Stagii în străinătate oferă o valoare extrem de mari pentru Studenți

Posted on

Stagii în străinătate oferă o valoare extrem de mari pentru Studenți

Atunci când se aplică pentru un stagiu în străinătate, este important să se identifice mai întâi obiectivele de învățare și apoi întrebați-vă sincer, „De ce sunt interesat de internau în străinătate?“ Doar gândești să faci un stagiu în străinătate este interesant, dar este de învățare care are loc și importanța de a fi cufundat într-o altă cultură, care se va adăuga cu siguranță valoare CV-ul și abilitățile generale odată ce sunteți gata să intre pe piața de locuri de muncă la absolvirea colegiului.

De ce unii aleg să nu Intern în străinătate

Studenții sunt adesea șocați când au să învețe mai întâi ca ei să trebuiască să plătească bani pentru a face un stagiu neplătit în străinătate. Pentru unii elevi, acest lucru poate fi destul de un factor de descurajare pentru a lua o decizie de a nu urmeze un stagiu în străinătate. Este important să se obțină toate faptele înainte de a lua această decizie, deoarece internau în străinătate vine cu multe beneficii care pot face angajamentul monetare mai puțin semnificative atunci când vine vorba de experiența generală.

În plus față de nici o plată, studenții vor trebui, de asemenea, să ia în considerare cheltuielile de deplasare, costurile implicate în obținerea unei vize, alimente, locuințe și beneficii pentru sănătate, pentru a fi în măsură să îndeplinească angajamentele financiare în timp ce în străinătate. Pentru a ajuta la acoperirea unora dintre aceste cheltuieli, studenții pot alege să facă un stagiu în străinătate împreună cu un studiu în străinătate de program, ei pot economisi bani lor, în scopul de a face față acestor cheltuieli, sau pot solicita asistență prin intermediul familiei, burse, granturi, sau finanțate programe de internship care pot exista deja cu colegiul lor.

Un alt motiv pentru care ar putea păstra elevii să facă un stagiu în străinătate este frica. Efectuarea angajamentul de a muta și de a lucra într-o altă țară poate crea o mare de anxietate pentru cei mai mulți oameni, mai ales în cazul în care nu au calatorit anterior mult. Frica de necunoscut este cea mai mare frica precum și întrebam cât de bine vor fi capabili să se adapteze la o altă țară și funcția într-o locație care este de mii de mile depărtare de prieteni și familie. Deși toate acestea sunt motive foarte întemeiate pentru a fi frică, studenții care se întorc de la internau în străinătate de multe ori spun că este cea mai bună experiență pe care le-am avut vreodată și ei sunt atât de fericiți că au putut să lucreze prin orice obstacole și preocupările pe care le aveau înainte de a face stagiu.

Beneficiile de a face un stagiu în străinătate

Ați putea fi te intrebi de ce un stagiu în străinătate este atât de valoros. Este adevărat că a face un stagiu în statele pot fi de o valoare enormă, internau în străinătate și care trăiesc într-o altă cultură este ceva care este foarte atractiv pentru angajatori caută să angajeze oameni noi. Nu numai ca este componenta academică de a face un stagiu internațional de important, internau în străinătate va duce, de asemenea, la îmbogățirea vieții și împlinirea personală, care va rămâne în cele din urmă cu tine pentru tot restul vieții tale.

Un stagiu în străinătate oferă:

  • Capacitatea de a câștiga experiență internațională, împreună cu cunoștințele și aptitudinile pe care le vor învăța la locul de muncă.
  • O șansă de a rețelei cu profesioniștii care lucrează într-o altă parte a lumii.
  • Aflați mai multe despre ceea ce este nevoie pentru a fi de lucru cu succes într-o altă țară.
  • Crește dvs. de comercializare ca un stagiu în străinătate, adaugă o mare valoare pe un CV.
  • O șansă de a obține o ofertă de loc de muncă de lucru într-o altă țară.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *