Munca la Salarii Acasă Call Center

Posted on

Munca la Salarii Acasă Call Center

Întrebarea toată lumea vrea să se răspundă cu privire la un nou loc de muncă este „Cât de mult plăti?“ Cu toate acestea, atunci când se analizează un call-center salariu la domiciliu, o altă întrebare este „Cum să plătească?“ Centre de apel virtuale au metode de calcul cu plată variabilă.

locuri de muncă Call center poate plăti un salariu pe oră, un apel pe, sau o rată pe minut, sau unul dintre aceste rate, plus un stimulent. În cazul în care un loc de muncă este o poziție de muncă în SUA, acesta trebuie să plătească salariul minim în statul în care locuiește agentul. Cu toate acestea, contractori independenți nu primesc în mod necesar salariul minim.

Calcul plată

Indiferent de structura de plată utilizată, agenți call center domiciliu ar trebui să evalueze dacă acestea primesc o rată de plată competitivă prin calcularea adevărat salariul pe oră. Acest lucru este imaginind cât de mult veți câștiga pe oră într-o săptămână în medie, în timp ce, de asemenea, reprezentând costurile pe care le suportă.

La calcularea lor adevărat salariul pe oră, contractori independenți ar trebui să figura în orice taxe de instruire, timpul de instruire neplătite, sau alte deduceri salariale care companiile pot percepe, și acestea ar trebui să ia în considerare porțiunea taxelor auto-ocuparea forței de muncă pe care le generează, dar angajații nu . Și angajații și contractorii ar trebui să calculeze costurile curente și o singură dată externe, cum ar fi servicii de internet / telefon, căști, echipamente informatice și de viruși abonamente de scanare atunci când se calculează rata lor pe oră. (În plus, aceste lucruri pot fi deduceri fiscale, astfel încât să păstreze înregistrări bune.)

Call Center Tarife pe oră

Ambele centre de contractare și de apel de angajare independente pot plăti un tarif orar, dar este mai frecvent în poziții de muncă. ratele de plată de bază (nu inclusiv stimulente) variază de la minim salariul SUA la 15 $ pe oră. Agenți bilingve pot fi plătite la capătul superior al scalei, deoarece există adesea o diferență de salariu de 1 $ sau mai mult pe oră, pentru locuri de muncă bilingve de call center.

Orice loc de munca call center, care face publicitate că plătește mai mult de $ 12 la oră este probabil inclusiv stimulent în plată medie, în căutarea de competențe și experiență foarte specializate (cum ar fi telehealth de locuri de muncă care alăptează) sau perceperea de taxe pentru lucrătorii săi. Ca și în cazul unui loc de muncă de cărămidă și mortar, plata se bazează adesea pe salariul mediu în zona geografică a lucrătorului, astfel încât aceeași companie poate plăti angajați de la distanță în diferite state diferite salarii pe oră.

Per-apel și prețul pe minut

Agenți compensate pe bază de apel telefonic și pe minut (sau pentru „timp de vorbire“) sunt plătite doar pentru timpul pe telefon nu pentru timpul de așteptare pentru apeluri să intre. Agentul poate avea nici o modalitate de a ști dacă apelurile vor vin într-un flux constant. Per-apel ratele de plată ar putea fi oriunde de la .10 $ la $ 0.25 pe minut, dar nu există nici o modalitate de a ști dinainte ce acest lucru ar putea lucra ca un tarif orar. După ceva timp la locul de muncă, este posibil să se calculeze un salariu mediu pe oră, care apoi pot fi ajustate pentru cheltuielile suportate.

Pentru cele plătite pentru fiecare apel, se deplasează rapid prin apeluri înseamnă mai mulți bani. pozițiile ocuparea forței de muncă va plăti un minim pe oră, salariul minim, de obicei, salariul-în cazul în care prea puține apeluri vin pentru un agent pentru a câștiga salariul de bază. Cu toate acestea, contractori independenți, rareori astfel de protecții și pot face cu ușurință mai puțin decât salariul minim. Deoarece taxele nu sunt scoase din salarii contractori independenți (deși contractori plăti aceste mai târziu, la ora de impozitare), se poate părea că fac mai mulți bani decât omologii lor orare-salariale.

Cu toate acestea, în realitate, contractori independenți, să plătească mai multe taxe, deoarece acestea sunt responsabile pentru porțiunile de angajator și angajat de Medicare si Social taxele de securitate.

Agenți plătite pe bază de apel telefonic sau pe minut ar trebui să facă un obicei de calcul plata lor pe baza tarifului orar pentru înregistrările lor, astfel încât acestea să poată proiecta salarii, compara locurile de muncă actuale cu potențiale locuri de muncă, și asigurați-vă că acestea sunt obtinerea rata merge pentru munca call center. De asemenea, ca și cu cele plătite o dată pe oră, este o idee bună de a figura în orice costuri asociate de lucru la o companie.

Plata de stimulare

În majoritatea cazurilor, stimulente pentru angajații și contractorii sunt, pe lângă unul dintre sistemele de plată de bază de mai sus. Ar putea fi un independent câteva locuri de muncă de vânzări contractor, care sunt doar de stimulare. Stimulente ar putea pur și simplu comisioanele medii pe vânzări (un procent din suma vândute), dar companiile de call center folosesc multe alte tipuri de programe de stimulare cu plată. Companiile ar putea oferi bonusuri în numerar pentru vânzarea unui anumit produs, pentru vânzări peste o anumită sumă, sau pentru vânzătorul de sus a zilei, săptămânii sau lunii.

Stimulentele pot fi oferite în locuri de muncă non-vânzări prea. Companiile ar putea oferi o rată mai mare pentru cei care au promovat un anumit număr de apeluri pe oră, un bonus pentru cei cu bun feedback-ul client service sau de un anumit număr de apeluri sau anchete finalizate.

Indiferent de modul în care o companie calculează stimulente, agenți de a începe un nou loc de muncă nu va fi capabil să proiecteze cu plată de stimulare până când nu au fost la locul de muncă pentru un timp. Și chiar și atunci, aceasta va fluctua.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *