Tech Locuri de munca: Locuri de munca în domeniul tehnologiei informației (IT)

Posted on

Tech Locuri de munca: Locuri de munca în domeniul tehnologiei informației (IT)

Creșterea de locuri de muncă explozivă a industriei tehnologiei informației a început acum doar despre două decenii, și – a încetinit în jos abia de atunci. În timp ce „ era bomba dot “ de la sfarsitul anilor 1990 pana la inceputul anilor 2000 a făcut partea sa de daune, mai recent recesiunea care a început în decembrie 2007 și sa încheiat în iunie 2009 abia chiar a încetinit.

La fel de interesant cum este să se uite la trecut, cu toate acestea, învățarea despre sănătatea viitoare a acestei industrii este mult mai important pentru oameni avand in vedere un loc de muncă tehnologia informației.

E o veste foarte bună pe acest front, dacă sunteți printre ei, sau dacă lucrați deja în acest domeniu. Biroul Muncii al SUA Statistică anticipează o creștere continuă peste medie de locuri de muncă pentru sectorul tehnologic, în următorii câțiva ani.

Responsabil pentru această creștere se schimbă tehnologii și adaptarea acestora organizațiilor. De exemplu, adaptarea crescută de cloud computing și securitatea cibernetică va conduce la creșterea ocupării forței de muncă, precum și o creștere în alte tehnologii, inclusiv asistenta medicala de IT, crearea de rețele de telefonie mobilă, și de gestionare a datelor vor contribui, de asemenea, la o perspectivă puternică pentru domeniul tehnologiei informației.

Informații de bază despre industria IT

 • Începând cu 2014, au existat 3,9 milioane de persoane care lucrează în ocupații. Aceasta a inclus cele utilizate în industria de proiectare sistemelor informatice și servicii conexe – ceea ce ne referim în mod obișnuit ca industria IT – precum și persoane fizice a face locuri de muncă legate de tehnologie în alte domenii.
 • Ocuparea forței de muncă a persoanelor care lucrează în meserii este de asteptat sa creasca 12 la suta din 2014, prin vor fi adăugate în această perioadă 2024. 488500 de locuri de muncă.
 • În mod tradițional, a existat o lipsă de diversitate în acest domeniu. Femeile și minoritățile sunt grav subreprezentate. O abundenta de albi, asiatici, și bărbații lucrează în această industrie, în timp ce relativ puține afro – americani, Latine, și femeile, în comparație cu alte industrii private ( „ Diversitatea în High Tech “ , SUA Oportunități egale de angajare a Comisiei.)
 • Companiile care cuprind industria IT sunt entități care oferă programe de calculator personalizate, proiectarea sistemelor informatice, gestionarea echipamentelor informatice, precum și alte servicii legate de calculator. Locuri de munca IT pot fi găsite în afara acestei industrii, de asemenea. Industries că lucrătorii de închiriere tech includ informații, servicii educaționale, servicii administrative și de sprijin, de telecomunicații prin cablu, guvern, finanțe și asigurări, software, publicarea și gestionarea de companii și întreprinderi.
 • Deși există locuri de muncă de informații tehnologice în jurul valorii de țară, majoritatea oportunităților sunt centrate în jurul anumitor zone. Top oraș din SUA pentru ocuparea forței de muncă tech este Raleigh-Durham, Carolina de Nord. Alte locuri în care puteți lua în considerare mutarea pentru a îmbunătăți șansele de a găsi un loc de muncă tech sunt Nashville, Tennessee; Austin, Texas; și Fort Collins, Colorado.

Cariere tech

Dacă doriți să vă alăturați industria IT, aveți mai multe opțiuni.

Să aruncăm o privire la calculator și tehnologia informației ocupații. În timp ce mulți oameni în aceste profesii lucrează în industria IT, de lucru , de asemenea , multe din alte sectoare. Ceea ce face aceste ocupații atrăgătoare, în plus față de perspectivele lor de locuri de muncă excelente, sunt câștigurile potențiale. Profesioniștii IT a câștigat un salariu anual mediu de $ 82,860 mai 2016. Comparați acest lucru salariul anual mediu de $ 37040 pentru toate profesiile.

Computer și IT ocupații sunt locuri de muncă tehnice care implică a face lucruri cum ar fi punerea în aplicare a tehnologiei, proiectarea rețelelor de calculatoare, de codificare, precum și dezvoltarea de software și site-uri web.

Cele nouă ocupații de mai jos au perspective excelente.

 • Calculatoare și informații de cercetare Scientist
 • Arhitect Computer Network
 • Computer Support Specialist
 • Computer Systems Analyst
 • Administratorul bazei de date
 • Informații de securitate Analist
 • Rețea și sisteme informatice Administrator
 • Dezvoltator de software
 • Web Developer

Biroul Muncii al SUA Statistică prezice creșterea ocupării forței de muncă, care este fie mai rapid decât, sau mult mai rapid decât, media pentru toate ocupațiile pentru perioada care a început în 2014 și se va încheia în 2024. Nu există nici un motiv pentru care nu ar trebui să ne așteptăm ca această tendință să să continue și în viitor pe măsură ce tehnologia continuă să evolueze și experți care știu cum să creeze și să o pună în aplicare sunt necesare. În special lipsesc din această listă sunt programatori, o ocupație care va experimenta un declin de 8 la suta de 2024.

profesioniștii IT sunt angajați în fiecare industrie, vă puteți gândi, dar ele sunt, nu este surprinzator, cel mai bine reprezentate în industria tehnologiei informației. Ele constituie 56 la sută din totalul lucrătorilor din această industrie, totuși.

Cum rămâne cu celelalte 44 la suta? Ele sunt manageri, contabili , muncitori administrative, en – gros și reprezentanții de vânzări de fabricație , reprezentanții de vânzări în publicitate , reprezentanții de servicii pentru clienți , și alți lucrători care întreprinderile trebuie să funcționeze.

Dacă nu sunteți într-o carieră orientată spre calculator, de ce ar trebui să ia în considerare de lucru în industria IT? A face această alegere vă va permite să se bucure de beneficiile care vin cu succesul său. lucrătorilor non-tech, cum ar fi cele ale căror activități implică calculatoare, pentru a primi, de asemenea, să se bucure de rate ridicate ale ocupării forței de muncă și de plată.

Top Tech Angajatori

Dacă doriți o carieră în industria tehnologiei informației, de ce nu a stabilit obiective turistice de mare? Este posibil să aveți o șansă mai bună de a obține un loc de muncă cu o companie mai mică, dar scopul final poate fi un loc de muncă cu unul dintre marii jucatori din industrie. Aici sunt câțiva dintre ei.

Luați în considerare primele companii cu cele mai mari venituri. Acestea sunt companiile de top tech din Fortune 500:

 1. măr
 2. Hewlett-Packard Company
 3. IBM
 4. Amazon
 5. Microsoft
 6. Google

( ” Top Technology Companiile din topul Fortune 500 .” Fortune .

2015)

În continuare, aici este o listă a companiilor tech cea mai rapidă creștere – pentru că dacă ai de gând să aibă o carieră într – o industrie cu creștere rapidă cum ar fi IT, de ce nu vizează un loc de muncă cu o companie care are un viitor extrem de promițătoare? Cea mai rapidă creștere companii tech, potrivit Forbes, sunt:

 1. LinkedIn
 2. măr
 3. Qlik Tehnologii
 4. athenahealth
 5. Equinix
 6. Ebix

( ” Fast Tech 25 .” Forbes. 2017)

zile angajați Tech sunt, de obicei lungi. Având un angajator care tratează lucrătorii săi de bine poate face acest moment plăcut. Potrivit angajaților comentarii, acestea sunt cele mai bune companii tech pentru a lucra pentru:

 1. Facebook
 2. Google
 3. Tehnologia World Wide
 4. Fast Enterprises
 5. LinkedIn
 6. Chirpici

( ” 25 Cel mai bun Tech companii sa lucreze pentru in 2016, Potrivit angajaților .” Business Insider . 06 decembrie 2016)

Cum se știe dacă o cariera Tehnologiei Informatiei este potrivit pentru tine

Dacă doriți să aveți o carieră în domeniul tehnologiei informației, opțiunile sunt multe: ai putea exercita o ocupație în industria IT, o ocupație IT într-o altă industrie, sau o ocupație non-tech în industria IT. Ar trebui să fie ceva aici pentru tine, indiferent de ceea ce cariera este cea mai potrivită în funcție de aptitudinile, interesele și alte trăsături personale.

Este ceva să displace? În cazul în care un loc de muncă simplu 9-5 este ceea ce sunt după, ar trebui să ia în considerare un alt domeniu. IT lucrătorilor muncesc adesea ore. Aproximativ 20 până la 25 la sută din lucrătorii din ocupațiile enumerate de muncă mai mult de 40 de ore pe săptămână. Și în funcție de profesia ta specifică, va trebui să-și petreacă timpul de gardă în caz de urgență, care apare numai expertiza poate rezolva.

Educatie si antrenament

Cum vă pregătiți pentru o carieră IT joacă un rol important în succesul tău. Ca și în orice carieră, trebuie să dobândească abilități dure care vă va permite să – ți faci treaba. Pentru mai multe ocupații, acest lucru înseamnă câștigând o diplomă de licență. Ar trebui să participe la un puternic program de colegiu tehnic .

Într – un domeniu în continuă schimbare ca aceasta, va trebui în mod constant pentru a face upgrade abilitățile dumneavoastră. Cu aceste ore lungi de lucru, este posibil să aveți puțin timp pentru a face acest lucru. Luând cursuri online poate ajuta să vă păstrați abilitățile de până la zi.

Atestate sunt destul de valoroase în industria IT. Acestea servesc drept dovadă pentru angajatori care sunteți calificat pentru a efectua un anumit loc de muncă. De obicei, asociațiile profesionale și companii de software supraveghează procesul de certificare, care cere candidaților să treacă un examen după învățare o abilitate, limbaj de calculator sau program software. Având acreditările potrivite poate face mai competitiv ca un solicitant de loc de muncă sau ca un profesionist încearcă să avanseze într – o poziție mai bună, de plată și mai responsabil.

Ce certificări ar trebui să obțineți? Timp și bani va forța pentru a restrânge opțiunile. Cel mai bine este de a merge după cei care te vor face cele mai competitive din cele mai tari tehnologii. De exemplu, dacă doriți să construiască cariera ta in date mari , s-ar putea urmări aceste certificări:

 • Cloudera Certified Administrator pentru Apache Hadoop (CCAH)
 • Cloudera Certified Professional: Date Scientist (PCC: DS)
 • Inginer Cloudera Certified Professional Data

Ce au nevoie de abilități nu?

Ca un profesionist IT, poate fi necesar să aibă cunoștințe despre instrumente de dezvoltare, limbaje de programare și sisteme de operare. Este imposibil să știu totul, dar un loc bun pentru a începe este cu abilități de mare cerere , cum ar fi sistemul de operare Unix, sistemul de operare Linux, și Java limbaj de programare.

Cunoașterea o varietate de limbaje de programare poate ajuta grânar vă câștiguri mari. Începeți cu limbile plătesc cel mai mult , inclusiv Ruby, Objective C, și Python.

Angajare: Cum de a găsi un loc de muncă IT

Când caută un loc de muncă tehnologia informației, puteți utiliza site – uri generale de căutare de locuri de muncă , cum ar fi Indeed.com . Acolo veți găsi anunțuri de locuri de muncă culese din diferite surse, inclusiv alte site – uri de pe listă de locuri de muncă și site – urile companiei. Angajatorii , de asemenea , deschideri poștale de locuri de muncă direct într – adevăr. În plus, aveți posibilitatea să partajați CV – ul acolo atât de angajatori care caută pe cineva cu calificările dvs. puteți găsi.

Puteți utiliza , de asemenea site – uri de nișă , care sunt în mod specific pentru oportunități de angajare în industria IT. Avantajul de a folosi site – uri ca acest lucru este că vă permite să restrânge concentrarea și petrece timpul mai eficient.

Crearea de rețele este esențială atunci când vine vorba de localizarea pozițiilor deschise. Daca nu sunteti pe LinkedIn , ar trebui să fie. Acesta va permite să vă conectați cu oamenii din domeniul sau cei care cunosc oameni care sunt.

Un fin-tuned CV sau curriculum vitae , în timp ce acesta nu va primi te -a angajat, va primi un potențial angajator să observați. Online portofolii sunt o necesitate pentru web designeri și dezvoltatori care au nevoie pentru a scoate în evidență munca lor. Dacă încercați să construiască o carieră de liber profesionist, ar trebui să obțineți marturii client .

In timp ce un CV sau portofoliu vă va aduce în atenția unui potențial angajator, performanța la un interviu de angajare puteți obține jobul pe care il doriti. Ca și în orice profesie, ar trebui să întotdeauna se pregătească pentru un interviu de locuri de muncă și gândiți -vă cum vă va răspunde la orice întrebare posibile – inclusiv cele ilegale .

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *