Lucrurile Surprinzatoare puteți vinde online

Posted on

Lucrurile Surprinzatoare puteți vinde online

Datorită internetului, de mult apuse sunt zilele schlepping lucrurile la curtea din față, lipirii unele semne sus și în speranța că nu ploua, astfel încât oamenii vor veni cumpara lucruri nedorite. Acum aveți atât de multe opțiuni pentru a vinde lucrurile on-line.

Și există atât de mult de a vinde! Nu mai ești limitat la vânzare tipurile de lucruri pe care le-ar găsi într-o modă veche curte vânzare. Aici sunt 7 lucruri surprinzatoare poti vinde online pentru a aduce niște bani în plus.

lui dvs. de familie și hainele tale

Odată ce piesa centrală a vânzărilor de curte, de vânzare haine nu este doar mai ușor cu ajutorul internetului, este mai profitabil. În zilele vechi pe care a trebuit să preț redus lucruri din cauza dimensiunii limitate a bazei de clienti de curte de vânzare entuziaști, care, de asemenea, au fost probabil un buchet economi. Acum, dacă aveți lucruri frumos, puteți obține prețuri bune pentru online.

Deoarece copiii cresc din haine atât de repede, părinții în mod frecvent atât cumpere și să vândă hainele lor on-line. Dar nu există nici un motiv să vă limitați la vânzare doar copiii dintr-un produs crescut. ThredUp, unul dintre primii retaileri care vând sau cumpără haine de ocazie on-line, a început ca o modalitate de a vinde haine pentru copii, dar acum sa extins la îmbrăcăminte și accesorii pentru femei. Modul în care funcționează este comandați un „cleanout Bag,“ pachet-l cu defecte, gratuit dvs. top elemente de brand-name si trimite-l cu ajutorul unei etichete de pre-plătite. ThredUp va determina valoarea articolelor dvs. și vă plătește prin PayPal sau o pre-plătită Visa. Nu există nici o garanție că elementele vor fi acceptate, și există o taxă pentru a fi elementele returnate. Cu toate acestea, compania are un estimator de câștiguri de pe site-ul, astfel încât să puteți determina dacă elementele sunt susceptibile de a fi acceptate.

Fotografii

Dacă vă place să faceți fotografii (și ești bun la asta), puteți face bani prin vânzarea de fotografii online. În multe feluri Internetul este marele nivelator de oportunitate. Nu contează atât de mult ce scrisorile de acreditare sunt, la fel de mult ca și cât de bine munca ta este.

Există zeci de agenții de fotografie de stoc online, unde puteți încărca imaginile, videoclipurile sau ilustrații și vor fi plătite de fiecare dată când cineva descărcări de unul. Sau, luați în considerare de rupere în afaceri de fotografie imobiliare cu una dintre companiile online care oferă acest serviciu agenților. Nu este foarte profitabil, dar vă va permite să construiască un portofoliu care poate fi efectul de levier în mai mult de lucru cu un agent imobiliar pe piața locală.

Daca esti un artist la inimă, vinde printuri de munca, dar lasa o companie on-line a face toate lucrările de imprimare obositoare, încadrare și transport maritim pentru clienții dumneavoastră.

Articole nunta dvs.

Dacă ați avut nunta mare sau chiar de dimensiuni medii, probabil ai cheltuit o gramada de bani pe lucruri care nu vă așteptați să cumpere sau să folosească din nou. Deci, acum că este doar o amintire mare și fericită, nu aveți nevoie de încă sfesnice și alergător culoar să-l ții minte?

Dacă nu, puteți utiliza internetul pentru a vinde aceste lucruri on – line la alte mirese si sa ii trimita prin utilizarea unui serviciu ca Tradesy (care ia un comision) sau postarea lor pe Ebay. Un alt mod de a utiliza internetul este de a vinde lucruri la nivel local , prin anunturi online pe paginile de cartier ca Nextdoor sau pe Facebook și Craigslist. Când cumpărătorii pot ridica elemente și să nu plătească pentru transport maritim, lucrurile ar putea obține un preț mai mare.

Desigur, rochia de mireasa este cel mai mare element bilet. Dacă nu te simți prea sentimental de vânzare-l, există o mulțime de locuri pentru a vinde rochia de mireasa on-line. Ați putea face mai bine de vânzare-l on-line, mai degrabă decât la nivel local pentru că va avea un bazin mai mare de potențiali cumpărători. De asemenea, este mai bine să-l vândă la scurt timp după nuntă în timp ce acesta este încă în stil decât să aștepte mai mulți ani. Aici sunt locuri pentru a vinde rochia de mireasa on-line:

 • PreOwnedWeddingDresses.com
 • StillWhite .com
 • NearlyNewlywed.com
 • Tradesy.com
 • SellMyWeddingDress .org

În plus față de aceste locuri, ați putea încerca să vândă rochia folosind curte de vânzări on-line locale sau site-uri de swap întâlni în social media. Multe mirese cutreiera aceste site-uri pentru chilipiruri, mai ales pentru toate accesoriile. Ești mai puțin probabil să găsească o altă mireasă din zona dvs., care este doar dimensiunea și care vrea rochia ta. Dar dacă o faci, ar putea salva comisionul.

Opinia ta

Știi ce se spune despre opiniile corecte? Toată lumea are una. În acest caz, opinia ta nu este, probabil, una dintre cele mai valoroase lucruri pe care le pot vinde. Cu toate acestea, opiniile sunt liberi să vină de, deci de ce nu face un pic de bani de pe a ta in timpul liber.

Vanzarea opinia dvs. prin luarea de sondaje on – line a fost o oportunitate de a face bani pe Internet pentru aproape atâta timp cât a existat. Acum, cu bani de luare telefon mobil Apps este mai ușor decât oricând pentru a face bani cu sondaje atunci când aveți un pic de timp pentru a ucide; de exemplu , atunci când sunt în așteptare pentru a ridica copilul , la școală sau de transport public.

Ce-ai cu adevărat de vânzare este punctul de vedere al cuiva din grup demografic. Când vă înscrieți pentru a completa anchete, va trebui să dea o mulțime de informații despre tine: locație, educație, interesele, obiceiurile de cumpărare, vârstă, sex, etc Veți fi compensată cu sondaje cu privire la produsele și serviciile care sunt vizate la oameni ca tine. Deci, cât de multe anchete primite depinde de cât de multe marketing sunt interesați de atrăgătoare pentru oameni ca tine și cât de multe altele care se potrivesc datele demografice fac anchete.

Rețineți, totuși, unele dintre capcanele de a lua anchete : Sondajele nu plătesc întotdeauna în numerar. Uneori , ei plătesc în carduri cadou sau cupoane. Uneori , ei plătesc în puncte de recompensă. Există , de obicei , castiga praguri pentru a primi plăți. Sondaje online , de asemenea , au potențialul de a fi escrocherii. Pentru a evita aceste munca la domiciliu escrocherii, nu dau cartea de credit sau numărul de cont bancar în orice sondaj. Nu plătesc pentru oportunități sau liste de companii de sondaj. Acestea sunt întotdeauna semnale de o înșelătorie.

Locuri de a lua Sondaje Online:

 • InboxDollars .com
 • OpinionOutpost .com
 • SwagBucks .com

Expertiza dvs.

Mult mai valoros decât opinia dvs. este experiența. Și există mai multe moduri diferite de a vinde expertiza. Dacă aveți cunoștințe de specialitate de doar despre orice subiect, există cu siguranță cineva acolo dispus să plătească pentru asta. Întrebarea este cum să piață și să valorificați cunoștințele.

Poti:

 • publica o carte electronică
 • de lucru ca profesor on – line
 • a crea propriul conținut on – line, e-learning la un site ca Udemy
 • a crea un site sau blog -ul sau a deveni un scriitor independent
 • sau de a construi o carieră de liber profesionist în calitate de consultant.

Acestea iau toate o investiție de timp și , eventual , de bani pentru a achita pe termen lung. Cu toate acestea, dacă doriți un start rapid pentru a vinde expertiza, încercați să testați site – uri sau răspunde la întrebări la site – uri , cum ar fi PrestoExperts sau Createpool .

Parul tau

Piața de păr uman este o afacere mare, iar internetul face ușor pentru oricine care are aproape tipul de păr dorit să-și vândă părul lor.

Deci, ce este tipul de păr dorit? Ar trebui să fie lung, gros și sănătos. Lungimea minimă este de 6 inch, dar cu atât mai mult cu atât mai bine. Greutatea este un factor cheie în valoare; cu toate acestea, nu poate fi masurata cu precizie pana cand parul este taiat, deci grosimea, măsurată prin circumferința părului, atunci când banded, poate fi un indicator bun pentru grosime. O coada de cal 1- sau de 1,5 inch ar fi considerat subțire. În ceea ce privește sănătatea, idealul este „virgin de păr“, care este parul care nu a fost colorat, indreptat, tratate chimic sau chiar uscat prin suflare. Dacă sunteți un fumător care poate scadea valoarea parului. Culoarea nu este la fel de important factor, dar mai puțin frecvente culoarea naturala a parului (de exemplu, blond și roșu), cu atât mai valoros părul.

Cât de mult este în valoare de păr? Minimul s-ar putea aștepta pentru păr virgin este de aproximativ 10 $ per inch. Par-virgin ar putea aduce cât mai puțin de 5 $ per inch sau poate fi doar o piață pentru ea. Locurile de a vinde on-line de păr sunt piețe de desfacere, astfel încât vânzătorii cumpăra anunțuri pentru părul lor și cumpărătorii să îi contactați. De obicei piețele de desfacere nu iau o comisie, dar citiți cu atenție termenii de serviciu. Iată câteva dintre piețele de desfacere pentru păr on-line:

 • BuyandSellHair.com
 • OnlineHairAffair.com
 • HairSellOn .com
 • SellHairOnline .com

Lapte matern

Ce e vechi e nou. Încă o dată Internetul permite un spin nou pe o practică veche. Înainte de a formula a fost inventat, femeile care nu au putut asistentă copiii lor ar putea angaja o asistentă medicală umedă pentru a furniza laptele matern pentru copilul lor. Nu se face destul de același fel mai, dar acum cu pompe de san si pe internet există o piață pentru laptele matern. Femeile care alăptează pot pompa și să înghețe și nava afară laptele matern și să fie plătit pentru ea.

Aici sunt unele locuri pentru a vinde laptele matern on-line:

 • OnlytheBreast .com
 • Mothersmilk.coop
 • BreastMilkShare .com
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *