Linii directoare pentru Ce să includă într-un CV

Posted on

 Linii directoare pentru Ce să includă într-un CV


Când scrieți un CV, există un număr de formate de CV, puteți alege, inclusiv cronologic, funcțional, și CV-uri vizate. Cu toate acestea, indiferent de formatul CV-ul selectat, există anumite linii directoare pe care cele mai multe CV-uri ar trebui să urmeze.

Iată informații cu privire la ceea ce să includă în CV-ul, precum și ceea ce nu ar trebui să fie listat pe CV-ul tau. Există, de asemenea, linii directoare pentru marjele de lungime CV, font și pagină.

Aici sunt linii directoare noastre CV

CV Lungime

CV-ul ar trebui să fie cât mai concis posibil; două pagini este lungimea maximă, dar o pagină este de preferat. Iată mai multe despre lungimea CV-ul și cât timp CV-ul ar trebui să fie. Dacă aveți nevoie pentru a obține CV-ul pe o singură pagină, iată cum să-l strânge în sus și să câștige spațiu suplimentar.

Font și Dimensiune

Nu folosiți fonturi ornate, care sunt dificil de citit. Times New Roman, Arial, Calibri, sau un font similar este cel mai bine. dimensiunea fontului trebuie să fie între 10 și 12 puncte, deși numele și titlurile secțiunilor pot fi un pic mai mare și / sau cu caractere aldine. Iată cum pentru a selecta un font pentru CV-ul tau.

Margini Page

Standard marginile paginii în programele de procesare de text (1″ margini sus, de jos și partea stângă și dreaptă a paginii) lucra pentru cele mai multe CV-uri. Cu toate acestea, în cazul în care aveți nevoie pentru a strânge marginile pentru a reduce lungimea CV-ul tau, este bine pentru a reduce marjele la o 1/2″ pe părțile laterale și partea de sus și de jos.

schemă

Cu toate acestea, vă decideți să organizați secțiunile CV-ul, asigurați-vă că pentru a menține fiecare secțiune uniformă. De exemplu, dacă ai pus numele unei societăți cu italice, fiecare nume de companie trebuie să fie scrise cu caractere italice. Dacă îndrăzneț titlu un loc de muncă, bold-le pe toate.

Informații de evitat

Nu includeți informații personale, cum ar fi ziua de naștere, înălțimea, greutatea, starea civilă, copii, etc, cu excepția cazului în poziția pe care o cere.

Precizie

Asigurați-vă că pentru a edita CV-ul înainte de al trimite. Verificați ortografia, gramatica, Timpurile, nume de companii și oameni, etc. Au un prieten sau servicii de carieră cec consilier peste CV-ul, de asemenea. Utilizați această listă de verificare corectura pentru a vă asigura că CV-ul este perfect.

Ce să includă pe CV

Iată câteva informații pe care ar trebui să fie sigur de a include pe CV-ul tau:

Identificare

 • Includeți numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și în secțiunea de identificare din partea de sus a CV-ului, sau luați în considerare una dintre aceste alte opțiuni pentru abordarea CV-ul.
 • Utilizați o adresă de e-mail profesional (de exemplu, mai degrabă decât johnsmith@gmail.com soccerlover@hotmail.com).

Obiectiv

 • Această secțiune este opțională. Dacă vă decideți să includă un obiectiv CV, păstrați-l concis și specifice; de stat locul de muncă dorit sau câmp, și ceea ce speră să realizeze în acest domeniu.

Profil

 • O altă secțiune opțională este un profil de CV, care include un rezumat al abilitățile, experiența și obiectivele scrise special pentru un post de locuri de muncă.

Educaţie

Iată mai multe informații cu privire la ceea ce să includă și cum să formatați o secțiune de educație CV.

 • Includeți gradele le-ați primit, în ordine cronologică inversă (cu gradul cel mai recent enumerate mai întâi).
 • Asigurați-vă că pentru a include numele fiecărei instituții, localizarea acesteia, și data de absolvire (sau data preconizată a absolvirii).
 • Atunci când este cazul, includ câmpurile majore / minore, precum și GPA și orice onoruri, publicații și proiecte.
 • Dacă nu ești un actual student de liceu, nu includ gradul tău de liceu.

Experienţă

Aici sunt mai multe informații cu privire la secțiunea experiența unui CV, inclusiv ce să listați și cum să-l formatați.

 • Include experiența de lucru în ordine cronologică inversă (cu gradul cel mai recent enumerate mai întâi).
 • Această secțiune poate include locuri de muncă, stagii, și munca de voluntariat. Elevii de liceu ar putea include, de asemenea, cluburi și echipe sportive, atunci când este cazul.
 • Includeți numele companiei, poziția, și datele de angajare.
 • Lista aproximativ trei sarcini importante, realizări, sau competențe dobândite la fiecare loc de muncă. Utilizați verbe de acțiune pentru a descrie realizările; evita fraze pasive, cum ar fi responsabil pentru și taxele includ.

Aptitudini (opțional)

Iată informații cu privire la secțiunea abilitățile unui CV.

 • Includeți toate sistemele informatice cu care sunt competenți, în special în cazul în care acestea sunt legate de pozitia pentru care aplici.
 • Includeți limbi străine cu care sunteți familiarizați; stat atât în ​​limba și nivelul de familiaritate (începând, intermediar, expert, fluent).
 • Lista orice alte aptitudini ai care se referă la locul de muncă, dar care nu sunt incluse în altă parte în CV-ul tau.

Voluntariat de lucru (opțional)

 • Puteți include o secțiune de voluntariat experiență pentru a transmite conducerii dvs., abilități de comunicare, etc. Lista numele organizației, datele munca de voluntariat, și realizările tale.

Hobby – uri și interese (opțional)

 • Puteți include, de asemenea, o secțiune privind pasiunile și interesele în cazul în care acestea se referă la poziția. De exemplu, dacă aplicați pentru a lucra la un magazin de articole sportive, puteți include pasiunea pentru baschet.

CV Exemplu

Acesta este un exemplu de un CV.

Ahmad Faishal
1234 Outback Ridge
Jackson, WY 83002
(123) 456-7890
faishal@email.com

TEHNICIAN AUTOMOTIVE

Tehnician auto de înaltă calificare, cu experiență de 7 ani în repararea și întreținerea de automobile interne și externe.

 • palmares dovedit furnizarea de servicii excelente pentru clienții auto atelier de reparații.
 • abilități eticii muncii și team building restante; dispuși să lucreze ore suplimentare si schimburi flexibile.
 • ASE Certified Mecanic.

EXPERIENȚA PROFESIONALĂ
Ace Auto Reparații, Jackson, WY
Automotive Tehnician / Mecanic , ianuarie 2017-Prezent
Pricepere , diagnosticarea și repararea problemelor cu automobile de import interne și japoneze. Rebuild și reparăm motoare, radiatoare, și pompe de apă; efectua sistem de putere dărâma și repara.

 • A fost creată o listă de verificare proces pentru a contribui la formarea de noi angajari și pentru a asigura coerența în diagnosticare auto și reparații.
 • conformitatea operațională Asigurarea tuturor cerințelor de vehicule de stat și standardele de control al emisiilor.

Reparații auto Johnson, Idaho Falls, ID
mecanic auto , iunie 2013-decembrie 2016 ,
vehiculele Inspected pentru a identifica, rezolva, și repara daune și disfuncționalități. Instalat piese si sisteme noi; uneltelor de compresie pneumatice și de aer.

 • educația continuă Urmărite în creșterea reglementărilor și a tehnologiilor de siguranță a motorului și a emisiilor de control.

Howard Brothers constructii, Idaho Falls, ID-

Labourer , iunie 2011-iunie 2013
concomitent cu studii,lucrat la proiecteconstrucții rezidențiale ca Framer. Sculemana si electrice utilizate; escavator operate și mini excavatoare.

 • Menținut înregistrare prezență perfectă.

EDUCAŢIE

Certificat tehnic avansat în tehnologie auto 2013
Colegiul de Est Idaho, Idaho Falls, ID – ul
ASE (Institutul National pentru Automotive Serviciul de Excelență) Certificat

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *