O listă a lucrărilor orare cele mai mari plătite

Posted on

O listă a lucrărilor orare cele mai mari plătite

Unii oameni cred că locurile de muncă care plătesc cu ora plăti mai puțin de locuri de muncă salariate, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. Un număr de locuri de muncă pe oră cu normă întreagă oferă salarii considerabile și beneficii bune. Multi oameni prefera locuri de muncă pe oră, deoarece acestea permit o flexibilitate, și de multe ori să permită lucrătorilor să părăsească munca la birou.

Aici sunt 15 dintre cele mai populare, cu costuri mari de locuri de muncă pe oră. Aceste locuri de muncă sunt unele dintre cele mai populare locuri de muncă în fiecare oră astăzi, bazată pe cele mai frecvente căutări de locuri de muncă pe Indeed.com. Datele salariale este de la Biroul de Statistică a Muncii mai 2017 estimări. În medie, veniturile enumerate sunt media salariilor orare pentru fiecare ocupație.

Asistent Administrativ / Secretariat

Secretari și asistenți administrative efectua sarcini de birou și de organizare pentru o organizație. Ei lucrează în aproape fiecare industrie, inclusiv dreptul, medicina, și guvern.

Pay depinde de industrie și complexitatea sarcinilor secretarului. De exemplu, secretari executivi și asistenți administrative executive, care lucrează pentru directori de top, pot câștiga până la o medie de $ 27.60 / oră.

Media Asistent Administrativ Salariu: $ 18.21 / oră

Asistent dentar

Asistentii dentare lucrează în cabinetele de medicină dentară, care desfășoară o varietate de sarcini, de la ingrijirea pacientului pentru a înregistra păstrarea la unele lucrări de laborator.

Unele state cer ca asistenți dentare absolvent de la un program acreditat și să treacă o certificare de stat sau de examen de licență, în timp ce alte state au nevoie doar de formare la locul de muncă.

Cei mai mulți asistenți dentare lucrează cu normă întreagă, dar mulți aleg să lucreze part-time. Unii asistenți dentare lucra seara sau weekend-uri, în funcție de ore de birouri lor.

Salariu mediu Dental Assistant: $ 18.09 / oră

Functionar financiar

grefieri financiare efectua diverse sarcini administrative pentru bănci, companii de asigurări și alte organizații.

locuri de muncă specifice grefierilor financiare variază de la ghiseele bancare pentru contabilii grefierilor de salarizare. Cei mai mulți grefieri necesită o diplomă de liceu și de formare la locul de muncă, cu toate că unii funcționari specializați necesită un grad de colegiu în afaceri sau economie.

Media Functionar financiar Salariu: $ 18.60 / oră

Muncitor constructii

muncitori în construcții efectua o serie de sarcini pe șantierele de construcții, de la pregătirea șantierele de construcții la materialele de descărcare pentru utilaje de exploatare. Muncitorii din constructii pot ajuta la construirea clădirilor, dărâma clădiri, construirea de drumuri sau sape tuneluri sau arbori.

Unii muncitori construcții sunt independente, în timp ce alții lucrează pentru un antreprenor de construcții sau de companie. Majoritatea lucrătorilor de construcție necesită scurtă instruire cu privire la locul de muncă, cu toate că unii lucrători în construcții se angajeze în programe de ucenicie, care oferă instruire tehnică.

Unii muncitori câștiga certificate în aptitudini speciale, cum ar fi betonul de finisare pentru a învăța pentru a efectua lucrări mai specializate, care le pot câștiga mai mulți bani.

Salariu mediu Labourer Construcție: $ 16.080 / oră

Reprezentant Serviciul Clienți

reprezentanții serviciului pentru clienți interacționează cu clienții unei organizații, răspunzând la întrebări despre produsele organizației și servicii, și comenzi de manipulare ale clienților, se întoarce, și reclamații.

Acestea pot interacționa cu clienții în persoană, sau prin telefon sau pe internet. Repetari poate lucra în aproape orice industrie, variind de vânzare cu amănuntul pentru a finanța la asigurare.

Multe repetari lucra part-time, și poate lucra dimineața, seara, sau schimburi de noapte târzii. Aceste locuri de muncă sunt bine potrivite pentru persoanele care au nevoie de un program de lucru flexibil.

Media Customer Service Representative Salariu: $ 15.81 / oră

Servicii de livrare camion șofer

șoferii de camioane Servicii de livrare a ridica, de transport, și drop off mărfuri într-o zonă geografică mică, cum ar fi un județ sau oraș. Unii șoferi, cunoscut sub numele de șoferi de camioane ușoare, aduce bunuri dintr-un centru de distribuție la diferite locații de livrare.

Unii șoferi, de asemenea, servi ca lucrători de vânzări; ei recomanda produse pentru clienții lor, deoarece acestea fac livrări. Conducătorii auto necesită un permis de conducere, și de a primi de obicei scurt de formare la locul de muncă.

Delivery Services Truck Driver de Salariu mediu: $ 14.06 / oră

Sofer de autobuz

șoferii de autobuz de transport persoane în locuri cum ar fi școala, locul de muncă, și evenimente speciale. Unele (cum ar fi șoferii de autobuz de tranzit și șoferii de autobuz școlar) conduce rute regulate, în timp ce clienții alții de transport care merg în excursii charter.

Un salariu de conducere și programul variază în funcție de locul de muncă specifice. șoferii de autobuz de tranzit pot câștiga până la $ 18.46 / oră, dar pot să lucreze în weekend sau seara schimburi.

șoferii de autobuz School câștiga o medie de $ 14.93 / oră, dar ele funcționează doar atunci când școala este în sesiune.

Salariu mediu șofer de autobuz: $ 15.87 / oră

phlebotomist

Phlebotomists colecta probe de sange de la pacienti. Ele fac parte din echipe mai mari de laborator medicale din spitale, cabinete medici, laboratoare de diagnostic. Phlebotomists trebuie să aibă o diplomă de liceu sau GED

Unele state cer ca phlebotomists au o licență de stat sau de certificare, de asemenea. Există o serie de alte posturi in cadrul unei echipe de laborator, dar pozițiile phlebotomist, în special, sunt în prezent în cerere mare.

Media phlebotomist Salariu: $ 16.19 / oră

montator

Asamblorii și prelucrători construi diverse produse, de la motoare pentru aeronave la jucării. Ele pot fi, de asemenea, responsabil pentru testarea calității produselor finite. Asamblorii de obicei, lucrează în unități de producție.

Cele mai multe posturi de asamblare necesită o diplomă de liceu și o anumită experiență cu privire la locul de muncă. Cu toate acestea, unele dintre pozițiile mai specializate necesită mai multă educație formală prin școlile tehnice; aceste poziții tind să plătească mai mulți bani. De exemplu, asamblorii de aeronave (care necesită cunoștințe tehnice) pot câștiga o medie de $ 26.64 / oră.

Media Assembler si Fabricator Salariu: $ 15.31 / oră

Asistent medical

asistenți medicali efectua o varietate de taxe clinice și administrative în birourile practicieni de sanatate. Sarcinile pot varia de la a ajuta cu examene pacientului la numiri programarea pacientului.

asistenți medicali de obicei, trebuie să aibă o diplomă de liceu și de formare la locul de muncă, dar nu există nici o licență necesară sau de certificare. La fel ca pozițiile phlebotomist, posturi de asistent medical sunt în prezent în creștere.

Media Asistent Medical Salariu: $ 15.61 / oră

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *