În cazul în paralegal Du-te la Facultatea de Drept?

Posted on

În cazul în paralegal Du-te la Facultatea de Drept?

Ca un paralegal, ai o vedere în interiorul practicii judiciare. La un moment dat, este firesc să ne întrebăm dacă v-ar fi mai bine ca un avocat. La urma urmei, ai mult mai mult pe-sol experiență decât asociații de intrare, dintre care mulți nu au pus piciorul într-o sală de judecată sau a văzut un set de documente de M & A. Nu s-a putut aplica ceea ce ați învățat să se deplaseze până în rândurile ca avocat? Înainte de a face mișcare mare, aici sunt câteva lucruri de luat în considerare.

Va vor fi cu adevărat Noțiuni de bază un upgrade salariu?

Paralegals care doresc să devină avocați sunt adesea tentați de salariile de bază mai mari avocați de obicei fac. Dar acest număr ar putea induce în eroare. Avocații sunt salariați și nu sunt plătit mai mult dacă lucrează ore suplimentare. În schimb, paralegals platit mai mult cu atât mai mult lucrează. Când vorbim despre o situație în proces, în cazul în care toată lumea de pe echipa lucrează zi de 20 de ore (nu mai puțin frecvente, care, din păcate), a paralegals ar putea face mai mult pe oră decât mulți dintre avocații! Înainte de a vă decide să investească 100.000 $ sau mai mult la facultatea de drept pentru un salariu mai mare, face matematică și asigurați-vă că va duce la o rată mai ridicată pe oră (luând în considerare orice plăți de împrumut de student ar putea fi lăsat cu).

Cum va fi afectată calitatea vieții?

Deși nu s – ar putea parea ca ea daca esti un asistent juridic în cerere, va avea , probabil , mai mult control asupra soldului de muncă-viață decât un avocat nu. Pentru că ai plătit orele suplimentare, avocații dau cel puțin o anumită atenție la numărul de ore pe care le-a solicitat la locul de muncă. Ca un avocat, vei fi , în esență de gardă tot timpul, ceva ce mulți oameni găsesc profund neplăcut.

Ce tip de muncă Vrei să faci?

Un alt factor de motivare prim pentru a considera o tranziție de la paralegal la un avocat este de a face munca mai interesant sau mai dificil de atins. Aici, este important să se uite cu atenție la avocații de muncă, în special tinerii avocați, de fapt, nu.

Viața unui partener senior ar putea arata plin de farmec în timp ce predarea documentelor de bază eco-examinare în instanța de judecată, ține cont de faptul că este nevoie de mai mulți ani pentru a ajunge la acest punct. Ca un nou avocat, va trebui în continuare să plătească taxe dvs. în tranșee, faci munca rote care ar putea fi mai puțin interesant decât organizarea tuturor documentelor pentru un caz ca un paralegal.

Înainte de a vă decide să meargă la facultatea de drept, face unele interviuri informative cu avocați de la firma dvs. (dacă sunt confortabile, permițându-le că s-ar putea exercita această cale) sau cu alți avocați pe care le cunoașteți. Ia un bun simt pentru ceea ce fac toată ziua, astfel încât veți fi în măsură să evalueze dacă „locul de muncă avocat“ este într-adevăr ceea ce vrei să faci.

Ce tip de locuri de muncă Vrei să fii capabil de a obține?

Paralegals care merg la facultatea de drept, uneori, se așteaptă că vor avea un picior în procesul de angajare, dar chiar și atunci când aveți experiență de lucru aferente, domeniul juridic este un loc foarte ierarhica. Dacă lucrați pentru o firmă AmLaw ca un paralegal, este puțin probabil ca vei fi angajat acolo ca un avocat, dacă nu ajunge la o școală de drept de top. Conexiuni personale sunt importante, desigur, dar ele merg doar până în prezent. În cele din urmă, pedigree poartă încă o zi, în multe locuri.

Dacă vă decideți să meargă pentru ea și să aplice la facultatea de drept, ia în considerare modalități de a păstra datoria în jos și veți avea mai multe opțiuni atunci când vei absolvi. Dacă nu țintești un loc de muncă BigLaw fantezie, merg la facultatea de drept fracțiune de normă în timp ce continuă să lucreze ar putea fi o opțiune bună.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *