Cel mai bun Certificat de programe care conduc la High-plătitor Locuri de muncă

Posted on

Cel mai bun Certificat de programe care conduc la High-plătitor Locuri de muncă

Multe programe grad poate ajuta crește șansele de a găsi un loc de muncă mare de plată. Cu toate acestea, multe dintre aceste programe sunt costisitoare, și poate dura ani pentru a finaliza.

O alternativă la un program de studii este un program de certificat. programe de certificate sunt programe de formare pe termen scurt, care iau adesea mai puțin timp pentru a finaliza decât un grad,

Notă: Puteți câștiga unele certificate în cât mai puțin timp ca un cuplu de months.They , de asemenea , tind să coste mai puțin bani decât un program de grad.

Programe de certificate pot ajuta să dezvolte abilitățile și experiența necesare pentru un anumit job.1 Există certificate de locuri de muncă într – o varietate de industrii, inclusiv  asistență medicalăadministrare și  tehnologia informației  (IT).

Aceste programe pot fi utile pentru cei care sunt doar incepand cariera lor, precum și pentru persoanele care au deja ani de experiență și doresc să stimuleze abilitățile lor sau sunt în căutarea pentru  o schimbare de cariera la mijlocul vieții . Găsiți programul potrivit pentru tine, și vei fi pe drumul spre o cariera de succes.

De ce să obțineți un certificat?

Există multe beneficii pentru completarea unui program de certificat. Dacă sunteți în căutarea de locuri de muncă de pornire, completarea unui program certificat va spori abilitățile dumneavoastră și abilitățile, și va face sa  iasa in evidenta pe piața muncii .

Chiar dacă aveți deja o carieră, puteți beneficia în continuare de completarea unui program de certificat pentru a perfecționa o anumită abilitate. De exemplu, un număr de  IT programe de certificate de a  ajuta oamenii să dezvolte abilități și baze de cunoștințe care sunt necesare pentru intrarea în industria IT. Există , de asemenea , sunt certificate în management, cum ar fi certificatele de management de proiect.

Rețineți, totuși, că certificatele nu sunt aceleași ca și licențe și licențele certification.2 profesională sunt necesare pentru anumite locuri de muncă, cum ar fi predarea si cosmetologie. Atestate arată că o persoană a dobândit competențe într-un anumit domeniu. De exemplu, există certificări contabile care pot ajuta la un contabil în cariera deplasa lui sau a ei. Aceste certificari implică de obicei un examen ședinței. Uneori poate lua un program de certificat pentru a vă ajuta să se pregătească pentru licensure sau de certificare.

Cum de a găsi programul potrivit pentru tine

Utilizați certificare Finder CareerOneStop:  Caută Certificare Finder  de certificare Denumire, Organizare, industrie, sau ocupația pentru a genera o listă de certificări, cu informații privind organizarea de certificare, cum pentru a obține certificate, și detalii examen.

Adresați – vă Contacte:  Dacă sunteți interesat de a începe pe o anumită cale de carieră, cere oamenilor în acest domeniu ce fel de grade și certificate de oameni din acest domeniu au de obicei. Configurarea  interviuri informaționale  pentru a cere aceste contacte să recomande ce certificate ar putea ajuta in cariera ta. În cazul în care una dintre persoanele de contact a finalizat un program de certificat, pentru a primi feedback – ul lor pe ambele școală și programul.

Discuție angajatorului actual:  Dacă sunteți în căutarea pentru un program de certificat pentru a ajuta la creșterea cariera ta, vorbesc cu angajatorul. El sau ea ar putea avea unele sugestii pentru certificate care ar putea îmbunătăți CV – ul și chiar să conducă la o promovare. De asemenea, a verifica dacă este sau nu ofertele companiei de a plăti (sau parțial de rambursare) un program de certificat în cazul în care este legat de locul de muncă actual.

Verificați școlile locale:  Cele mai multe programe de certificate sunt emise de școli (deși unele sunt emise de companii și alte organizații). Odata ce stii ce fel de certificat pe care doriți, verificați colegii locale, colegiile comunitare, și școli profesionale-tehnice pentru a vedea ce programe le oferă. In-stat si comunitate colegii de multe ori au cele mai mici programe de certificate scumpe.

Găsiți un organism acreditat școală:  Asigurați – vă că școala selectat este acreditat de către Departamentul de Educație sau Consiliul pentru Învățământul Superior . Pentru profit școlile nu sunt întotdeauna acreditate, iar uneori lipsesc cadre universitare riguroase și / sau servicii de carieră utile. Doar pentru că o școală generează o mulțime de reclame (print, online sau pe panouri publicitare) , nu înseamnă că e școala potrivită pentru tine.

Găsiți un program ce funcționează cu program:  uite în ceea ce costă fiecare program, howlong este nevoie de a finaliza programul, și ceea ce oferă program ( de exemplu, la locul de muncă de formare, cursuri, examene). Selectați un program care se potrivește programul. De exemplu, dacă doriți să continue să lucreze cu normă întreagă în timp ce urmăresc programul, asigurați – vă că programul programului este flexibil.

Dacă e prea frumos ca să fie adevărat, probabil că este:  Dacă găsiți un program de certificat care pare prea ușor, prea ieftin, sau prea rapid pentru a finaliza, probabil este. Face unele de cercetare pentru a vă asigura că programul este acreditat.

Discuție Alumni:  Un alt mod de a evita programe de certificate de rău este de a vorbi cu absolventi. Cele mai multe școli ar trebui să fie dispuși să vă pune în legătură cu absolventii care pot răspunde la întrebările dumneavoastră despre program. Întrebați acei absolventi ce programul a fost ca, și dacă este sau nu i – au ajutat asigura un loc de muncă.

Consultați -vă cu Ofițerii de la asociația profesională sau Union:  Cere despre certificari in domeniul dvs. , care va spori dvs. de comercializare și solicita informații despre programele oferite sau aprobate de yourassociation.

Locuri de muncă care necesită 10 de înaltă Plată (sau recomanda) un certificat

Acestea sunt bine plătite locuri de muncă care necesită un certificat sau pentru care există programe de certificate relevante. Pentru cele mai multe dintre aceste poziții, un certificat poate ajuta pe cineva mai devreme în cariera lor obține un prim loc de muncă bun.

 1. Web Developer

Dezvoltatorii web  creează și site – uri de design. Ei creează aspectul site – ului și mâner de performanță, viteză, și capacitatea site – ului. Dezvoltatorii web ar putea să lucreze pentru firme de proiectare sisteme informatice sau pentru comercializarea firme sau departamente, sau să fie  independentă . În timp ce unii dezvoltatori web au un grad asociati in web design, altele au un certificat în dezvoltare web în schimb.

Salariu și ocuparea forței de muncă Outlook: Potrivit  Biroului de Statistica a Muncii , dezvoltatorii web câștiga un venit mediu de 69430 $ pe an și se va vedea mult mai rapid decât media de creștere de locuri de muncă de 13% , prin 2028.

 1. Construcții și construcții Inspector

Construcții  și inspectorii de construcții inspecta șantierele de construcții și clădiri pentru a se asigura că structurile îndeplinesc toate codurile și reglementările necesare. Construcții și construcții Mulți inspectori au un certificat de la un colegiu local sau de comunitate, deși alții au un grad asociat de doi ani în loc.

Salariu și ocuparea forței de muncă Outlook: Potrivit  Biroului de Statistică a Muncii , construcții și inspectorii de construcții câștiga un venit mediu de 59700 $ pe an și se va vedea mai repede decât media de creștere de locuri de muncă de 7% , prin 2028.

 1. Arhitectură și Drafter civilă

Un drafter arhitectural și civile creează desene ale elementelor structurale ale clădirilor, sau creează hărți ale proiectelor de inginerie civilă (inclusiv lucrări publice, poduri și drumuri). Cele mai multe desenatorii au de formare în proiectarea asistată de calculator și de redactare (CADD), inginerie, desen mecanic, și alte abilități de proiectare și inginerie. Această formare poate fi de la un program de certificat, un program de doi ani, sau chiar un program de patru ani.

Salariu și ocuparea forței de muncă Outlook: Potrivit  Biroului de Statistică a Muncii , elaboratorii câștiga un venit mediu de 55550 $ pe an și va înregistra o creștere mică sau nici un loc de muncă prin 2028.

 1. Inginerie industrială Tehnician

tehnicieni de inginerie industriale ajuta inginerii industriale cu revizuirea metodelor de exploatare la instalațiile de fabricare și alte site-uri industriale. Ele ajuta la metode de operare revizuieste, echipamente de aspect, și mai mult, pentru a face o rula fabrica mai lin. Cei mai mulți tehnicieni de inginerie industriale au fie un grad asociati sau un certificat de la o școală profesională-tehnică.

Salariu și ocuparea forței de muncă Outlook: Potrivit  Biroului de Statistică a Muncii , tehnicieni de inginerie industriale câștiga un venit mediu de 55460 $ pe an și va înregistra o creștere mică sau nici un loc de muncă prin 2028.

 1. Pipefitter și Plumber

Instalatori și pipefitters  instalat și de conducte de reparații la birouri, case, fabrici, și alte clădiri. Mulți instalatori învețe activitatea lor printr – un program de certificat și / sau un patru până la cinci ani de ucenicie. Unele state , de asemenea , solicita ca instalatorii și pipefitters să fie licențiate.

Salariu și ocuparea forței de muncă Outlook: Potrivit  Biroului de Statistică a Muncii , pipefitters și instalatori câștiga un venit mediu de 53920 $ pe an și se va vedea mult mai rapid decât media de creștere de locuri de muncă de 14% , prin 2028.

 1. Grefier

Un  reporter instanță  transcrie, cuvânt cu cuvânt, diverse acțiuni în justiție precum depunerile și încercări. Cei mai mulți reporteri instanță lucrează în instanțe sau Parlamente. Mulți reporteri de judecată au cel puțin un certificat postsecondary în instanță de raportare de la un colegiu comunitate sau institut tehnic.

Salariu și ocuparea forței de muncă Outlook: Potrivit Biroului de Statistică a Muncii, reporterii instanță câștiga un venit mediu de 57150 $ pe an și va vedea mai repede decât media de creștere de locuri de muncă de 7% , prin 2028.

 1. Vehicule grele și echipamente mobile Mecanic

mecanica pentru vehicule grele și echipamentele mobile (de asemenea, cunoscut sub numele de tehnicieni de service) să inspecteze și vehicule de reparații și utilaje folosite pentru transportul (inclusiv transportul feroviar), agricultura, constructii, si multe altele. Tot mai mult, angajatorii doresc sa angajeze mecanici care au finalizat un program de certificat de una la doi ani în tehnologie diesel sau echipamente grele mecanica, deoarece unele dintre cele mai noi mașini este foarte complexă.

Salariu și ocuparea forței de muncă Outlook: vehiculelor grele și mecanici de echipamente mobile de a câștiga un venit mediu de 50320 $ pe an și va vedea o creștere de locuri de muncă de 4% , prin 2028 – aproximativ la fel de rapid ca medie.

 1. Tinichigiu

Un lucrător construiește tablă și / sau produse realizate din Instalări tablă subțire. Acest lucru ar putea implica măsurarea și marcarea dimensiunilor pe foi, găuri de foraj în foi, care transportă foi mari, sau sudare, bolțuire, nituire, și de lipit foi. Mulți lucrători din tablă să învețe munca lor, printr-un program de un certificat de la o școală tehnică de ucenicie sau.

Salariu și ocuparea forței de muncă Outlook: Potrivit  Biroului de Statistică a Muncii , lucrătorii din tablă câștiga un venit mediu de 48460 $ pe an și se va vedea mai repede decât media de creștere de locuri de muncă de 8% prin 2028.

 1. Încălzire, aer condiționat și refrigerare mecanică și de instalare

 Aceste mecanici și instalatori, de asemenea , cunoscut sub numele  de tehnicieni HVACR , lucrul la încălzire, răcire, ventilație și sisteme de refrigerare în case, birouri și alte clădiri. Tehnicieni HVACR finaliza , de obicei , un program de certificat de grad sau de la o meserie sau o școală tehnică sau un colegiu comunitate. Aceste programe pot dura de la șase luni la un an.

Salariu și ocuparea forței de muncă Outlook: Potrivit Biroului de Statistică a Muncii, tehnicieni HVACR castiga un venit mediu de 47610 $ pe an și va vedea mult mai rapid decât media de creștere de locuri de muncă de 13% , prin 2028.

 1. tehnolog chirurgicale

Tehnologi chirurgicale  ajuta in camere de operare în spitale. Acestea ajuta la pregătirea în sălile de operație, aranja echipamente, pacientii se sterilizează, iar medicii de ajutor in timpul interventii chirurgicale. Ei completează de multe ori un program de certificat în tehnologia chirurgicale, care poate dura de la câteva luni până la doi ani.

Salariu și ocuparea forței de muncă Outlook:  tehnologi chirurgicale  câștiga o medie de $ 47.300 de și văd mai repede decât media de creștere de locuri de muncă de 9% prin 2028.

Mai multe locuri de muncă puteți obține un certificat

 Posturi în Sănătate

 • Asistent dentar
 • Diagnostic medical Sonographer
 • Emergency Medical Tehnician
 • Spitalul Transcriptionist
 • Licentiat practice Nurse și profesională
 • Asistent medical
 • Medical and Clinical Lab Tehnician
 • medical Coder
 • medical Transcriptionist
 • Farmacie Tehnician
 • Technologist radiologic
 • asistent veterinar

Locuri de munca industriale

 • Mecanic auto
 • Controlat de calculator operator mașină unealtă
 • mașiniști
 • Telecomunicații Echipamente de instalare si reparator
 • Instrumentul și factorii de decizie Die
 • Sudor și Sudor Instalator

alte locuri de muncă

 • Computer Support Specialist
 • cosmetolog
 • Pompier
 • Fitness Trainer si Instructor
 • Coafor
 • manichiuristă
 • Maseur
 • Rețea și sisteme informatice Administrator
 • Pedichiurist
 • Funcționar Achiziții
 • Agent imobiliar

Mai multe opțiuni de educație și formare profesională

Există, de asemenea , alte  locuri de muncă bine plătite disponibile , care nu necesită un grad de patru ani . Pentru unele dintre aceste opțiuni de carieră, formare profesională sau un grad de doi ani se pot califica pentru a începe.

Uceniciile  sunt una dintre cele mai bune alternative pentru a lua în considerare , deoarece acestea combină de formare cu plată și rezultatul într – un certificat de acreditare sau la finalizare.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *