Athletic Descriere Job Trainer: Salariu, Talent, & More

Posted on

Athletic Descriere Job Trainer: Salariu, Talent, & More

A nu se confunda cu antrenori de fitness, care ajuta persoanele îmbunătăți nivelurile de aptitudini fizice, formatori atletice de lucru cu sportivi in ​​echipa si sporturile individuale, pentru a preveni leziunile, asigura un tratament imediat de leziuni care apar in timpul întreceri sportive, și de a ajuta sportivii reabilitarea de leziuni.

Sarcini si responsabilitati Trainer atletice

Acest loc de muncă necesită, în general, capacitatea de a face următoarele:

 • Educați jucători privind tehnicile adecvate în exercițiu, și în sportul lor, pentru a evita rănirea
 • Aplicați bandă, bandaje, și acolade pentru a sportivilor înainte de practicile și jocuri prejudiciu ajută la evitarea
 • sportivi ofere consiliere privind utilizarea corectă a echipamentului
 • asistență medicală de urgență și de prim ajutor probată pentru sportivi după cum este necesar
 • Ajutor sportivi răniți reabilitare la putere deplină
 • Efectuați sarcini administrative legate de bugete, achiziții de echipamente, rapoarte de prejudiciu și de tratament, și mai mult

În timp ce locurile lor de muncă poate implica de lucru cu oricine de la un atlet profesionist la o echipa de fotbal de liceu, rolul de bază al formatorului atletic este același: prevenirea și tratarea leziunilor de sportivi.

American Medical Association recunoaste formatori atletice ca profesionistilor din domeniul sanatatii care lucreaza pentru a preveni, a evalua, trata și dezintoxicare leziuni musculo-scheletice. Formatorii au cunoștințe extinse de prim ajutor ori de câte ori acestea sunt în primul rând pe scena pentru a oferi un tratament imediat, atunci când leziunile apar la concursuri atletice.

In timp ce formatorii lucra cu antrenori si sportivi de zi cu zi, acestea sunt de obicei sub supravegherea unui medic licențiat. Acestea se pot întâlni cu acel medic o dată sau de două ori pe săptămână sau de zi cu zi, în funcție de setarea.

Athletic Trainer Salariu

salariul unui antrenor atletic poate varia în funcție de locație, experiența și angajator.

 • Median anual Salariu: $ 46630
 • Top 10% anual Salariu: $ 69530
 • Partea de jos 10% anual Salariu: $ 30740

Sursa: US Biroul de Statistică a Muncii, 2017

Educație Cerințe și calificări

Potrivit Asociației Naționale Athletic Formatori, majoritatea formatorilor au diplomă de doctorat sau de master. În unele cazuri, sunt necesare aceste grade, iar în alte cazuri, acestea vor ajuta individul cu avansarea în carieră.

 • Educație: Pentru pozițiile de antrenor aproape toate atletice, cel puțin este nevoie de o diplomă de licență. Cele mai multe colegii și universități din America de Nord oferta de programe acreditate, precum și cu popularitatea de atletism de colegiu, există o mulțime de oportunități pentru clasă și experiența clinică. Formatorii de studiu de obicei , cursuri legate de sănătate , cum ar fi anatomie, fiziologie, nutriție, și bio-mecanica.
 • De autorizare sau certificare: Cele mai multe state impun formatori să fie autorizați sau înregistrați. Pentru certificare, formatori au nevoie de o diplomă de licență de la un program de formare atletic acreditat. În plus, un candidat de succes pentru certificare trebuie să treacă un examen riguros. Pentru a păstra certificarea, titularii de acreditare trebuie să continue să ia cursuri medicale legate de și să adere la standardele de practică.
 • Experienta: Lucrând cu echipe, formatori învăța importante abilități de comunicare de a lucra cu medici, antrenori, directori de sport, și sportivi.

Athletic Talent & Trainer Competențe

 • Abilități de comunicare: Cei mai buni formatori atletice se mândresc în lucrul cu sportivi, antrenori, și a lucrătorilor medicali pe o bază de zi cu zi. Acest lucru necesită abilități excelente de comunicare și , adesea , servind ca samsar de informații de la un medic la antrenor sau sportiv.
 • Rezistență fizică: Formatorii ar trebui să poată să meargă, alerga, și îngenunchea după cum este necesar pentru a trata leziunile rapid și de lucru cu sportivi.
 • Abilitățile interpersonale: Formatorii trebuie să se bucure de lucru într – o atmosferă de echipă și colaborarea în ceea ce privește unele cu medici, pacienti, sportivi, antrenori, și părinții.

job Outlook

Biroul american de proiecte Muncii statistici care angajarea de formatori atletice vor crește 23 de procente 2016-2026, care este mult mai rapid decât media 7 la suta pentru toate profesiile.

Formatorii sunt necesare pentru mai multe competiții sportive decât oricând înainte ca mai mult accent este pus pe siguranța prin reglementare. Cu formatori atletice, în loc, echipe sportive și grupuri de multe ori sunt capabili de a economisi bani pe costurile de asigurare.

Mediu de lucru

În funcție de sport, formatori pot petrece cea mai mare parte în interior de lucru în timp sau în aer liber. De obicei, o mulțime de picioare este necesar ca acestea să respecte orele lungi de practica cerute de echipe și sportivi în sporturile individuale. Călătorind la evenimente sportive de multe ori este necesar.

Pe lângă potențialul de ore, potentialul de asistenta de urgenta poate oferi stres pentru formator. decizii rapide de multe ori sunt necesare în astfel de momente. De asemenea, pot exista o presiune pentru a obține rapid sportivi de top înapoi de la un prejudiciu și pe terenul de joc.

Program de lucru

În cazul în care un antrenor lucrează cu o anumită echipă, orele lor vor varia în funcție de fluxul și refluxul în afara sezonului, Pariuri Sezoniere și sezonul regulat. Formatorii care lucrează în spitale și clinici pot avea un program mai regulat și cauzează adesea mobilizare de lucru în diferite locații.

Nu este neobișnuit pentru formatori la nivel de liceu, de asemenea, la locul de muncă ca profesor, care în timpul sezonului poate necesita ore extinse în total (uneori 6-70 o săptămână).

Compararea Joburi similare

Oamenii care sunt interesați în a deveni formatori atletice s-ar putea lua în considerare, de asemenea, următoarele cariere, care sunt enumerate cu salariile lor mediane:

 • Antrenori și cercetași: $ 32,270
 • EMTs și paramedici: $ 33,380
 • Terapeutii fizice: $ 86,850
 • Terapeuți de agrement: $ 47,680

Sursa: US Biroul de Statistică a Muncii, 2017

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *