Cum se știe dacă o Stagiul este Legit

Posted on

Cum se știe dacă o Stagiul este Legit

Internetul este o resursă uimitoare mai ales atunci când vine vorba de găsirea de stagii și locuri de muncă. Sunt atât de multe oportunități disponibile pe care tot ce trebuie să faceți este să identifice programe sau să caute stagii într-un anumit domeniu sau industrie. Cu atât de multe rezultate și anonimatul pe internet, uneori poate fi greu pentru a determina dacă un stagiu publicitate este de fapt real sau o înșelătorie caută să fure informațiile.

Valoarea Stagiile

Stagiile pot fi de mare valoare atunci când vine vorba de acumularea de experiență și obtinerea angajat. Deoarece cele mai multe companii caută candidați cu experiență anterioară relevantă în domeniu, stagii sunt cruciale pentru persoanele în vârstă de colegiu care caută primul lor loc de muncă în timp real după absolvire.

Nu contează dacă Stagiul este plătită sau dacă primiți un credit pentru a finaliza experiența de internship, singurul lucru pe care un angajator se concentrează asupra este ce tip de cunoștințele și abilitățile dobândite atunci când internau pentru companie.

Elevii pot fi fie sceptici sau în totalitate de încredere atunci când vine vorba de găsirea unui stagiu. Cu toate acestea, în cazul în care un stagiu suna prea frumos ca să fie adevărat, veți dori să facă un pic mai mult săpat. Vorbind la oameni în cadrul organizațiilor sau studenților care au făcut anterior un stagiu cu compania va ajuta să clarifice imaginea.

Vrei experiența practică să fie una care vă va oferi reale, hands-on experiență.

Stagii în Vânzări

Un lucru să fie conștienți de sunt stagii care par a fi total posturi de vânzări și care sunt plătite strict de către comisia de vânzare. Problema este că nu știu suficient despre companie sau produs pentru a înțelege dacă o comisie este cu adevărat fezabil.

În cazul în care un angajator liste de calificări foarte deschis și nu Întreba despre interesele sau experiența dumneavoastră, este foarte probabil că vă veți găsi într-o poziție de asteptare la rece sau unul care asigură expunerea la numai sarcinile administrative generale.

Evitați Stagiile indoielnice

Stagii care sunt discutabile, de obicei, sunt cele pe care le va dori să evite. cartiere Bad sau stagii în casa unei persoane nu sunt niciodată o idee bună. În cazul în care un angajator nu vă cere să completeze o cerere sau cere un CV, nu este, de asemenea, o idee bună.

Dacă aveți o vibrație de rău atunci când vine vorba de stagiu listare, cerințele, sau poporul este, de obicei, o idee bună de a pierde oportunitatea și începe căutarea pentru o alta.

Nu dumneavoastră de cercetare

Există escrocherii peste tot pe Internet. due diligence este necesară ori de câte ori luarea unor decizii majore bazate pe ceea ce se spune pe internet. Cercetând o companie este un lucru pe care le puteți face pentru a vă asigura o companie este legitim. Discutați cu sfaturile și instructorii în programul pe care îl finalizează. Ele pot avea o listă a companiilor încercat și adevărat că școala are deja o relație cu stagiu.

Făcând cercetare pe Google este un alt mod de a afla mai multe despre o companie. Introducerea numele unei companii, plus înșelătorie este o modalitate de a vedea dacă au existat rapoarte despre această companie fiind nelegitim. Verificarea Better Business Bureau (BBB) ​​și site-uri ca „Glassdoor.com“ va, de asemenea, ajuta la identificarea companiilor în cazul în care au existat plângeri legitime.

Nu plăti

În cazul în care un angajator cere bani să plătească pentru a afla mai multe despre program sau de a face un stagiu efectiv pentru ei, să fie sigur de a rula cât de repede poți. companii legitime a pus informațiile lor acolo și nu au nevoie de bani pentru a afla mai multe despre programul chiar înainte de a ști ce program este vorba. Niciodată nu se aplică în cazul în care pentru un stagiu de bani este necesară în avans.

Puteți cere, de asemenea, companiei de a vă oferi o listă de referințe sau informații de contact pentru stagiari care au lucrat anterior pentru companie. Referințele de la persoane pe care le-am făcut afaceri cu va oferi o bază de bază pentru a identifica dacă un angajator este legal.

Desigur, există unele programe care au nevoie de bani, care include cele mai multe programe de pregătire în străinătate. În aceste cazuri, face o verificare prealabilă în desfășurarea cercetării. Cunoaște în față exact ceea ce programul include și ceea ce va fi plătit de intern de student.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *