Retningslinjer for Hvad skal medtages i en Genoptag

Posted on

 Retningslinjer for Hvad skal medtages i en Genoptag


Når du skriver et CV, er der en række af CV formater, du kan vælge, herunder kronologisk, funktionel, og målrettede genoptages. Men uanset formatet af CV, du vælger, er der visse retningslinjer, som de fleste genoptages bør følge.

Her er oplysninger om, hvad der skal medtages i dit CV, samt hvad der bør ikke være noteret på dit cv. Der er også retningslinjer for genoptage længde, skrifttype og sidemargener.

Her er vores retningslinjer Genoptag

Genoptag Længde

Dit CV skal være så kortfattet som muligt; to sider er den maksimale længde, men en side er at foretrække. Her er mere om CV længde og hvor længe dit CV skal være. Hvis du har brug for at få dit cv på en enkelt side, her er hvordan at stramme den op og få ekstra plads.

Skrifttype og størrelse

Brug ikke udsmykkede skrifttyper, der er vanskelige at læse. Times New Roman, Arial, Calibri, eller en lignende skrifttype er bedst. Din skriftstørrelse skal være mellem 10 og 12 point, selv om dit navn og afsnitsoverskrifterne kan være lidt større og / eller fed. Her er hvordan man vælger en skrifttype til dit cv.

sidemargener

Standard sidemargener i tekstbehandlingsprogrammer (1″ margener på toppen, bunden og venstre og højre side af siden) arbejder for de fleste genoptages. Men hvis du har brug for at stramme margener for at reducere længden af ​​dit cv, er det fint at reducere margenerne til en 1/2″ på siderne og top og bund.

Layout

Men du beslutter dig for at organisere de sektioner af dit CV, skal du sørge for at holde hver sektion uniform. For eksempel, hvis du sætter navnet på en virksomhed i kursiv, skal hver firmanavn være i kursiv. Hvis du fed en jobtitel, fed dem alle.

Oplysninger, der skal undgås

Må ikke indeholde personlige oplysninger såsom fødselsdag, højde, vægt, civilstand, børn, osv, medmindre positionen kræver det.

Nøjagtighed

Vær sikker på at redigere dit cv, før du sender den. Tjek stavning, grammatik, tider, navne på virksomheder og mennesker mv Har en ven eller karriere tjenester rådgiver kontrol over dit cv så godt. Brug denne korrekturlæsning tjekliste for at sikre dit CV er perfekt.

Hvad skal medtages på dit cv

Her er nogle oplysninger, som du skal være sikker på at medtage på dit cv:

Identifikation

 • Vedlæg dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse i sektionen identifikation i toppen af ​​dit cv, eller overveje en af ​​disse andre muligheder for at løse dit cv.
 • Brug en professionel e-mail-adresse (dvs. johnsmith@gmail.com snarere end soccerlover@hotmail.com).

Objektiv

 • Dette afsnit er valgfri. Hvis du beslutter at inkludere et CV mål, holde det kortfattet og konkret; oplyse dit ønskede job eller felt, og hvad du håber at opnå i dette område.

Profil

 • En anden valgfri sektion er et CV profil, der indeholder en oversigt over dine evner, erfaringer og mål skrevet specielt til en jobannonce.

Uddannelse

Her er mere information om hvad der skal medtages, og hvordan du formaterer en genoptage uddannelse sektion.

 • Medtag graderne, du har modtaget i omvendt kronologisk rækkefølge (med den seneste grad opført først).
 • Vær sikker på at inkludere navnet på hver institution, dens placering, og din date for eksamen (eller forventet dato for eksamen).
 • Hvis det er relevant, omfatte din store / mindre felter, samt din GPA og eventuelle æresbevisninger, publikationer og projekter.
 • Medmindre du er en aktuel gymnasieelev, omfatter ikke dine high school grad.

Erfaring

Her er mere information om den oplevelse afsnit af et CV, herunder hvad der til listen, og hvordan man kan formatere den.

 • Medtag din erhvervserfaring i omvendt kronologisk rækkefølge (med den seneste grad opført først).
 • Dette afsnit kan omfatte arbejdspladser, praktikpladser og frivilligt arbejde. Gymnasieelever kan også omfatte klubber og sportshold, når det er relevant.
 • Indeholde navnet på det selskab, den position, og dato for beskæftigelse.
 • Liste cirka tre vigtige opgaver, resultater eller færdigheder opnået ved hvert job. Brug handling verber til at beskrive dine præstationer; undgå passive sætninger såsom ansvarlig for og opgaver omfatter.

Færdigheder (valgfri)

Her er oplysninger om den del af et CV færdigheder.

 • Medtag eventuelle edb-systemer, som du er dygtige, især hvis de er relateret til den stilling, du søger.
 • Medtag fremmedsprog, som du kender; tilstand både sproget og dit niveau af fortrolighed (begyndere, øvede, dygtige, flydende).
 • Angiv eventuelle andre færdigheder, du har, der relaterer til jobbet, men ikke er medtaget andetsteds i dit cv.

Frivilligt Arbejde (valgfri)

 • Du kan medtage en frivillig oplevelse afsnit til at formidle dit lederskab, kommunikationsevner, osv Liste navnet på den organisation, datoerne for dit frivillige arbejde, og dine resultater.

Hobbyer og interesser (Valgfrit)

 • Du kan også indeholde et afsnit om dine hobbyer og interesser, hvis de vedrører stillingen. For eksempel, hvis du søger for at arbejde på en sportsforretning, kan du medtage din passion for basketball.

Genoptag Eksempel

Dette er et eksempel på et CV.

Ahmad Faishal
1234 Outback Ridge
Jackson, WY 83002
(123) 456-7890
faishal@email.com

AUTOMOTIVE TEKNIKER

Meget dygtig Automotive Tekniker med 7 års erfaring i reparation og vedligeholdelse af indenlandske og udenlandske biler.

 • Dokumenteret erfaring leverer fremragende service til bilindustrien reparation shop kunder.
 • Udestående arbejdsmoral og team building færdigheder; villige til at arbejde overtid og fleksible skift.
 • ASE certificeret mekaniker.

ERHVERVSERFARING
Ace Auto Repair, Jackson, WY
Automotive tekniker / mekaniker , Januar 2017-Present
Dygtigt diagnosticere og reparere problemer med indenlandske og japanske import biler. Genopbygge og reparere motorer, radiatorer, og vandpumper; udføre elsystemet rive ned og reparere.

 • Oprettet en proces tjekliste at bidrage til uddannelsen nye medarbejdere og sikre sammenhæng i bilindustrien diagnostik og reparation.
 • Sikret operationelle overholdelse af alle statslige køretøjer krav og kontrol emissioner standarder.

Johnsons Auto Reparation, Idaho Falls, ID
Automekaniker , Juni 2013-december 2016
til Inspicerede køretøjer identificere, løse og reparere skader og fejlfunktioner. Installeret nye dele og systemer; drives pneumatisk og luft kompression værktøjer.

 • Forfulgt efteruddannelse i stigende motor sikkerhed og emissioner kontrol regler og teknologier.

Howard Brothers Construction, Idaho Falls, ID

Arbejdsmand juni 2011 til juni 2013
Sideløbende med uddannelse, arbejdede på boligbyggeri som framer. Udnyttet hånd- og elværktøj; drives rendegravere og minigravere.

 • Vedligeholdt perfekt fremmøde rekord.

UDDANNELSE

Avanceret Teknisk Certifikat i Automotive Technology, 2013
College of Eastern Idaho, Idaho Falls, ID
ASE (nationale institut for Automotive Service Excellence) Certificeret

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *