Cum să se ocupe de un interviu de angajare Walk-In

Posted on

 Cum să se ocupe de un interviu de angajare Walk-In
Ce este plimbare in interviu de locuri de muncă și de ce companiile le folosesc? Un interviu de-plimbare in, de asemenea, cunoscut ca un interviu de locuri de muncă deschis, este un interviu pentru ocuparea forței de muncă în cazul în care companiile accepta cererile de locuri de muncă în timpul unei serii de momente în care toți solicitanții care sunt interesați să aplice pot participa.

Compania efectueaza interviuri la fața locului, mai degrabă decât programez întâlniri individuale interviu cu candidații.

Cum Interviuri deschide locuri de muncă de lucru?

Deschideți interviuri de locuri de muncă sunt unul dintre tipurile de interviuri de locuri de muncă, care poate fi cea mai mare provocare pentru a participa. Toți solicitanții apar dintr-o dată, și vei fi printre un grup de persoane care pot fi în competiție pentru același loc de muncă pe care sunt.

Sfat : Pe partea de plus, angajatorii organizează adesea interviuri walk-in , atunci când acestea au mai multe deschideri pentru a umple, deci tot ar trebui să aibă o șansă bună de a fi angajat , chiar dacă există o mulțime de alți candidați.
Interviurile pot avea loc pe o bază unu-la-unu într – o sală de interviu sau o întâlnire. În caz contrar, pot exista tabele create pentru recruiteri pentru a discuta informal cu solicitanții. Interviurile vor fi scurte. Solicitanții pot fi rugați să rămână pentru a discuta un loc de muncă în continuare cu un recruiter sau un al doilea interviu la o dată ulterioară poate fi aranjată. În unele cazuri, solicitanții sunt oferite un loc de muncă la fața locului.

Interviuri În timpul unui bloc de timp

Walk-in interviurile au loc de obicei în timpul unui bloc de timp și sunt ținute pe o primul venit, primul servit. Aceste interviuri sunt adesea deținute pentru ocuparea forței de muncă sezoniere sau de către companiile care doresc să umple multe poziții dintr-o dată. Companiile care au o necesitate continuă de noi angajați pot organiza zilnic sau săptămânal interviuri walk-in.

Interviuri la locul de muncă Târguri sau alte evenimente de angajare

Uneori, interviurile deschise sunt folosite în timpul târgurilor de locuri de muncă sau atunci când o companie este în zonă pentru o perioadă scurtă de timp specific pentru a angaja. Acestea sunt deținute pentru a maximiza numărul de persoane verificate înainte de următoarea etapă a procesului de interviu.

Exemple de interviuri walk-in

  • De exemplu, o companie poate publica un ziar sau un anunț online, anunțând că interviurile deschise vor avea loc de la 9:00 până la prânz și un 00 noaptea – 4:0 la o anumită dată.
  • Unele magazine pot avea semne de ferestre care să ateste că cererile vor fi acceptate într-o zi și o oră specifice. De exemplu, interviurile deschise pot avea loc în fiecare marți 5:00 – 09:00

Ce sa porti

Cele mai multe interviuri deschise sunt pentru locuri de muncă sezoniere sau de vânzare cu amănuntul, mai degrabă decât pentru poziții corporative formale. Purtarea de afaceri tinuta casual, va ajuta să facă o impresie bună. Pentru locuri de muncă de vară, tinuta casual, este bine, dar asigurați-vă că sunteți îmbrăcați îngrijit și ordonat.

Ce să aduce cu tine

Solicitanții pot fi rugați să completeze o cerere de angajare, înainte de o întâlnire cu un intervievator. Adu-o listă cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a finaliza o cerere de angajare. Adu câteva copii suplimentare ale CV-ul și o listă de referințe, de asemenea. Un pad și stilou sunt la îndemână pentru a lua notițe și completarea formularelor.

Când se ajunge

Încercați să ajungă la câteva minute înainte de ora de începere sau cât mai curând posibil. Cu cat mai devreme ajungi acolo, cu atât mai repede vei fi în măsură să se întâlnească cu un intervievator. Pentru locuri de muncă competitive, poate exista o linie de candidați care așteaptă să se întâlnească cu angajarea de manageri.

Fiți pregătiți să răspundă la întrebări

Când participa la un interviu deschis, să fie pregătit să răspundă la întrebări de interviu despre istoricul ocupării forței de muncă și educație, inclusiv întrebări despre motivul pentru care doriți să lucreze pentru compania și de ce sunteți calificat pentru locul de muncă.

În cazul în care compania este angajarea pentru o varietate de locuri de muncă, știu pe care doriți să se aplice pentru. Vei fi întrebat ce poziții vă interesează, ca parte a procesului de aplicare.

Fiți pregătiți să aștepte

În afară de a trebui să fie luate în considerare pentru un loc de muncă cu un grup de alte persoane, de așteptare poate fi o parte dureroasă a procesului. În ultima parte a interviurilor deschise, poate exista o asteptati pentru a se întâlni cu un recruiter sau recrutorul poate să nu aibă suficient timp să se întâlnească cu toți solicitanții.

În cazul în care managerul de angajare rămâne fără timp, vi se poate cere să se întoarcă în altă zi sau să fie contactat prin telefon sau e-mail pentru a continua procesul.

Cum să urmărească După un interviu deschis

Care este cel mai bun mod de a urmări cu angajatorul? Este important să se ia timp pentru a face acest lucru, deoarece este posibil să fi întâlnit doar pentru scurt timp, cu un recruiter sau manager de angajare. Poate fi greu pentru ei să-și amintească tot poporul au întâlnit cu, și amintindu-le de cererea dumneavoastră este întotdeauna o idee bună.

Încercați să obțineți o carte de vizită de la oamenii pe care ii intalniti cu la interviu. Acest lucru vă va oferi un număr de adresă de e-mail și telefon pe care îl puteți utiliza pentru a conecta după aceea.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *