Cum de a crea un CV Succesiune

Posted on

 Cum de a crea un CV Succesiune


Un CV cronologic este una dintre cele mai comune formate CV-ul și există un motiv bun pentru ea: Angajatorii tind să-l prefere pentru că este simplu și ușor de scanare.

Dacă nu ați creat un CV înainte, și tu stai în jos pentru a construi una de la zero, probabil ai un CV cronologic în minte. Și în timp ce ar putea fi cea mai buna alegere pentru tine, este în valoare de învățare ce CV-uri cronologice face bine – și cum să formatați corect una, astfel încât să puteți utiliza acest tip de CV la cel mai bun avantaj.

Reverse Cronologic, punct de vedere tehnic

Un CV cronologic enumeră istoricul dvs. de lucru în ordinea dată, cu poziția cea mai recentă în partea de sus. Aceasta ar putea include un obiectiv CV sau porfesionala înainte ca lista de experiențe de lucru.

Notă: Este important pentru a obține faptele drepte atunci când listarea experiența de lucru, astfel încât angajatorul nu va crede că te minți pe CV-ul ar trebui ei decide să facă o verificare de fond. Asigurați-vă că datele, titlurile de locuri de muncă, istorie salariu (dacă sunt incluse), etc sunt corecte înainte de a trimite CV-ul și de aplicare.

Educație, certificări și aptitudini speciale urmeze o experiență de lucru în acest stil de CV.

Beneficiile unui CV Succesiune

CV-ul cronologic este una dintre cele mai frecvent utilizate stiluri, iar familiarizata singur face informațiile mai ușor de a absorbi. În mod ideal, se arată evoluția unei cariere în mod clar.

Acesta poate fi mai ușor de a compila, de asemenea, deoarece orientarea spre datele vă ajută să țintui detaliile propria istorie de locuri de muncă.

Atunci când se utilizează un CV Succesiune

După cum subliniază istoria de lucru, CV-ul cronologic este cea mai eficientă pentru candidații cu experiență solidă în domeniu. Prin prezentarea munca istorie fata si centru, vă arată imediat angajatorul pe care le-ați experiență și abilități legate.

Atunci când nu se utilizează un CV Succesiune

Deși mulți angajatori preferă un CV cronologic, există momente când nu este alegerea potrivită. Câteva exemple:

 • Când ați început cariera: Formatul CV – ul cronologic nu va funcționa bine dacă sunteți nou la forța de muncă. Este posibil să aveți toate abilitățile necesare și experiența aplicabile în afara domeniului muncii plătite, cum ar fi voluntariat și stagii. Dar , dacă alegeți un CV cronologic, managerul de angajare va vedea doar lipsa de experiență de muncă plătite, nu abilitățile tale. În acest caz, un CV functional, care pune accentul pe abilitățile asupra experienței de locuri de muncă liniară, va ajuta să facă cazul dumneavoastră.
 • Când schimbi cariera: Mulți angajatori vor pune CV – ul în „nu“ gramada dacă văd că nu au experiență de lucru relevante în mod direct. Alege un alt stil, cum ar fi un CV functional , care se concentrează pe abilitățile și experiența sau un CV combinat, care listează atât abilitățile și istoricul dvs. de lucru.
 • Când aveți lacune în istoricul dvs. de lucru: Poate ai fost șomer pentru o perioadă lungă de timp, sau au luat timp din forța de muncă să aibă grijă de copii sau membri ai familiei aflate în dificultate. Indiferent de ce ați fost în afara forței de muncă, alegând un format care afișează ceea ce se poate face, mai degrabă decât istoricul dvs. de lucru, va ajuta să faceți cea mai bună impresie.
 • Când ai schimbat frecvent locuri de muncă: loialitatea angajaților este un lucru al trecutului, și pentru un motiv bun: foarte puțini angajatori mai păstrează lucrători pentru întreaga carieră. Cu toate acestea, prea multe schimbări de locuri de muncă pot arata rau pentru angajarea de manageri, care nu doresc să investească timp și bani de formare un angajat care va sari navă. Dacă aveți o istorie de salt de locuri de muncă, un CV cronologic , probabil , nu este cel mai potrivit.

Noțiuni de bază

Luați în considerare utilizarea unui șablon pentru a vă ajuta să creați CV-ul. Șabloanele vă dau un aspect gata făcute și vă va ghida prin procesul de umplere-l.

CV exemple poate ajuta să vedeți ce fel de conținut pe care ar trebui să includă în documentul dumneavoastră, și modul în care ar trebui să scrie și să formatați-l.

Succesiune CV Exemplu

Solicitant
999 Chugalug Way
Wheaton, MA 60187
Cell: (123) 555-1234
applicant@email.com

OBIECTIV ÎN CARIERĂ

coordonator administrativ urmărește post de conducere cu o corporație de top, care îi va permite să utilizeze abilitățile de organizare și de conducere în timp ce coordonarea fluxului de lucru si supravegherea logisticii.

CALIFICĂRI CORE

 • Foarte organizat individ capabil să se ocupe și de a supraveghea mai multe sarcini simultan.
 • Experiența cursuri de planificare de instruire a angajaților, întâlniri de personal, și relocări de birou.
 • Au gestionat corect un buget de mai multe milioane de dolari.

EXPERIENTA PROFESIONALA

Coordonator Administrativ , Mannix Services, Naperville, IL
decembrie 2016 – Prezent

Responsabil pentru analiza rapoartelor lunare, săptămânale și zilnice de vânzări.

 • Realizat de precizie de 100 la suta pentru ultimii doi ani.
 • Responsabil pentru programarea cursuri de formare, seminarii și conferințe.

Secretar administrativ, Minnesota Life Insurance, Barrington, IL
iunie 2014 – decembrie 2016

De cercetare și proiectare supravegheat de vânzări și prezentări de formare, care necesită fluență în PowerPoint, SlideShare, și Prezi.

 • Responsabil pentru programarea unui personal de instruire de trei persoane.

Facilități Asistent , SBC Warburg Dillon Reed, Chicago, IL
mai 2012 – iunie 2014

Responsabil pentru echilibrarea unui buget facilități de 7 milioane de $.

 • Programat apeluri de întreținere, întâlniri de personal, relocari birouri, precum și proiecte de construcții.

Director General , KSMR Radio 92,5 AM / FM 94.3, Winona, MN
mai 2000 – mai 2012

Responsabil de un personal de 36 de membri, precum și o echipă de management de 7 membri, cu sarcini care au inclus acțiuni disciplinare, bugetare, cereri speciale, programarea de program, și angajarea.

 • Prezidat o comisie care a primit un grant pentru creșterea facilități stație.

EDUCAŢIE

Bachelor of Arts în Relații Publice
Universitatea St. Mary din Minnesota, Winona, MN

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *