Opțiuni de carieră pentru Comunicare Gradul Grads de luat în considerare

Posted on

Opțiuni de carieră pentru Comunicare Gradul Grads de luat în considerare
Dacă sunteți fascinat de modul în care s – ar putea influența, divertisment și să informeze pe alții prin crearea cel mai bun conținut media posibilă pentru un public, o comunicare majoră poate fi potrivit pentru tine. Comunicările Capacele majore in mai multe discipline , inclusiv   publicitate ,  de marketingrelații publice , jurnalism , de radiodifuziunemass – media , și de film .

Abilitati de comunicare majore Aflați

majors Communications învăța cum să evalueze nevoile și preferințele cititorilor, telespectatorilor și ascultătorilor. Ei au creativitatea să elaboreze strategii inovatoare pentru transmiterea mesajelor lor. Communications majors să învețe să scrie în mod eficient în mai multe moduri diferite, inclusiv stiluri creative, convingătoare, descriptive și jurnalistice. Ei exercită, de asemenea, capacitatea de a integra imagini, video și audio în comunicările pe care le creează.

Studenții care majore în domeniul comunicațiilor învață să planifice, să organizeze și să execute proiecte, programe și evenimente. Ele trebuie să fie atent la detalii, dar, în același timp, să înțeleagă imaginea de ansamblu. Dat fiind că proiectele de comunicare sunt adesea supuse unor critici și de eșec, majors de comunicații să învețe să tolereze evaluări critice ale muncii lor și de a face față cu asocierile-mai puțin de succes.

decizia finală cu privire la o carieră ca urmare a unei majore la fel de diverse ca și comunicațiile vor fi influențate de interesele individuale, abilități și valori, dar aici sunt unele opțiuni promițătoare pentru dvs. considerare.

Opțiuni de carieră pentru Majors de comunicare

Examinați unele dintre cele mai bune oportunități de angajare pentru majors de comunicații, împreună cu abilitățile de care veți avea nevoie pentru a obține angajat.

1. specialiștilor în Relații Publice

Organizațiile de toate tipurile sunt preocupați de modul în care acestea sunt percepute de către public. majors Communications sunt bine poziționate să se gândească strategic cu privire la modul de a influența percepțiile publice prin intermediul mass-media. profesioniști PR a scrie comunicate de presă, organizarea de conferințe de presă, precum și alte evenimente și să convingă presa că poveștile despre organizație au un merit jurnalistic.

Unii reprezentanți de relații publice pentru relații publice, marketing și agenții de publicitate, care deservesc o listă de clienți diferiți. Alții lucrează direct pentru corporații, agenții guvernamentale și organizații non-profit din departamentele de comunicare pentru a obține mesajele potrivite despre angajatorul lor.

Salariu Job Outlook: Biroul de Statistică a Muncii (BLS) estimează că specialiștii în relații publice a câștigat o medie de $ 59,300 din luna mai 2017. Potrivit BLS, ocuparea forței de muncă de relații publice de specialitate se va extinde cu 9% , prin 2026: aproximativ la fel de repede ca media pentru toate profesiile.

2. Reuniunea / Eveniment Planner

Evenimente de succes necesită o temă convingătoare și de promovare eficientă, în scopul de a atrage un grup viabil de participanți. majors Communications sunt poziționate favorabil pentru a evalua interesele grupurilor de consumatori, membri ai organizațiilor profesionale și grupuri de interese, precum și pentru pachetul de evenimente într-un mod atrăgător. Ei au orientarea detaliu și abilități organizatorice să se gândească prin procesul și să ia în considerare toate nevoile de prezentatori și participanți.

planificatorii evenimente pot atinge abilitățile oratorice dezvoltate în studiile lor de comunicare pentru a face anunțuri și de a introduce difuzoare la programe. Abilitățile lor de scriere a le ajuta să compună comunicate de presă, scrie descrieri și biografii pentru literatura eveniment, și de a crea conținut online despre întâlniri.

Salariale și locuri de muncă Outlook: Întâlnire și evenimente planificatorii a câștigat o medie de $ 48230 din luna mai 2017, în conformitate cu BLS . BLS proiecte de creștere de 11% , prin 2026 pentru ocuparea forței de muncă de întâlnire și evenimente planificatori, un ritm mai rapid decât media pentru toate profesiile.

3. Alumni College și inspectori de dezvoltare

Ofițerii Alumni evaluează nevoile diferitelor grupuri de absolventi si evenimente, cum ar fi planul de reuniuni, recepții în rețea și evenimente sociale pentru a menține conexiuni Alumni la mater lor alma.

Ofițerii de dezvoltare studiu potențialilor donatori și să prezinte aspecte ale colegiului care corespund intereselor particulare indivizilor.

Capacitatea de majors de comunicații pentru a crea comunicări scrise atent formulate și concis ajută ofițerul de dezvoltare pentru a face în mod eficient tibrul. Dezvoltare și alumni ofițerii de ambele trebuie să exercite o mare finețe socială în interacțiunile lor cu absolventii, părinții și alți potențiali donatori.

Salariu: estimează într – adevăr că majoritatea alumni și ofițerii de dezvoltare castiga intre $ 55,100 si $ 80.000.

Planificatorul 4. Mass-media

planificatorii media trebuie să înțeleagă navigarea pe web, vizualizare, citire și ascultare înclinațiilor ale consumatorilor, în scopul de a selecta cel mai bun mix de mass-media pentru o campanie de publicitate.

Communications majors sunt unic calificat pentru a examina modul în care grupurile demografice consumă mass-media astfel încât acestea să poată anticipa plasarea optimă de anunțuri publicitare în cadrul programelor de televiziune / radio, site-uri și reviste și ziare articole.

planificatorii media apăsați, de asemenea, abilitățile de prezentare și scriere dezvoltate prin studii de comunicare, deoarece pitch-planurile colegilor de publicitate și directori.

Salariu: Payscale estimează că planificatorii media câștigă o medie de $ 48830.

5. Media Manager Social

Social media este totul despre comunicarea cu persoane de interes. Nu este o surpriză faptul că majors de comunicații, care sunt instruiți pentru a analiza modele de comunicare, sunt bine calificat pentru a ajuta organizațiile să impulsioneze brandurile lor in cadrul social media.

managerii social media trebuie să fie buni scriitori pentru a compune mesaje cu privire la organizarea lor, care va apela la vizitatori în mass-media precum Facebook, LinkedIn și Twitter. Ei trebuie să aibă, de asemenea, abilitățile convingătoare și abilitățile de prezentare a pitch planurile lor de personal și de a convinge colegii și clienții pentru a contribui părerilor și alte on-line de conținut.

Salariu Job Outlook: Payscale estimează că salariul mediu pentru managerii de social media este de $ 49,290.

6. Specialist Resurse Umane

Resursele umane profesioniști, sunt responsabile pentru funcțiile mari consumatoare de comunicare în cadrul organizațiilor, inclusiv recrutarea de personal, orientarea noilor angajați, dezvoltarea de programe de formare, transmiterea politicilor de personal, educarea angajaților cu privire la beneficii și crearea de buletine informative ale angajaților.

Personalul de resurse umane folosesc abilitățile de vorbire publice pentru a oferi prezentări de abilitățile curente / potențial de personal și de scris pentru a crea manuale angajat, compune conținut web și pentru a produce literatura de recrutare. Ei folosesc abilitățile de comunicare verbală cultivate de către comunicațiile majore angajaților consiliere / consultanță și interviu candidați pentru locuri de muncă.

Salariu Job Outlook: BLS a estimat că salariul mediu al unui specialist de resurse umane , începând din mai 2017 a fost de $ 60350. BLS de așteptat ca locuri de muncă în domeniu va crește cu 7% , prin 2026, aproximativ la fel de rapid ca medie pentru toate profesiile.

Reporter 7. Afaceri

Proliferarea mass-media financiare și de afaceri a deschis oportunități pentru specializări de comunicații cu un interes în afaceri și finanțe. reporteri de afaceri apăsați abilități de scriere jurnalistice pentru a acoperi evoluțiile din cadrul întreprinderilor, industriei și economiei în general pentru site-uri, posturi de televiziune, ziare și reviste. Acestea trebuie să fie în măsură să transmită informații de afaceri într-un limbaj ușor de înțeles de către publicul larg.

Pentru a acoperi povești, reporterii de afaceri folosesc abilitățile interpersonale dezvoltate de majore de comunicatii pentru a cultiva relații cu insideri de afaceri. Ei trebuie să aibă capacitatea de a convinge editorii convingătoare cu privire la viabilitatea ideilor lor pentru articole.

Salariu: Payscale estimează că reporterii de afaceri câștiga o medie de $ 45500.

8. Sănătate Educator

educatori de sanatate a evalua problemele și nevoile unei populații țintă legate de sănătate și de a formula programe pentru a aborda aceste probleme. O componentă cheie a muncii lor este înțelegerea atitudinile și percepțiile constituenților lor în ceea ce privește problemele de sănătate. Ei trebuie să dezvolte și să ateliere prezente și seminarii orientate spre publicul lor. educatori de sănătate produc conținut web și literatura care va apela la constituenții lor.

abilități de organizare și planificare eveniment sunt esențiale atunci când orchestrarea și promovarea târgurilor de sănătate și alte programe. abilități de comunicare verbală sunt critice atunci când consilierea studenților, angajaților, sau a publicului larg în sesiuni unu-la-unu.

Salariu Job Outlook: BLS a estimat ca educatori de sanatate , a câștigat o medie de $ 53940 din luna mai 2017. locuri de muncă pentru educatori de sănătate și de lucrători în domeniul sănătății comunității au fost proiectate să crească cu 16% , prin 2026, mult mai rapid decât media pentru toate profesiile.

9. Brand Manager

Managerii de brand supraveghea poziționarea de produse și servicii în conștiința publicului. Ei analizează reacțiile consumatorilor la produsele lor, pe baza unor factori cum ar fi prețul, experiența consumatorului, de ambalare, și accesibilitate. Managerii de brand supraveghează dezvoltarea de campanii de comunicare intensivă, inclusiv publicitate, promovare și relații publice pentru a spori vânzările.

Managerii de brand trebuie să aibă abilități interpersonale și de comunicare pentru a genera cooperarea altor vânzări, marketing și partenerii de publicitate. Este nevoie de Ochiul critic al majore de comunicatii pentru a evalua anunțuri, reclame și alte copie de marketing.

Salariu: Potrivit Payscale, managerii de brand câștiga o medie de $ 69,770.

Reprezentant 10. Vânzări

Cele mai multe specializări de comunicații nu vor fi de gândire de vânzări ca o eventuală carieră atunci când intră la facultate. Cu toate acestea, ei vor învăța multe abilități în timp ce studia de comunicare care pot duce la o carieră de succes și profitabilă în vânzări.

Communications majors să învețe să evalueze preferințele unui public la fel ca un agent de vânzări trebuie să fie capabil să anticipeze nevoile clienților săi. Verbale, scrise și mai largi abilităților de comunicare stăpânite prin majoră va dota  agent de vânzări  să elaboreze și să livreze teren dreptul la diferite tipuri de consumatori sau întreprinderi.

Salariu Job Outlook: Despăgubiri în domeniu variază foarte mult de zona de focalizare de vânzări. De exemplu, BLS a estimat că agenții de vânzări / en – gros de fabricație a câștigat o medie de $ 69,770 din luna mai 2017, a câștigat titluri de salespersons $ 63780, în timp ce agenții de vânzări cu amănuntul a câștigat doar 23370 $. BLS a estimat că oportunitățile de angajare pentru vânzări en – gros și agenții de vânzări de valori mobiliare ar înregistra o creștere medie prin 2026 de 5-6%.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *