Demisie Do și Interdicții

Posted on

 Demisie Do și Interdicții

Cum ar trebui să demisioneze de la locul de muncă atunci când este timpul pentru a trece la altceva? Există anumite lucruri pe care nu ar trebui să facă atunci când porniți în demisia. Sunt bune – și nu atât de bine – modalități de a demisiona, dar cel mai bine este de a păstra un cap rece și nu arde podurile.

Renunțarea la un loc de muncă poate fi un timp volatil. De exemplu, un angajat furios poate iesi lăsând-o notă pe biroul unui manager de a spune el sau ea a renuntat si nu va fi din nou. Un alt angajat ar putea primi nebun, tipa la șeful, și ieși pe ușă. Niciuna dintre opțiuni, desigur, este cel mai bun mod de a demisiona în cazul în care vă poate ajuta.

Notă : Lăsând la un rezultat pozitiv, mai degrabă decât un negativ, notă vă va oferi o șansă mai bună de a obține o referință bună de muncă , dacă este necesar mai târziu.

Angajatul care demisionează cu grație, dă preaviz de două săptămâni, scrie o scrisoare de demisie politicos, multumita angajator pentru oportunitatile pe care le au în timpul mandatului lor de la compania va fi apreciat, chiar dacă el sau ea se mișcă pe.

Demisie Do și Interdicții

Vrei să renunțe. Deci, să ia o respiratie adanca si plan de viitor. Iată ce trebuie (si ceea ce nu ar trebui) fac atunci când a demisionat de la locul de muncă.

Nu Clean Up computerului.  Chiar dacă da notificare, angajatorul poate decide că ar trebui să fie făcut chiar acum, și puteți fi afișate ușa. Înainte de a transforma în demisia, curăța calculatorul. Ștergeți fișierele personale și mesajele de e – mail, dar asigurați – vă că aveți informațiile de contact pentru toată lumea trebuie să țină legătura cu după ce ai plecat.

Nu puneți nimic în scris.  Indiferent de cât de mult îți urăști slujba, ura seful tau, sau ura compania, nu-l spun. Vreodată. Chiar daca renunti este cea mai buna cariera muta care le – ați făcut până la acest punct, păstrați – l la tine.

Cel mai bine este să fii atent cu cuvintele tale, deci iată ce să spun când părăsiți locul de muncă. De asemenea, examinați ceea ce nu spun când demisioneze. Scrisoarea dumneavoastră demisie va fi plasat în fișierul ocuparea forței de muncă, și se poate întoarce la tine bantuie – chiar ani după ce ați demisionat. Ea sincer nu este în valoare de ventilare. Dacă ai probleme la locul de muncă, este mai potrivit pentru a face cu ei înainte de a pleca.

Nu notifica când este posibil.  Cu excepția cazului în situația este de neconceput, cu un preaviz de două săptămâni este o practică standard atunci când demisionează. Există câteva motive , atunci când ar ieși fără notificare, cum ar fi dacă ați fost pus în pericol sau hărțuite sexual. Dar dacă aceste motive nu se potrivesc situația actuală și doriți să plece mai devreme, este necesar să te întreb dacă poți pleca imediat.

Obține detalii.  Când vă spune sefului tau sau Departamentul de Resurse Umane că vei pleca asigurați – vă că pentru a obține detalii cu privire la beneficiile angajaților și salariul pe care ai dreptul să ai când pleci. Întreba despre continuarea acoperire de asigurari de sanatate prin intermediul COBRA (Omnibus bugetului consolidat Reconcilierii Act) sau prin asigurări sociale de sănătate Piață guvernului, colectarea de concediu neutilizate și de boală, și păstrarea, încasarea sau rostogolirea dvs. 401 (k) sau un alt plan de pensii.

Nu fi negativ. Atunci când vorbim despre demisia dumneavoastră cu colegii, încearcă să sublinieze pozitive și vorbesc despre modul în care compania pe care a beneficiat, chiar dacă este timpul pentru a trece mai departe. Nu există nici un punct în a fi negativ – te părăsesc, și doriți să plece în condiții bune.

Nu lãuda noul loc de muncă.  Chiar daca tocmai ai cel mai bun loc de muncă din lume, nu mă laud cu privire la aceasta. Există într – adevăr orice punct în a face în curând-a-fi ex-colegii simt prost că te părăsesc? Ei vor dor de tine, si ai un loc de muncă mare pentru a merge la asa ca nu se laude cu privire la aceasta.

Nu Oferta pentru a ajuta.  Dacă este posibil, oferă să ajute în timpul tranziției și după aceea. Oferta nu poate fi acceptată, dar va fi apreciat.

Nu Cere o referință.  Intrebati seful si colegii dvs. , dacă ar fi dispuși să vă dau o referință. Dacă sunt de acord, cereți – le să scrie o recomandare pe LinkedIn precum și ca fiind disponibile prin e – mail sau telefon. Vei avea de referință ca parte din profilul dvs. LinkedIn, care este mare pentru eforturile viitoare de căutare de locuri de muncă.

Nu uita să spun la revedere.  Înainte de a pleca, ia timp pentru a trimite un mesaj de rămas bun pentru a co-lucrătorilor și pentru a le spune că se deplasează pe o poziție nouă, începe o căutare de locuri de muncă, care iese la pensie, sau de a face ceva cu viata ta. Este necesar să se trimită un mesaj de e – mail de rămas bun. Includeți informațiile de contact, astfel încât să puteți rămâne în contact. Iată mai multe despre cum să spun rămas bun de la colegi.

Nu Scrie o scrisoare de demisie.  Este o idee bună pentru a scrie o scrisoare de demisie formală pentru fișier ocuparea forței de muncă, chiar dacă demisionează prin e – mail sau la telefon. Nu aveți nevoie să spun mult mai mult decât te părăsesc și când ultima zi de lucru va fi. Dacă nu sunteți sigur ce să spun, să revizuiască aceste probe scrisoare de demisie pentru scenariu doar despre fiecare demisie vă puteți gândi – de la formală, la inimă, la relocare, revenind la școală, și alte situații resemnare.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *