Cariera de sport Pregătirea începe la școală

Posted on

Cariera de sport Pregătirea începe la școală

O cariera in sport poate fi o opțiune pentru persoanele cu mai multe tipuri diferite de medii, chiar și cei care nu sunt sportivi. Indiferent de calea într-o carieră de sport, educație puternică și de experiență prin stagii și locuri de muncă part-time va fi necesar.

Unele colegii și universități oferă programe de management sportiv, dar studiile de licență nu trebuie să fie atât de specifice pentru o carieră de sport. echipe sportive și ligi au nevoie de afaceri și finanțe profesioniști care pot ajuta la gestionarea operațiunilor. Marketing și relații publice profesioniști sunt necesare pentru a genera interes și au nevoie de formatori si terapeuti fizice pentru a menține sportivii sănătoși și în stare de top. Chiar și un grad de drept poate duce la o cariera ca agent de sportivi reprezentând sau sfaturi pentru francize și ligi.

Unele cariere implică lucrul direct pentru echipe sportive, în timp ce altele implică de lucru pentru întreprinderi separate, care sprijină, de asemenea, sportivi sau echipe. De exemplu, o clinica de terapie fizică ar putea să se specializeze în lucrul cu sportivi și a vedea jucători de la profesională, colegiu, sau echipe de liceu din zonă. Jurnaliștii sunt susceptibile de a lucra pentru organizațiile de știri locale care acoperă echipe sportive.

Activitati extracuriculare

Mulți studenți interesați de cariere sportive sport la nivel de liceu și colegiu. Evident, on-the-domeniul de experiență poate fi pregătire valoroasă pentru antrenori, viitori formatori atletice, directori de sport, și altele. De fapt, munca de echipă a învățat să joace în sport și angajamentul necesar poate ajuta un avans persoană în multe cariere.

Dar dacă nu ești înclinat atletica, există încă o mulțime de oportunități. Ca și alte departamente din campus, departamentul atletic are de multe ori locuri de muncă part-time disponibile pentru studenți. Chiar dacă este doar un loc de muncă răspunde la telefoane, încă mai este o oportunitate de a câștiga experiență și de a stabili conexiuni în câmpul în care doriți să lucrați.

Departamentul de informații de sport are nevoie de obicei studenților pentru a ajuta la urmărirea statisticilor și scrierea comunicatelor de presă. Lucrarea de școală poate avea nevoie de un reporter de sport. Luați în considerare orice departament din campus, care interacționează cu atletism, și probabil că, sunt oportunități disponibile.

Dacă sunteți încă în liceu, cere un profesor, antrenor, sau consilier despre oportunitățile care sunt disponibile.

Sfat : experiențe extrascolare va ajuta să aflați mai multe despre punctele tale forte proprii, place și ce nu, și motivații. În multe feluri, ele sunt , probabil , la fel de importante ca și școlarizarea ta.

Stagii și part-time Locuri de muncă

Multe programe de management de sport vor ajuta pe elevi CONNECT la oportunități excelente de internship. Elevii majoring în altceva decât management sportiv încă mai pot găsi stagii legate de sport, cu ajutor de la consilieri sau consilieri. atletic departament sau sport departamentul de informații O școală ar putea oferi stagii pentru o varietate de poziții. echipe sportive profesioniste și echipe sportive semi-profesionale oferă, de asemenea, stagii, la fel ca și întreprinderile afiliate cu industria de sport.

Spre deosebire de stagii, locuri de muncă nu va primi credit de colegiu, dar ele vă poate oferi o experiență. echipe sportive profesioniste de multe ori au nevoie de part-time sau ajutor de sezon, și școală departamentele atletice și informare de sport angajeze studenții part-time, chiar dacă stagiile nu sunt disponibile.

Sfat : Indiferent dacă vorbim de locuri de muncă sau stagii, oportunități pot fi găsite în mod direct prin intermediul angajatorilor sau prin intermediul site – uri dedicate de căutare de locuri de muncă , cum ar fi TeamworkOnline.com.

Participare

Deși nu toate locurile de muncă legate de sport implică participarea ca un atlet, acesta este o bază bună pentru a avea și un excelent mod de a obține un picior în ușă. Destul de mult orice loc de muncă legat de coaching-ul sau scouting este doar realist disponibil pentru cineva cu experiență de joc sport. Chiar și locuri de muncă care nu necesită o experiență directă ca un atlet va fi mai ușor pentru a obține dacă aveți experiența atletice pentru a putea să se refere la un anumit nivel cu cele de la centrul profesiei ales.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fie un atlet de înaltă calificare sau de mare succes. Un benchwarmer cu o reputație pentru a lucra din greu în practicile prezintă adesea tipurile de trăsături angajatorilor în orice valoare profesie voință. Și recomandările puteți obține de la un antrenor care apreciază munca etica in ciuda lipsei timpului de joc poate fi lucrul pe care devine un picior în ușă pentru un loc de muncă sau de stagiu.

cheie Takeaways

Nu doar pentru sportivi

Multe căi-finanțare de carieră, de drept, de marketing, de îngrijire a sănătății, și mai mult în sprijinul activității de sport.

Munca cu fracțiune de normă

Scoala de departamente de informare și atletic sport angajeze în mod obișnuit studenți.

stagii

echipe și ligi sportive profesioniste oferă stagii într-o varietate de domenii.

 

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *