer erhverve en bachelorgrad i matematik, aktuarvidenskab eller forretning. Kursusaktiviteter i statistik, økonomi, datalogi, kalkyle, og corporate finance giver en fremragende fundament for aktuarmæssige eksamener og entry-level job.
 • Praktikophold: For at maksimere deres potentiale til at lande et tilfredsstillende entry-level job som aktuar, skal universitetsstuderende også forsøge at udføre mindst én praktik, hvor de kan arbejde i partnerskab med erfarne aktuarer. Aktuar praktikophold typisk udbydes af de store forsikringsselskaber, der ofte betaler deres praktikanter mellem $ 15 og $ 22 en time. Standardkrav til en sådan praktik omfatter fuldførelse af mindst ét aktuarmæssig prøve og en GPA på 3,5 eller højere. Kandidater til aktuarmæssige praktikpladser er også undertiden forpligtet til at have et godt kendskab til Excel og af databasen / statistiske analyser sprog såsom SQL eller SAS. Fordi aktuarvidenskab er sådan et specialiseret område, vellykket gennemførelse af et praktikophold kan godt åbne døre til øjeblikkelig beskæftigelse efter college.
 • Certificering: Aktuarer kan begynde deres karriere som praktikanter uden certificering. De fleste aktuarer modtager omfattende mentorordninger, uddannelse, og frigivelse tid til at forberede sig til eksamen, mens på jobbet. Men for fuld professionel status, bør aktuarer forfølge associate- og kollega-niveau certificering med enten Casualty Aktuarmæssige Society / CAS (for aktuarer interesserede i ejendommen og ulykke felt) eller Society of aktuarer / SOA (for at arbejde i livsforsikring, sygeforsikring, pensionsydelser, investeringer, og finansiere industrier). Når en aktuar omsider er blevet certificeret (efter fire til seks år for associeret certificering og yderligere to til tre år for fællesskab status), de er stadig kræves af CAS og SOA til at fuldføre videreuddannelse krav.

College studerende, der forberede sig og passerer en eller flere af disse aktuarmæssige eksamener, mens i skolen vil have en kant i at ansætte til entry-level job. Titler præjudicielle eksamener for første aktuarmæssig certificering omfatter ”Sandsynlighed”, “Financial Matematik”, ’Aktuarmæssige modeller: Financial Economics,’ ’Aktuarmæssige modeller: Livet Uforudsete’, ’Modeller for stokastiske processer og statistik,’ og ”Konstruktion og evaluering af Aktuarmæssige modeller ”.

Aktuar færdigheder og kompetencer

Mens college-niveau uddannelse er en vigtig forudsætning for denne stilling, er der visse “bløde færdigheder”, som vil give den enkelte en kant, når det kommer til at arbejde sammen med andre i et kontormiljø. Disse omfatter:

 • Analytiske færdigheder: Aktuarer skal kunne identificere tendenser og mønstre i en bred vifte af komplekse datasæt
 • IT-færdigheder: Brug programmeringssprog og udvikle regneark modeller, databaser og statistiske modeller er en integreret del af en aktuar job.
 • Kommunikation og interpersonelle færdigheder: Aktuarer skal kunne forklare komplekse ideer og tekniske data til forskellige målgrupper, og har evnen til at kunne lede teams og arbejder godt sammen med andre.
 • Problemløsning: Enkeltpersoner skal kunne identificere en virksomheds risici, og udvikle planer for virksomheden at styre risiciene.
 • Matematiske færdigheder: De vigtigste værktøjer, der anvendes i dette job at kvantificere risikoen er kalkyle, sandsynlighed og statistik.

Job Outlook 

Ifølge den amerikanske Bureau of Labor Statistics, udsigterne for aktuarer i det næste årti i forhold til andre erhverv og industrier er meget bedre end gennemsnittet for alle erhverv, drevet af et stigende behov for personale til at hjælpe virksomheder med at styre finansielle risici, samt af forsikringsselskaber, der har brug for at analysere store mængder kundedata.

Beskæftigelsen forventes at vokse med omkring 22 procent i løbet af de næste ti år, hvilket er højere end den gennemsnitlige vækst forventes for alle erhverv mellem 2016 og 2026. Væksten for relaterede matematiske videnskab job forventes at vokse til en højere sats, hvilket er 28 procent i løbet af de næste ti år.

Disse vækstrater sammenlignet med den forventede 7 procent vækst for alle erhverv. Antallet af aktuarer ansat er lille, så selv en stor stigning i beskæftigelsen udmønter sig i cirka 5.300 nye arbejdspladser i løbet af det næste årti. Typiske arbejdsgivere omfatte forsikringsselskaber og ledergrupper finansielle risici eller firmaer.

Arbejdsmiljø 

Aktuarer arbejder primært for forsikrings- og finansieringsselskaber, i et kontor indstilling. Hvis der arbejder for et konsulentfirma, kan en aktuar skal rejse til klient kontorer.

Arbejdsskema 

De fleste aktuarer arbejde på fuld tid i en traditionel kontor indstilling; omkring 30 procent arbejder mere end 40 timer om ugen.

Sådan får du job

Anvend: Besøg jobsøgning ressourcer som Indeed.com, Monster.com, og Glassdoor.com til ledige stillinger. Du kan også besøge de online jobopslag på Society of aktuarer (SOA) site, eller henvende sig direkte til forsikringsselskab jobopslag.

Netværke med andre Aktuarer: Kig efter en mulighed for ved at deltage og deltage i en aktuarmæssig netværksgruppe via online sites som LinkedIn. Du kan også kontrollere SOA stedet for planlagte netværksarrangementer.

Find en praktikplads: Få vejledning ved at arbejde med en erfaren aktuar. Du kan finde aktuarmæssige praktikpladser gennem de samme online jobsøgning steder, at listen åbne job. SOA har også programoversigter for praktikophold og assisterende aktuarmæssige positioner.

Sammenligning Lignende stillinger 

Folk er interesserede i at blive en aktuar overveje også følgende karriereveje, der er anført med deres median årlige løn:

 • Revisorer og revisorer: $ 69.350
 • Budget Analytikere: $ 75.240
 • Omkostninger estimatorer: $ 63.110

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *