Lăsând un stagiu timpuriu

Posted on

Lăsând un stagiu timpuriu

Ar trebui să lăsați un stagiu? Deși părerea mea este, de obicei, că dacă acesta include următoarele 4 criterii, recomand ca în cazul în care este posibil, un stagiar curent ar trebui să încerce să rămână cu stagiu pentru experiența oferă, capacitatea de a face conexiuni profesionale, precum și o șansă de a include experienta relevanta in CV-ul lor.

Din moment ce eu cred că există unele lecții bune în scenariul, m-am gândit să scriu despre ea, astfel încât oamenii în circumstanțe similare (inclusiv locurile de muncă care nu pot sta în picioare) pot evalua atunci când este timpul pentru a apela-l închide la stagiu sau locul de muncă.

Intrebare intern

„Acum, întrebarea mea este, de trei luni de la nu prea se confrunta cu ceea ce am asteptat si vorbesc despre asta cu CEO-ul mai mult de o dată și lucrurile nu se îmbunătățește, este timpul pentru mine să-l sun închide sau se lipesc în jurul valorii în speranța lucrurile se vor îmbunătăți? Și dacă ar trebui să-l scoate în afară, cât timp ar trebui să rămânem în jurul valorii de știind că cealaltă oferta poate dispărea după ianuarie?“

În acest caz, cred că scriitorul face câteva puncte excelente pe de ce acest stagiu lăsând nu ar fi un lucru rău. În primul rând, această persoană este un student absolvent care a avut un loc de muncă și a face bani decente, cu beneficii mari numai să plece și să continue ceea ce au crezut ca ar fi lor „loc de muncă de vis“, odată ce au terminat „formare“ lor, care a luat forma de a face un stagiu . Pentru cineva care caută un loc de muncă în viitor și în căutarea pentru a obține expunerea la câmpul de divertisment din Los Angeles, a lua acest loc de muncă suna ca o idee excelentă.

Dar, pe parcursul ultimelor 2 luni, acest stagiu sa dovedit a fi un cosmar. În primul rând, multe dintre promisiunile care au fost făcute la momentul interviului nu au fost urmate prin de angajator. Reclamantul a fost caută entuziasm în următoarea lucrare, împreună cu un salariu decent, beneficii, un mediu bun de lucru, precum și o șansă de a se dezvolta în cadrul companiei. Pentru a face situația mai complicată, reclamantul a fost, de asemenea, un interviu pentru o altă companie care părea „uimitor“, dar nu a oferit „strălucirea și farmecul“ de a lucra cu celebritati pe o bază de zi cu zi, astfel încât au ajuns plasand de locuri de muncă pe dețin.

Ei au decis să ia stagiu pentru că a fost plătită, acesta a promis unele „Stralucirea si eleganta“, și a avut potențialul de a lucra într-un loc de muncă cu normă întreagă o dată internship a fost de peste. Pentru disperarea internii, plata a fost destul de scăzut și nu a crescut semnificativ doar după câteva discuții și apoi din nou după ce a luat rolul de asistent personal, atunci când salariat cu normă întreagă a fost concediat. Vino pentru a afla 2 angajați anterioare fac același loc de muncă, de asemenea, au fost concediați. Ei au avut 10 stagiari pe parcursul ultimilor 2 ani și numai 3 angajați pe statul de plată.

Ca asistentul personal, angajatul este acum plictisit cu locuri de muncă care rulează la birou, iar actrița care lucrează direct cu o mulțime de muncă. Au existat promisiuni de comisioane viitoare odată ce evenimente au loc, însă nu a fost nimic menționat despre instruirea cu privire la modul de a fi de succes odată ce o structură de comision a fost pus în aplicare.

Studentul se luptă în prezent cu salarii mici și care au dificultati in a ajunge întâlni în timp ce trăiesc în LA. Staying într – un „ stagiu de rău “ , în timp ce lupta financiar nu este , probabil , o idee bună , în acest caz, mai ales că învățarea pare să fie minimă , cu o traiectorie de creștere inexistentă.

Dilemă 

Tata scriitorului crede că studentul ar trebui să facă ceea ce ei cred ca este cel mai bun, dar mama vrea ca elevul să rămână, deoarece ea simte că elevul are un titlu prestigios și există posibilitatea ca lucrurile se vor îmbunătăți. În timp ce cititorul se simte destul de utilizat și de supărat, deoarece societatea nu a trăit până la promisiunile sale și nu pare să existe nici un potențial de creștere cu compania.

Dacă doriți să să ne spui ce crezi, vă rugăm să ni se alăture pe forum pentru a vedea răspunsul meu și să ne spui dacă credeți că acest student ar trebui să rămână sau să părăsească stagiu lor.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *