Ce ar trebui să întrebați înainte de a semna cu o agenție de modeling

Posted on

Ce ar trebui să întrebați înainte de a semna cu o agenție de modeling

Ca model, ar trebui să fie intervievat agentie de modeling la fel de mult ca acestea sunt intervievarea tine, ca un model de potențial. Cand intalnesc pentru prima data cu o agenție de modeling, te vor întreba tot felul de întrebări despre motivul pentru care doriți să fie un model, tipul de modelare pe care doriți, și de ce ai ales agentia lor. Aceste întrebări de bază va ajuta la agenția ajunge la tine si personalitatea ta stiu ca acestea să stabilească dacă sunteți o potrivire bună pentru afacerea lor.

Cu toate acestea, la fel cum sunt dimensionarea te pentru un loc în firma lor, trebuie să fie evaluarea agenției pentru a vedea dacă acestea vor fi cel mai potrivit pentru tine.

Întrebări pentru a solicita o agenție de modeling

La fel de importante ca și întrebările intervievatorului dumneavoastră și răspunsurile sunt, de asemenea, este important să ne amintim că sunteți interviu agenției, de asemenea. Inainte de a semna cu o agenție de modeling, trebuie să le vă arate esti profesionist, angajat și excitat de cariera ta de modelare de a face cât mai mult posibil de cercetare (petrece ceva timp de calitate Googling ei sau de asteptare in jurul) și cerându-le întrebările potrivite.

Lăsați agenția conduce interviul, dar nu vă fie teamă să spună ce e în mintea ta atunci când este momentul potrivit. Și amintiți-vă, nu e nici o rușine în a cere agentului să repete ceva sau explica în continuare. Aderarea la o agenție este o afacere mare, și trebuie să fie 100% sigur de ceea ce înscrierea pentru.

Fii gata pentru a face unele de ascultare activă așa cum vă pun aceste întrebări. Ați putea dori chiar să aibă un carnețel și pix la îndemână să noteze răspunsurile lor.

Am trebuie să participe la Școala de modelare?

Nu este nimic în neregulă cu a merge la școală de modelare-te pur și simplu nu au nevoie de modelare clase pentru a deveni un model. Nici unul dintre agenții de modelare de top din New York, Paris, Milano sau Tokyo solicita ca un model merge la școală de modelare înainte de a fi semnate.

În cazul în care o agenție necesită să vă înscrieți pentru clasele lor inainte de a le vor reprezenta, ați putea dori să se uite în altă parte.

O Agenția Boutique sau o agenție mai mare?

Aterizare un contract cu o agenție de mare ar trebui să fie prioritatea ta, dar mărimea agenției este la fel de importantă ca și reputația. Agentii de mari, cu mai multe modele de pe lista lor pot avea un flux nesfârșit de clienți care bat la ușa lor, dar, de asemenea, că înseamnă că există o concurență mai mare între modele. Ca un nou model special, nu s-ar putea obține atenția personală trebuie să continue cariera ta.

Deci, dacă sunteți doar la început, s-ar putea găsi că o agenție mai mici, de tip boutique-stil este mai mult stilul tau.

Care sunt unele dintre clienții agenției?

Auzind despre clienti de top agenției vă va oferi o perspectivă asupra calității agenției, precum și tipurile de piețe pe care le acoperă. Unele agenții se concentreze mai mult pe modelarea de tip glamour, in timp ce altele pot face rezervări mai multe locuri de muncă pentru modelele comerciale sau editoriale. Nu există nici un sens în semnarea cu o agenție de modă, dacă sunteți în primul rând un model comercial.

Ce tipuri de locuri de muncă Do vă rezervați pentru modelul?

Este util să se cunoască defalcarea tipurilor de modelare de locuri de muncă în cadrul agenției. Cât de mult este pista și cât de mult este de lucru editorial? De asemenea, întrebați despre procentul de muncă comerciale, expunerea la mass-media de imprimare și de promovare.

Răspunsul lor va ajuta să stabiliți dacă obiectivele de carieră se potrivesc ceea ce agenția are de oferit.

Care sunt Comisia ta Rata?

Ai nevoie să înțeleagă contractul pe care o folosesc. În Statele Unite, agențiile legitime fac bani de pe comision. Rata variază, dar, în general, agenții de deducere de 10% până la 20% din ceea ce câștiga. Cu alte cuvinte, ei doar platit cand esti platit. Agenția poate percepe, de asemenea, clientul până la o sumă suplimentară de 20%, ca o taxă de serviciu.

Rețineți că modelele sunt considerate a fi contractori independenți, mai degrabă decât angajați ai agenției. Acest lucru înseamnă că este perfect normal pentru modelele de a investi în propriile costuri de start-up care nu au nimic de a face cu agenția, cum ar fi serviciile de model de cercetasi, profile site-ul, carduri comp, și Photoshoots. De asemenea, este de până la tine la dosar taxele și să efectueze plăți fiscale trimestriale estimate.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *