Pro și Contra de lucru pentru Guvern

Posted on

Pro și Contra de lucru pentru Guvern

Când te gândești la guvern, ce trece prin cap? Pentru mulți, imagini ale președintelui Statelor Unite, Capitol Hill, iar Lincoln Memorial poate veni în minte. Acestea sunt imagini de neșters ale guvernului american, dar ele nu reprezintă în totalitate funcțiile de zi cu zi a modului în care activitatea Poporului se face. Pentru angajat guvernamental tipic, mai multe imagini comune ar fi în interiorul unui dulap, partea din spate a unui camion de gunoi, sau închisoare județ.

Unele locuri de muncă se pretează la locul de muncă guvern: ofițeri de poliție, pompieri, lucrători sociali, și altele asemenea. Altele, cum ar fi contabili, programatori și specialiști în resurse umane, există atât în ​​sectorul privat și public. Deci, cum alege dacă să lucreze în sectorul public sau privat? Ca orice decizie, există rezultate pozitive și negative de luat în considerare.

Profesionistii

Cele mai bune aspecte ale unui loc de muncă guvern includ:

  • Stabilitate: Spre deosebire de sectorul privat , în cazul în care companiile pot ieși din afacere, guvernul niciodată nu iese din afacere. Agenții sau oficii pot închide sau transforma în forme noi, dar vor exista întotdeauna locuri de muncă guvern. Angajații vor fi necesare întotdeauna pentru a finaliza sarcinile doar face guvernul, și va fi nevoie întotdeauna de angajați suplimentari pentru a le sprijini.
  • Flexibilitate: În marea majoritate a pozițiilor, lucrătorii pot menține cu ușurință un echilibru între viața profesională și sănătoasă. In plus, Telecommuting și orarele de lucru alternative sunt comune în agențiile guvernamentale. Pentru locuri de muncă , care impun angajaților să efectueze o mare parte din activitatea lor departe de birou, organizații guvernamentale au început furnizarea de echipamente pentru a facilita o forță de muncă mobilă.
  • Beneficii: beneficii oferite de guvern depășesc aproape întotdeauna pachete private de beneficii sectorului. Angajații au de multe ori planuri superioare de ingrijire a sanatatii , cu costuri mai mici și planurile de pensii favorabile. În recesiunilor prelungite, guvernamentale și beneficii sectorului privat pachete ambele se înrăutățească. Cu toate acestea, beneficiile guvernamentale rămân mai bine.
  • Timp off: Lăsați acumulărilor timp sunt generoase, iar managerii tind să fie permisive în aprobarea timp de vacanță. Sunt observate vacanțe federale. De stat și guvernele locale au , uneori , vacanțele suplimentare.

contra

Cele mai grave aspecte ale unui loc de muncă guvern includ:

  • Creștere salarială lentă: cost-de-vii ajustări autorizate pentru angajații guvernamentali rareori ține pasul cu inflația și ridică semne de merit se acordă doar un mic procent din performerii de top. Pentru creșteri salariale mari, angajații guvernamentali trebuie să concureze pentru posturile vacante , cu salarii mai mari. Păstrând același loc de muncă în aceeași organizație nu este posibil dacă doriți să obțină una dintre cele mai mari salarii.
  • Terminații câștigului salarial potențial: directori de guvern sunt plătite mult mai puțin decât omologii lor din sectorul privat. Pentru a lovit paydays mari, angajații guvernamentali la nivel înalt salt sectorului privat.
  • Nivelurile scăzute de control: Birocrația nu numai cetățeni frustra. Acesta plagi De asemenea , angajații guvernamentali doresc să obțină lucrurile repede. Asteptati -va toate deciziile majore și multe minore să treacă printr – un fel de proces de aprobare formală.

Indiferent de ceea ce vrei sa faci, sunt șanse puteți face pentru guvern. Trebuie doar să vă asigurați că sunteți dispus să pună cu aspectele negative, în schimbul celor pozitive.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *