Vara de locuri de muncă sau de stagiu – Care este cel mai bun pentru studenti?

Posted on

Vara de locuri de muncă sau de stagiu Ce e cel mai bun pentru studenti?

Fie că ar trebui să obțineți un loc de muncă sau un stagiu in timpul pauzei de colegiu depinde de situația dumneavoastră individuală. Dacă încercați să decideți, apoi începe prin a imaginind exact ceea ce căutați pentru a ieși din experiență. Puteți face acest lucru prin a te câteva întrebări:

Care sunt nevoile tale imediate? Care sunt obiectivele tale pe termen lung? Doriți să câștige experiență într – un anumit domeniu? Sunteți în căutarea de a face bani? Doriți să începeți a face conexiuni profesionale? Vrei sa primesti credit colegiu ? Explorati dacă este sau nu doriți să introduceți o anumită linie de muncă? Sunteți în căutarea unui loc de muncă , vă puteți întoarce la timpul pauzelor viitoare de la școală?

După ce ați stabilit ce căutați, luați în considerare avantajele și dezavantajele pe care locurile de muncă de vară și stagii plătite sau neplătite trebuie să oferim-și alege opțiunea care se aliniază cel mai mult cu obiectivele tale.

Comparând Locuri de muncă de vară Stagii vs.

Locuri de munca de vara

 • Garantat pentru a face bani
 • Probabil să facă mai puțini bani decât la un stagiu
 • Nu se poate oferi credit colegiu
 • Procesul de înscriere standard
 • În general, ușor pentru a obține
 • Bună rețea și conexiuni pentru pozițiile viitoare
 • Posibilitatea de a se întoarce în timpul pauzelor viitoare
 • Nu se poate conecta la domeniul tau de studiu

Stagii de vară

 • Probabil să facă mai mulți bani decât un loc de muncă de vară
 • Posibilitatea de a face nici un ban, la toate
 • Pot primi credit colegiu
 • Poate fi mai dificil de a obține
 • Bună rețea și conexiuni pentru pozițiile viitoare
 • Puțin probabil să se întoarcă pentru un al doilea stagiu la aceeași companie
 • Creștere și explorare în domeniul pe care îl studiază
 • Studenții care lucrează în stagii plătite sunt susceptibile de a face mai mulți bani decât cei care lucrează în locuri de muncă standard de vară. Potrivit Asociatiei Nationale a Colegiilor si Angajatorilor (CAEN), salariul mediu pe oră pentru un stagiar plătit în 2019 a fost de 19,05 $ pe oră. Asta e mai mare decât 16.38 $ medie pe oră pentru locuri de muncă de vară adolescent în 2019, raportate de ZipRecruiter.
 • Cu toate acestea, în cazul în stagiu este neplătit, atunci nu va fi de a face bani deloc. Dar poate fi, de asemenea, eligibile pentru a primi credite de curs pentru un stagiu-care, dacă transferabile, va economisi niște bani de școlarizare. Asta nu este de obicei o opțiune într-un loc de muncă standard de.
 • Noțiuni de bază doar orice loc de muncă de vară poate fi relativ ușor, ceea ce înseamnă că trec printr-un proces de aplicare și de interviu standard de. Stagii pot fi mai competitive și exigente, și trebuie, de obicei, să înceapă aplicarea pentru ei mult mai devreme decât ar fi un loc de muncă standard de vară. Și, în timp ce elevii sunt adesea binevenite pentru a reveni la același loc de muncă în timpul fiecare pauză de la școală, același lucru nu se aplică în mod necesar la stagii poziții.
 • Atât un loc de muncă de vară și un stagiu poate ajuta să construiască rețea și să efectueze conexiuni profesionale, care pot fi benefice pentru o creștere viitoare cariera. Cu toate acestea, este mult mai probabil să se întâmple într-un stagiu, care va aliniaza cu domeniul de studiu.
 • Dacă te duci ruta standard de locuri de muncă, atunci s-ar putea încheia cu ceva ca un loc de muncă de vânzare cu amănuntul, care nu are nimic de a face cu ceea ce mergi la școală pentru. Dar dacă sunteți doar în căutarea de a face bani a face ceva relativ ușor, cu program flexibil, atunci nu ar fi neapărat materie.

Plătite și Stagii neplătite

Potential de compensare poate fi cea mai mare diferență între un loc de muncă de vară și un stagiu.

Sfat: Glassdoor.com publică o listă anuală a companiilor cu cele mai mari stagii de plată. Facebook in fruntea listei 2019 de la 8.000 $ pe lună, cu Amazon , pe locul al doilea la $ 7,725 lunar.

Dacă luați un loc de muncă standard de vară prin intermediul unui angajator, atunci nu este, de obicei, nici o întrebare despre dacă este sau nu vei fi plătit. Pentru un stagiu, acesta devine un pic mai complicat puțin: Angajatorii trebuie doar să vă plătească pentru un stagiu dacă sunteți considerat un angajat și nu toate sunt stagiari.

Deci , cum știi dacă un stagiu neplătit este legitim? În conformitate cu Legea Târg Muncii Standarde, Departamentul Muncii al SUA prezintă următoarele șapte linii directoare pentru stagii neplătite :

 1. Stagiul, chiar dacă aceasta include funcționarea efectivă a facilităților angajatorului, este similar cu formarea care ar fi dat într-un mediu educațional.
 2. Experiența stagiu este în beneficiul intern.
 3. Stagiarul nu deplasează angajați permanenți, dar funcționează sub supravegherea atentă a personalului existent.
 4. Angajatorul care asigură formarea nu obține niciun avantaj imediat din activitățile intern, și ocazional, operațiunile sale pot fi de fapt împiedicată.
 5. Stagiarul nu are dreptul în mod necesar la un loc de muncă la încheierea stagiului.
 6. Angajatorul și intern să înțeleagă că stagiarul nu are dreptul la salarii pentru timpul petrecut în stagiului.

Este înțelept să ia în considerare toate beneficiile posibile ale unui stagiu înainte de a decide dacă renunțându venit într-o poziție neplătită este în valoare de ea. Uneori, ceea ce îi lipsește un stagiu neplătit în recompensa financiară se poate face în conexiuni, referințe, recomandări și credite de curs.

Pe de alta parte, studenții care lucrează stagii plătite sunt mai multe sanse de a primi oferte de muncă după absolvire decât cei care lucrează stagii neplătite, în conformitate cu NACE . Cercetarile arata asociatiei ca 66,4% din 2019 absolvenți care au avut un stagiu plătit a primit o ofertă de muncă, în timp ce 43,7% dintre stagiari neplătite au primit unul.

Noțiuni de bază gata de lucru de vară

Tu ar trebui să înceapă în căutarea unui loc de muncă de vară sau de stagiu cât mai devreme pauza de iarnă. Dacă nu aveți un actualizat pe LinkedIn profil, atunci ar trebui să sari pe asta imediat. Mulți angajatori vor arunca o privire la LinkedIn pentru a obține o idee despre cine esti si ce experienta ai, precum și a vedea recomandările de la foștii angajatori. De asemenea, asigurați – vă că pentru a curăța toate profilurile dvs. publice de social media.

Cel mai bun mod de a începe căutarea unui stagiu este pentru oricine de contact și toată lumea să știi care lucrează în domeniu sau domenii care sunt de interes. De asemenea, afla dacă școala la care participi are programe de internship cu companii din domeniul tau.

Începe căutarea cu câteva luni înainte de anul școlar este de peste pentru a obține cele mai multe opțiuni și pozițiile disponibile pe radar. Este important să se transmită la un potențial angajator  dorința, entuziasmul și angajamentul la un stagiu, în special în domenii foarte competitive.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă de vară , atunci ați putea fi capabil de a obține departe cu căutarea un pic mai târziu. În mod ideal, veți fi cu scopul de ceva care arata bine pe CV – ul sau se află în zona de studiu. O opțiune este să ia în considerare semnarea cu site – uri online , cum ar fi Tutor.com , Yup.com , Care.com  sau mai multe alte persoane tutorele din subiectele pe care îl studiază.

Fie că este vorba un stagiu plătit , stagiu neplătite, locuri de muncă part-time sau full-time de lucru, care arată inițiativă și motivația de a continua să învețe și să îmbunătățească abilitățile în timpul pauzei de vară va ajuta să vă extindeți CV – uri și să extindă cunoștințele dumneavoastră.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *