Comportamentale Bazat întrebări de interviu de locuri de muncă

Posted on

Comportamentale Bazat întrebări de interviu de locuri de muncă

Într-un interviu de angajare comportamental, compania pune întrebări despre experiențele de lucru din trecut, în scopul de a afla dacă aveți abilitățile necesare pentru locul de muncă. întrebări de interviu de comportament bazate se concentreze pe modul în care manipulate diverse situații de lucru în trecut. Răspunsul dvs. va dezvălui abilitățile dumneavoastră, abilitățile și personalitate.

Logica din spatele acestei tactici interviu este că comportamentul în trecut reflectă și prezice modul în care se va comporta în viitor. Dar, amintiți-vă intervievatorul nu cere neapărat „da sau nu“ întrebări, și deci poate ajuta să revizuiască modul în care să răspundă la întrebări de interviu fără drept (sau greșit) răspuns.

Răspunsul la aceste fel de întrebări cu exemple specifice de modul în care ați gestionat anterior situații similare la locul de muncă.

Sfat : Răspunsuri la întrebări de interviu de comportament ar trebui să fie în forma unei scurte anecdotă care ilustrează punctele forte și abilitățile dumneavoastră ca un lucrător. Furnizarea de fond privind situația, acțiunile specifice pe care le au, iar rezultatele.

Examinați aceste exemple de întrebările pe care le pot fi adresate în timpul unui interviu de angajare comportamentală și cred despre cum le-ar răspunde. În acest fel vei fi pregătit înainte de timp, mai degrabă decât să se gândească la un răspuns la fața locului în timpul interviului.

Tehnica pentru a răspunde la întrebări de interviu de comportament

Tehnica STAR este o strategie utilă pentru a răspunde la interviu întrebări care necesită o anecdotă. Este un mod excelent de a organiza gândurile. Există patru pași pentru a răspunde la utilizarea acestei tehnici:

 • (S) Situația . Descrie situația în care a avut loc evenimentul.
 • (T) Sarcină . Descrie sarcina pe care au fost rugați să completeze. Dacă a existat o anumită problemă sau problema pe care au încercat să rezolve, descrie asta aici.
 • (A) Acțiune . Explicați ce măsuri ați luat pentru a finaliza sarcina sau de a rezolva problema.
 • (R) Rezultate . Explicați rezultatul acțiunilor tale. De exemplu, în cazul în care acțiunile dvs. a dus la finalizarea unei sarcini, rezolvarea unui conflict, îmbunătățirea record de vânzări al companiei dvs., etc, explica acest lucru. Încearcă să se concentreze pe modul în care acțiunile dvs. a dus la un succes pentru companie.

Citiți prin întrebări de interviu comportamentale de mai jos. Practica a răspunde la unele dintre acestea, folosind tehnica STAR pentru a oferi răspunsuri complete. Aceasta poate ajuta, de asemenea, să revizuiască aceste întrebări comune interviu de comportament cu răspunsuri.

Întrebări despre Rezolvarea problemelor

Ceea ce ei doresc să știe:  Aceste întrebări sunt menite să descopere procesele de gândire analitice pe care le utilizați pentru a rezolva probleme. Focus pe explicarea, în detaliu, pașii pe care a luat pentru a rezolva o problemă de lucru provocator în trecut.

 • Dați un exemplu de o ocazie în care ați folosit logica pentru a rezolva o problemă.
 • Cum te descurci o provocare?
 • Ai făcut vreodată o decizie riscantă? De ce? Cum te-ai descurcat?
 • Dă un exemplu de gol ai ajuns și spune-mi cum ai realizat.
 • Fiind dat un exemplu de obiectiv pe care nu a îndeplinit și cum ai manipulat.
 • Când ai lucrat pe mai multe proiecte, cum ai prioritate?
 • Dă un exemplu de modul în care ați stabilit obiective și le atinge.

Întrebări despre Munca în echipă

Ce vor să știe:  Când un manager de angajare pune întrebări despre munca în echipă, acest lucru este , de obicei , pentru că lucrul în echipă și de bună colaborare competențe sunt esențiale pentru a face loc de muncă pentru care aplici în mod eficient și eficient. Fiți pregătiți pentru a demonstra modul în care ați fost cu succes atât un lider de echipă și un membru al echipei sau adept.

 • V-ați ocupat vreodată cu politica companiei nu au fost de acord cu? Cum?
 • V-ați plecat de mai sus și dincolo de chemarea datoriei? Dacă da, cum?
 • Ai avut pentru a convinge o echipă pentru a lucra la un proiect nu au fost încântați despre? Cum ai făcut-o?
 • Dă un exemplu de modul în care ați lucrat într-o echipă.
 • V-ați ocupat o situație dificilă, cu un co-lucrător? Cum?
 • Ce faci dacă nu sunteți de acord cu un co-lucrător?
 • Împărtășiți un exemplu de modul în care au fost capabili de a motiva angajații sau co-lucrătorilor.
 • Ce faci dacă nu sunteți de acord cu șeful tău?

Întrebări despre stres

Ce vor să știe:  Ca și întrebări despre munca în echipă, întrebări cu privire la modul în care se ocupe de stres sunt un indiciu bun despre climatul de lucru v – ar fi mersul pe jos în teren ar trebui să vă locul de muncă. Fii sincer în a descrie modul în care v – ați ocupat de presiune înainte în cursul carierei tale.

 • Descrie o situatie stresanta la locul de muncă și modul în care ați gestionat.
 • Spune-mi despre modul în care a lucrat în mod eficient sub presiune.
 • Descrie o decizie pe care a făcut ca era nepopular și cum te-ai descurcat implementarea acestuia.
 • Cum te-ai descurcat întâlni un termen strâns?
 • Ce faci atunci când programul este întrerupt? Dă un exemplu de cum te descurci.
 • V-ați ocupat o situație dificilă, cu un supervizor? Cum?
 • V-ați ocupat o situație dificilă cu un alt departament? Cum?
 • V-ați ocupat o situație dificilă cu un client sau furnizor? Cum?

Întrebări despre Autocunoastere

Ceea ce ei doresc să știe:  Aceste întrebări sunt uneori „truc“ întrebări – modul în care le răspundeți este la fel de important ca ceea ce spui de fapt. Managerul de angajare este interesat de modul în care vedeți propriile forte și punctele slabe și dvs. sau alte greșeli cum au remediat făcut în trecut. Cea mai bună strategie este de a deține până la fostele erori, dar apoi pentru a arăta modul în care ați efectuat o corecție cale și în cele din urmă a învățat ceva din experiența.

 • Ai fost într-o situație în care nu au avut suficient de lucru?
 • Ai făcut vreodată o greșeală? Cum te-ai descurcat?
 • Ați amâna vreodată luarea unei decizii? De ce?
 • Ai vreodată să nu vă îndepliniți obiectivele? De ce?
 • Asculti? Dați un exemplu când ai făcut sau când nu a ascultat.

Sfaturi pentru a răspunde la întrebări de interviu Comportamentale

Nu vă grăbiți. Este bine să ia un moment înainte de a răspunde la întrebare. Ia – o respirație, sau o gură de apă, sau pur și simplu o pauză. Acest lucru va da timp pentru a calma orice nervi și cred că de o anecdotă care răspunde în mod adecvat la întrebare.

Se prepară înainte de timp. Revizuirea întrebări comune interviu de comportament înainte de timp și practica răspunsurile.

Notă : Acest lucru va ajuta să vă asigurați că aveți un număr de anecdote atent gata să răspundă la orice întrebări de interviu de comportament.

Urmați Tehnica STAR. Asigurați – vă că pentru a răspunde la orice întrebări folosind tehnica descrisă mai sus STAR. Prin completarea fiecare dintre cele patru pași, vă va oferi un răspuns temeinic , fără incoerent sau pentru a obține off topic.

Fii pozitiv. De multe ori, întrebări de interviu de comportament care aveți nevoie să se concentreze asupra unei probleme sau un eșec la locul de muncă. Descrieți problema sau problema pe care se confruntă, dar nu se concentrează prea mult pe negativ. Schimba rapid pentru a descrie modul în care ați rezolvat problema și rezultatele pozitive.

Takeaways cheie

Spune o poveste:  Se prepară anecdote detaliate înainte de timp pe care o puteți trage pe pentru a explica modul în care le – ați manipulat provocările de lucru în trecut.

Tu insuti:  Gândiți -vă la punctele tale forte și puncte slabe. Apoi, creați răspunsuri care arată atât modul în care ați folosit punctele tale forte pentru a rezolva probleme și, atunci când este necesar, cazurile în care le – ați făcut greșeli remediate.

Atenție sporită rezultatelor:  Sublinierea rezultatele pozitive ale acțiunilor le – ați luat în trecut. În cazul în care au fost amestecate rezultatele intervențiilor dumneavoastră, se concentreze pe ceea ce ai învățat , în scopul de a preveni problemele de la reoccurring în viitor.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *