O privire Cariere Asistență Suport Sanatate

Posted on

O privire Cariere Asistență Suport Sanatate

Fără femeile și bărbații care lucrează în sprijinul de îngrijire a sănătății, industria de îngrijire a sănătății ar putea să funcționeze. Sigur că avem nevoie de medici, stomatologi, terapeuti fizice si profesionale si a altor profesioniști din domeniul sănătății, dar fără a celor care oferă sprijin administrativ și clinice, acestea nu ar fi în stare să facă locurile lor de muncă. Aici sunt mai multe cariere de sprijin de îngrijire a sănătății.

Asistent dentar

Asistentii dentare oferă diferite tipuri de îngrijire a pacientului și îndeplini sarcinile de birou și taxe de laborator. Deși unii oameni beneficiază de o formare de programe de asistență dentare la colegii comunitate și școli profesionale și tehnice, cele mai multe care doresc să intre în acest domeniu beneficiază de formare la locul de muncă. Unele state licență asistenți dentare. În 2009 asistenți dentare a câștigat un salariu anual mediu de $ 33230 și salariile medii pe oră de $ 15.98.

Sănătate Services Manager

manageri de servicii de sănătate planifica, conduce, coordona și supraveghea acordarea asistenței medicale în spitale, inclusiv facilități și casele de ingrijire medicala. Pentru a lucra în acest domeniu trebuie să câștige un grad de master în administrarea serviciilor de sănătate, administrare de îngrijire pe termen lung, stiinte medicale, de sănătate publică, administrație publică sau administrarea afacerilor. Fiecare stat din SUA, administratorii facilitatea de asistență medicală pentru a trece un examen de licență. Servicii de sănătate manageri câștigat un salariu anual mediu de $ 81,850 în 2009.

Aide Acasă Sănătate

aides Acasă sănătate oferă îngrijire de bază pentru persoanele cu handicap, boli cronice, deficiente cognitive sau care au probleme legate de vârstă. ajutoarelor Acasă sănătate beneficiază de formare la locul de muncă de la asistente medicale inregistrate, asistente medicale practice cu licență sau consilieri cu experiență. Acestea trebuie să fie certificate în cazul în care agenția pentru care lucrează primește o rambursare de la Medicare sau Medicaid. aides Acasă sănătate a câștigat un salariu anual mediu de 20480 $ și salarii pe oră medii de $ 9.85 la în 2009.

Asistent medical

asistenți medicali poate efectua sarcini administrative și clinice în birourile de medici sau de alți medici. Deși asistenți medicali au nevoie doar de o diplomă de liceu și de formare la locul de muncă, unele unul complet la programul de formare formală de doi ani. asistenți medicali a câștigat un salariu anual mediu de 28650 $ și salarii pe oră medii de $ = 13,77 în 2009.

Secretar medical

secretari medicale îndeplini sarcinile de birou în cabinete medicale. Pentru a lucra ca secretar medical trebuie să aibă o diplomă de liceu și competențe de bază de birou. formare formală pentru a învăța terminologia medicală este, de asemenea, necesară. secretari medicale a câștigat un salariu anual mediu de 30190 $ și salarii pe oră medii de $ 14.51 în 2009.

medical Transcriptionist

transcriptionists medicale traduce medicilor și altor profesioniști din domeniul medical, a dictat inregistrari in rapoarte scrise, corespondență și alte documente. Deși acestea nu sunt obligate să aibă pregătire post-secundar în transcriere medicale, mulți angajatori preferă să angajeze pe cei care fac. transcriptionists medicale a câștigat un salariu anual mediu de 32.600 $ și salarii pe oră medii de $ 15.68 în 2009.

Ocupațională Therapist Asistent și Aide

clienti asistenti terapeut ajutor la locul de muncă cu activități și exerciții specificate într-un plan de tratament dezvoltat cu un terapeut la locul de muncă. Aides terapie ocupațională pregăti materiale și echipamente utilizate în timpul tratamentului. De asemenea, ele de execuție. asistenți terapeut ocupațional trebuie să aibă un grad asociat sau un certificat de la un colegiu comunitate acreditate sau o școală tehnică, în timp ce consilierii de terapie ocupațională primesc, de obicei, cea mai mare parte formarea lor la locul de muncă.

În peste 40 de state li se cere asistenți Ergoterapeut să fie autorizate, înregistrate sau certificate. aides de terapie ocupațională nu au această cerință. asistenți ergoterapeut a câștigat un salariu anual mediu de 50250 $ și salarii pe oră medii de $ 24.16 în anul 2009 în timp ce consilierii de terapie ocupațională a câștigat $ 25,730 pe an și 12,37 $ pe oră.

Kinetoterapeut Asistent și Aide

asistenți kinetoterapeut efectua o varietate de sarcini sub îndrumarea terapeuti fizice. Aides terapie fizica ajuta la a face sesiuni de terapie prin efectuarea de activități productive, inclusiv păstrarea camere de tratament curat si organizat. terapeuți fizice sau de asistenti kinetoterapeut supraveghea ajutoarelor de terapie fizica. Pentru a lucra ca asistent de terapie fizica in multe state trebuie să câștige un grad asociat prin completarea unui program acreditat asistent terapeut fizic. ajutoarelor de terapie fizică trebuie, de obicei, doar o diplomă de liceu și de formare la locul de muncă. asistenți kinetoterapeut a câștigat un salariu anual mediu de 48290 $ și salarii pe oră medii de $ 22.22 în 2009. ajutoarelor de terapie fizica câștigat un salariu anual mediu de 23890 $ și salariile medii pe oră de $ 11,49.

asistent veterinar

asistenți veterinari îngrijirea animalelor în laboratoare, spitale și clinici de animale. Numai la locul de muncă este nevoie de formare pentru acest loc de muncă. asistenți veterinari a câștigat un salariu anual mediu de 21.700 $ și salarii pe oră medii de $ 10,43 în 2009.

Compararea Cariere Îngrijire de asistență de sănătate
 Educație minimăLicențăValoarea mediană a salariului
Asistent dentarOn-the-muncă, de formareLicență sau req de înregistrare. în unele state$ 33230 / an .; $ 15,98 / oră.
Sănătate Services ManagerMasteratreq de licență. să lucreze într-o instalație de îngrijire medicală$ 81,850 / an.
Aide Acasă SănătateOn-the-muncă, de formarereq de licență. în cazul în care angajat de către o agenție de primire Medicare sau Medicaid rambursare$ 20,480 / an .; $ 9.85 la / oră.
Asistent medicalOn-the-muncă de formareNici unul$ 28650 / an .; $ = 13,77 / oră.
Secretar medicalOn-the-muncă, de formare și cursuri în terminologia medicalăNici unul$ 30190 / an .; $ 14.51
medical Transcriptionistde formare post-secundar în transcriere medicale nu este necesară, dar perferred.Nici unul$ 32600 / an .; $ 15.68 la / oră.
Terapeut ocupațional AsistentAsociat sau certificatLicență, certificare sau req de înregistrare. de cele mai multe state$ 50250 / an .; $ 24.16 / oră.
Aide Terapie ocupaționalăOn-the-muncă, de formareNici unul$ 25.730 / hr .; $ 12,37 / oră.
Kinetoterapeut AsistentAsociatLicență sau req de înregistrare. în cele mai multe state$ 48.290
Aide KinetoterapieAsociatLicență sau req de înregistrare. în cele mai multe state$ 23890 / an .; $: 11,49 / oră.
asistent veterinarOn-the-muncă, de formareNici unul$ 21,700 / an .; $ 10.43 la / oră.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *