A deveni un paralegal – Ai nevoie de abilități de a reuși ca un paralegal

Posted on

A deveni un paralegal - Ai nevoie de abilități de a reuși ca un paralegal

Lista de mai jos prezintă opt dintre abilitățile parajuridice top necesare pentru a avea succes. Stăpânirea acestor competențe de bază pot ajuta să avanseze la locul de muncă și pentru a obține un avantaj competitiv pe piața legală de astăzi.

Comunicare

Comunicarea eficientă este fundamentală pentru practica de drept. Fie că sunteți intervievarea unui nou client, contactarea unui expert, luând declarația unui martor, programarea unui reporter de instanță sau de a discuta un acord cu avocatul dumneavoastră de supraveghere, de până la 80% din ziua ta este cheltuită comunicarea cu ceilalți. Ca dreapta avocatului, paralegals servi ca o legătură între clienți, experți, furnizori, avocatul apărării și a altor litigii sau în părți tranzacție. Prin urmare, capacitatea de a comunica în mod clar și eficient este o abilitate esențială parajurist.

Scris

Top-notch abilități de scriere sunt esențiale pentru aproape orice poziție parajurist. Paralegals Litigii proiectele de corespondență, memorii, descoperire, propuneri, briefuri, memorandumuri și alte documente legale, de la simplu la complex. Paralegals tranzacționale rezolutii, acorduri, contracte și documente conexe. Deoarece scrierea este o funcție parajurist integrală, paralegals care stăpânesc arta clar, concis și convingător comunicări scrise se vor diferenția de colegii lor.

De cercetare și de investigație Competențe

Cercetarea este o alta abilitate de bază parajurist. În plus față de a stăpâni metodele tradiționale de cercetare juridice, paralegals trebuie să devină expert la internet de cercetare și de cercetare juridică a bazelor de date, cum ar Westlaw și Lexis / Nexis. Paralegals trebuie să învețe, de asemenea, să analizeze faptele de caz și să menționeze în mod corespunzător autoritatea legală. abilități de investigare solide în contexte civile, penale și tranzacționale sunt, de asemenea, necesare pentru urmărirea în jos dosarele medicale, dovezi, documente și martori.

Abilitati tehnologie

competențe tehnologice sunt una dintre cele mai căutate competențe parajuridice pe piața legală de astăzi. Pe măsură ce tehnologia se infiltrează în fiecare aspect al practicii de drept, paralegals trebuie să stăpânească o gamă tot mai mare de procesare de text, foi de calcul, telecomunicații, baze de date, prezentare și software-ul de cercetare juridică. Paralegals sunt adesea acuzați de a face achiziții de tehnologie în firma lor de drept sau departamentul juridic. Tehnologia juridică a dat naștere, de asemenea noi nise parajuridice – sprijin litigii și e-descoperire. Paralegals care aduc abilități avansate de tehnologie la masa au un avantaj competitiv pe piața legală.

Organizare

Avocații se bazează pe paralegals pentru a aduce la comanda cazuri și fișierele lor în materie civilă, penală și tranzacționale. litigii intensivă de documente și tranzacții corporatiste generează mari cantități de documente și date. Prin urmare, posibilitatea de a sorta, indicele, Categorise, ordine, manipula și organiza această informație este o abilitate fundamentală paralegal. În plus față de organizarea documentelor fizice, expoziții și probe, paralegals trebuie să stăpânească aplicații tehnologice și baze de date care ajuta la gestionarea datelor legate de caz.

Multifunctional

Rareori sunt paralegals atribuite unui singur caz, afacere sau sarcină. În lumea reală, paralegals trebuie să jongleze sarcini multiple și echilibru în același timp prioritățile concurente. De exemplu, un paralegal litigiu poate intervieva un martor, e-mail a unui client, tren un co-lucrător pe o nouă bază de date și a cerceta o problemă juridică în cadrul aceluiași bloc de o oră de timp. Cele mai Paralegals de succes se poate gândi flexibil, sarcinile prioritizeze și să echilibreze cerințele mai multor autorități de supraveghere și clienți.

lucru in echipa

Lucrul în echipă este o altă abilitate fundamentală parajurist. Livrarea de servicii juridice este suficient de complexă ca o echipă cu abilități multiple este necesară pentru a oferi servicii de calitate și cost-eficiente. Mai mult decât atât, din moment ce normele privind practica neautorizată a legii necesită Paralegals să lucreze sub supravegherea unui avocat, munca în echipă este parte integrantă a practica paralegal. Paralegals fac parte dintr-o echipă juridică mai mare în cadrul organizației lor, care pot include asociații, parteneri, colegi juriști, secretari legali și altele. Paralegals trebuie să lucreze în colaborare cu părțile din afara, inclusiv clienți, consiliere opuse, experți și furnizori.

Atenție la detalii

În timp ce avocații sunt adesea concentrate pe imaginea de ansamblu, detaliile cad la paralegal. sarcini paralegal, cum ar fi verificarea citeze (verificarea autoritatea legală în slip și memo-uri), analiza documentelor, managementul prezintă și căutările titlu necesită silitor atenție la detalii. Gestionarea complexitatea logistice de pregătire pentru un proces sau de închidere, de asemenea, necesită un accent pe o multitudine de detalii, de la exponate de numerotare și bugete dublu control pentru urmărirea datele judiciare și depunere termene.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *