Internship Ghidul de succes: Cum sa fie perfect Intern

Posted on

Internship Ghidul de succes: Cum sa fie perfect Intern

Angajatorii caută de obicei candidații care posedă o experiență anterioară în domeniu, dar nu trebuie să așteptați până când sunt pe deplin angajate pentru a obține abilități valoroase. Cu trei veri și opt semestre colegiu disponibile in timpul cariera colegiu, este foarte posibil să completeze două sau trei stagii înainte de absolvire. Pentru cei care sunt stabilite pe o anumită carieră, parcurgând unul sau două stagii cu diferite companii sau organizații se pot solidifica o vocație. Pentru cei care nu au nici o idee în ce direcție vor să meargă, expunerea la diferite industrii ar putea ajuta la decizia.

Deoarece unul dintre obiectivele principale ale completarea unui stagiu este asigurarea unui loc de muncă, este important să știe cum să strălucească la locul de muncă. Primele impresii sunt cruciale, dar acest lucru este menținerea unor standarde profesionale ridicate prin muncă asiduă consistente, un angajament puternic, și de a evita obtinerea prins în bârfă de birou. Iată câteva sfaturi pentru un stagiu de succes.

Luați în considerare Job Shadowing

job shadowing este o activitate de studenți se pot angaja in pentru a afla mai multe despre cariere specifice. Job shadowing le presupune observarea un alt profesionist la locul de muncă, și umbrirea misiuni, de obicei, durează timp de o zi la câteva săptămâni.

Începeți căutarea timpurie

Găsirea stagiului perfect nu este întotdeauna ușor. Există o concurență puternică pentru stagii de vară. Una dintre cele mai bune moduri de a vă asigura că veți obține un stagiu de vară în domeniul dvs. este de a începe căutarea devreme. Oportunități în finanțe, jurnalism, și de guvern au adesea termene de aplicare inca din octombrie. Prin pregătirea CV-ul si scrisoarea de intentie in avans, va fi gata pentru a trimite cererea dvs. ca stagii sunt postate.

Cercetati-va industria și Societatea

Înainte de a participa la un interviu, să învețe la fel de mult despre companie ca tine poate vizita site-ul companiei și pagina de LinkedIn. De asemenea, de cercetare angajații companiei. Folosind butonul Advanced de pe partea dreaptă sus a paginii dvs. LinkedIn, puteți găsi chiar absolventii de la Universitatea pe care o puteți conecta cu înainte de a începe intervievarea sau stagiu sau locul de muncă.

fi angajate

Arătându pentru munca la timp și nu obturatoare afară pe ușă, la sfârșitul zilei, vă arată angajamentul de a face o treabă bună, mai degrabă decât doar ștanțarea unei cartele de. Bucurați-vă de locul de muncă, și pentru a găsi modalități mai bune de sarcini complet. Acest lucru va primi observați de către autoritățile de supraveghere.

Deoarece stagiile sunt un excelent mod de a instrui și de a evalua potențialii viitori angajați, este important să ceri feedback-ul pentru a evalua performanța. Informațiile colectate vă va ajuta pentru a face îmbunătățiri. Ca stagiar, vă sunt de așteptat să pună întrebări. Procedând astfel, arătați că angajatorul dumneavoastră că sunt motivați și pregătiți să ia inițiativa și să aplice aceste cunoștințe.

Fii un jucător de echipă

Deși angajatorii doresc să vadă munca grea și o lucrare puternică etică, au nevoie, de asemenea, oameni care primesc, împreună cu supraveghetorii și colegii lor. Este, în timpul prânz și alte experiențe mai sociale în cazul în care vă puteți începe să dezvolte relații care fac pentru un loc de muncă mai fericit și mai plăcută. Atunci când angajarea, managerii caută persoanele care le consideră o bună potrivire la fel de bine ca și cei care posedă cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a face treaba.

Construiți relații puternice și profesionale Găsiți-vă un mentor

Construirea unei rețele profesionale puternică este cheia pentru obtinerea înainte în cariera ta. Cineva te-a lucrat anterior, poate, la un moment dat a oferi sprijin și informații cu privire la potențialul de locuri de muncă următor. Găsiți-vă un mentor care te poate sprijini în mișcare înainte în dvs. curente sau viitoare de locuri de muncă. Găsirea unui mentor bun poate face primii ani la locul de muncă mai puțin stresantă și vă permite să atingeți în înțelepciunea și experiența cuiva deja de succes în domeniu.

Evitați Biroul Politic și Gossip

Evitați bârfele fie în sau în afara biroului. Alinierea-vă cu un grup select de co-lucrătorilor vă pregătește pentru potențiale probleme cu alți membri ai grupului. Ca un angajat matur care vrea să meargă înainte, să rămână imparțial și în afara politicii.

Păstrați legătura După ce o Internship este de peste

Primul lucru pe care un stagiar ar trebui să facă o dată stagiu lor este de peste este de a trimite o notă de mulțumire către supervizor și oricine altcineva lor, care a jucat un rol-cheie în a face stagiu lor un succes. Păstrarea în contact cu aceste contacte după ce reveniți la colegiu este, de asemenea, o idee foarte bună de a ajuta menține contacte importante și pentru a ține la curent cu deschideri viitoare.

Ghidul de succes Stagiul oferă informații suplimentare despre lucruri pe care le puteți face pentru a se asigura că stagiu se bucură de succes.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *