Public Speaking Lista și exemple Abilități

Posted on

Public Speaking Lista și exemple Abilități

vorbitul in public este rar, dacă vreodată o întreagă descriere de locuri de muncă, dar difuzoare dinamice și bine pregătite sunt foarte apreciate de către angajatori și au tendința de a câștiga poziții de conducere și importante roluri de contact client. Oricine a cărui loc de muncă implică comunicare, de predare sau de convingere va face o treabă mai bună în cazul în care au abilități oratorice.

De ce Angajatorii Valoare abilitățile de vorbire publică

Arta de a vorbi in public intră în joc, nu numai în livrarea de discursuri și discuții cu adevărat publice, dar, de asemenea, în prezentări profesionale, evenimente de formare, și vorbind motivațional. Consultants, formare, manageri, clerici, reprezentanți de vânzări, profesori, și altele, toate au un motiv uneori ajunge în fața altora și să vorbească.

difuzoare publice eficiente sunt într-o poziție excelentă pentru a obține mesajele lor peste la locul de muncă. Un difuzor destul de fragil poate face un produs solid sau o propunere par mai puțin ispititoare în timp ce un difuzor lustruit poate adăuga alura la o propunere altfel mediocră.

Cele mai multe roluri la nivel profesional necesită o anumită cantitate de a vorbi în public pentru a efectua funcții cum ar fi prezentarea constatărilor, tangaj propuneri, instruirea personalului juniori, și întâlniri de conducere.

Cum se utilizează liste Abilitati

vorbitul in public este o abilitate, dar este, de asemenea, o colecție de competențe. Liste ca aceasta vă poate ajuta să menționăm câteva dintre aceste abilități pentru a putea identifica ce locuri de muncă necesită abilități care le aveți. Asigurați-vă că citiți cu atenție fișele de post, deoarece chiar și poziții foarte similare pot avea cerințe diferite, în funcție de ceea ce managerul de angajare este în căutarea.

Când aplicați, puteți utiliza aceste abilități ca și cuvinte cheie în CV-ul sau alte materiale de aplicare. Managerii uneori scanarea prin aplicații care caută aceste cuvinte cheie pentru a face o tăietură inițială, astfel că poate fi important pentru a face evident de la început că aveți calificările căutate. Apoi, utilizați scrisoarea de intentie pentru a evidenția unele dintre abilitățile relevante. Să fie pregătit să dea exemple de momente specifice pe care le întruchipate aceste abilități în timpul interviurilor de locuri de muncă, deoarece intervievatorul este probabil de a cere.

Desigur, fiecare loc de muncă vor necesita diferite abilități și experiențe – angajarea de manageri variază în ceea ce caută, chiar și pentru pozițiile foarte similare din același sector de activitate, astfel încât asigurați-vă că ați citit fișa postului cu atenție înainte de a aplica.

Aptitudini vorbitul în public Top

Când doriți să evidențiați abilitățile oratorice in scrisoarea de intentie, CV-ul, sau chiar în timpul unui interviu, asigurați-vă că pentru a merge mai departe, declarând că aveți „abilitățile de vorbire publice.“ Du-te în detalii cu privire la aspectele care vă publice vorbind sunt bune la, și să ofere exemple concrete de abilitățile și experiența.

 • Clear Articularea: Desigur, vorbitorii publice trebuie să fie în măsură să vorbească bine. Enunțe în mod clar, vorbesc destul de tare, și de a folosi gramatica bună , fără o mulțime de cârje verbale, cum ar fi „um.“ Ajută să fie în măsură să vorbească de bine într -o conversație obișnuită, dar vorbitul in public este un fel de performanță și , ca atare, trebuie să fie practicată și pregătit. Memorizarea în sine nu este de obicei necesar, pentru că cei mai mulți oameni pot vorbi extemporaneu într -o oarecare măsură, dar trebuie să fie suficient de familiarizat cu materialul dumneavoastră că nu întrerupeți excesiv, te repeți, sau se împiedică de cuvintele tale. De asemenea , trebuie să fie în măsură să te ritmul , astfel încât să termini la timp, nici mai devreme , nici târziu.
 • Prezentare antrenant Stil: stil de prezentare include ton vocal, limbajul corpului, expresia facială și sincronizare. Stilul potrivit poate face o discuție , care ar fi putut fi plictisitor ieșit interesant și antrenant – chiar amuzant.
 • Evaluarea nevoile publicului: Unele segmente de public doresc o mulțime de detalii tehnice; altele nu. Unii se bucură de umor; altii nu vor. Sunt glume care lucrează în unele mulțimi , dar nu și altele. Pentru a elabora o discuție de succes și să adopte stilul de prezentare corespunzătoare, trebuie să fie în măsură să evalueze nevoile publicului.
 • PowerPoint Abilități: PowerPoint este un popular software folosit pentru crearea de slide – uri. Nu toate difuzoarele publice folosesc slide – uri, dar slide – uri sunt atât de comune care face fără ei este uneori numit „vorbind gol.“ Nu trebuie să înțeleagă numai aspectele tehnice ale utilizării software – ului, dar , de asemenea , trebuie să aibă capacitatea artistică de a crea slide – uri , care sunt punct de vedere estetic plăcut și ușor de înțeles – sau, trebuie sa lucreze cu un colaborator care poate face acest lucru. Oricum, trebuie să știi cum să se integreze slide-urile fără probleme în celelalte aspecte ale prezentărilor.
 • Abilități de compoziție: Indiferent dacă scrie vorbi în sus înainte de timp sau de lucru extemporaneu, trebuie să fie în măsură să construiască discuțiile care sunt raționale, coerente, ușor de înțeles și să acopere toate punctele pe care doriți să lovit. Povestirea și umor de ajutor, iar tu trebuie să știi cum să le folosească. Vorbitul în public nu este doar o formă de artă de performanță necesită , de asemenea , abilități de scriere.

Listă de abilitățile de vorbire publice

 • articulează în mod clar
 • Evaluarea nevoilor și prioritățile unui public potențial de participanți la conferințe
 • Consultanți care prezintă rezultatele pentru un plan de reorganizare a unui grup de directori de la o firmă de client
 • Controlul anxietății de performanță
 • Crearea de slide-uri PowerPoint atractive cu cantitatea potrivită de detaliu
 • Elaborarea unui formular de evaluare care participanții sunt susceptibile de a finaliza
 • Hapsân atenția publicului cu o deschidere puternică
 • Distribuind slide-uri în avans pentru a minimiza cererile pentru a lua notițe pe publicul
 • Mentinerea contactului vizual cu publicul și oferind o prezență fizică energic, animat
 • Memorând conținut suficient, astfel încât vorbirea nu se dezlipește ca o lectură de note
 • Modularea ton vocal pentru a sublinia puncte importante și pentru a evita prezentarea monotonă
 • Organizarea unui flux logic la un discurs
 • Pregătirea exemple care sunt relevante pentru experiența publicului așteptat
 • Furnizarea de dovezi convingătoare pentru a sprijini teme
 • Repetase prezentarea și revizuirea asperitățile
 • Cercetând informații despre cele mai recente tendințe în industrie înainte de a prezenta la un seminar profesional
 • Retratarea puncte-cheie, la sfârșitul unui discurs la ciment concepte cheie
 • Revizuirea feedback și modificarea abordării pentru discuții în viitor
 • Reprezentanții de vânzări cu livrare un pas pentru software-ul de resurse umane
 • Rezumând subiectele care urmează să fie acoperite la începutul o discuție pentru a oferi context pentru participanți
 • Spun povești pentru a ilustra puncte
 • Timing discursul în avans pentru a ne asigura că respectă timpul alocat
 • Folosind umor pentru a însufleți o discuție
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *