Tineret Sport / Umpire Oficial Locuri de munca Descrieri – Salariu, abilitățile necesare pentru, & More

Posted on

Tineret Sport / Umpire Oficial Locuri de munca Descrieri - Salariu, abilitățile necesare pentru, & More

Oficiaza sport la nivel de tineret sau de liceu oferă o priză teribil pentru cei cărora le pasă de sport școlare, dar poate să nu aibă timp să dedice un full-time poziția de coaching. În timp ce lucrarea poate fi plină de satisfacții și chiar oferă venituri suplimentare, este nevoie de o persoană specială pentru a excela în aceste poziții. Oficialii trebuie să ia decizii rapide, conflicte rezolva, și presiunea mâner.

Ca sporturi mai scolastice sunt oferite și mai mulți jucători să participe, vor continua să fie nevoie de funcționari. Se estimează că 300.000 de oameni oficia in Statele Unite. Oficiază poate deveni , de asemenea , o cariera , daca reusesti la nivel de tineret și absolvent de a apela jocuri colegial și profesionale, sau poate fi un deranj mare parte , care te ține conectat cu sport până când sunteți gata să urmeze o carieră în altă parte în industrie.

Tineret Sport Oficial / supraarbitru Taxe & Responsabilități

Ca parte a zilei lor îndatoririle obișnuite și sarcini, un sport pentru tineret oficial / supraarbitru poate efectua unele sau toate dintre următoarele:

 • Oficieze și control jocuri, evenimente și concursuri într-un mod încrezător, adecvat.
 • Asigurați-vă că toți participanții să înțeleagă și să respecte regulile de joc și să evalueze sancțiuni atunci când este necesar.
 • Efectuează apeluri de joc cu încredere și cunoaștere a regulilor liga.
 • Monitorizați ori de începere a evenimentului, și porni sau opri joacă după cum este necesar.
 • Asigurați-vă că echipele au echipamentul adecvat și să inspecteze ambii jucători și echipamente pentru orice probleme.

Un sport acte oficiale ca un mediator de felul între jucători în timpul dezacorduri, precum și aplicarea lor de cunoștințe și corecte a regulilor de joc păstrează gameplay-ul rulează fără probleme. Oficialul joc acționează ca imparțial terțe părți pentru a soluționa orice pretenții sau dezacorduri cu privire la infracțiuni.

Oficialii, de asemenea, să păstreze și înregistrările de actualizare de joc, inclusiv, dar fără a se limita la, rapoarte despre incidente și accidente, carduri de timp, precum și orice comunicări făcute cu coordonatorul de recreere.

Tineret Sport Oficial / Umpire Salariu

Oficialii lucrează de obicei în calitate de contractori independenți. Plată variază în funcție de sport și nivelul, dar este adesea pe bază de joc în intervalul de $ 40 la $ 150 pe joc. De asemenea, pot merge cu plată pentru jocuri Pariuri Sezoniere, oportunitățile pe care de obicei se acordate oficiali de top.

Biroul Muncii al SUA și Statistică oferă estimări salariale pentru arbitri, arbitri, și alți oficiali de sport, după cum urmează:

 • Median anual Salariu:  $ 27020 ($ 12.99 / oră)
 • Top 10% anual Salariu:  Mai mult de 59240 $ ($ 28.48 / oră)
 • Partea de jos 10% anual Salariu:  Mai puțin de $ 18,220 ($ 8.76 / oră)

Sursa: US Biroul de Statistică a Muncii , 2018

Important : de lucru ca arbitru pe bază de contract de multe ori înseamnă că va trebui să acopere cheltuielile de deplasare spre și de la jocuri, costurile echipamentelor, orice asociere, taxe și alte cheltuieli legate de locuri de muncă. Vorbiți cu un impozit profesionist dacă veți putea deduce aceste costuri în declarația de impozit pe venit.

Educație, Instruire și certificare

Sporturile de tineret / oficiale supraarbitru poziție implică cerințe de formare de educație care îndeplinesc și după cum urmează:

 • Educație : De obicei solicitanții participa la cursuri oferite de asociația de liceu sau o asociație funcționarilor pentru a începe cu formare. Noii oficiali lucreaza , de obicei jocuri de nivel inferior, școală , probabil , de mijloc sau jocuri boboc, spre deosebire de Varsity, pe măsură ce lucrează modul lor de sus și să câștige experiență. Unii oficiali de liceu în cele din urmă să înceapă să lucreze jocuri colegiu.
 • Experienta : Nu orice oficial a jucat sportul care lucrează, dar ele pun în efortul de a înțelege regulile și cum să le aplice în fluxul de joc. Umpires și alți oficiali trebuie să aibă cunoștințe extinse de sport și regulile de joc pentru a efectua munca lor cu succes.
 • Înregistrare : umpires trebuie să se înregistreze , de obicei , cu agenția de stat sau local , care să supravegheze programul atletic.

Tineret Sport Oficiale / supraarbitru Talent & Competențe

În plus față de educație și alte cerințe, candidații care posedă următoarele abilități pot fi în măsură să îndeplinească mai mult succes în lucrarea:

 • Buna viziune : umpires și alți oficiali trebuie să poată vizualiza încălcări și abateri cu acuratețe în timpul jocului.
 • Interpersonală și abilitățile de comunicare : umpires și alți oficiali trebuie să comunice în mod clar regulile într – o manieră non-conflictuală, și dispute între jucători onorează.
 • De luare a deciziilor capacitatea de : Funcționarii trebuie să ia de multe ori decizii rapide cu privire la infracțiuni și alte apeluri.
 • Caracterul solid : Menținerea caracter puternic și integritate indiscutabilă.
 • Lucrul în echipă : munca Funcționari cu alții să ajungă la o decizie reciprocă privind hotărârile, și să contribuie la dezvoltarea și experiența educațională a membrilor echipei.

job Outlook

Potrivit Biroului american de statistica a muncii, perspectivele de creștere de locuri de muncă pentru arbitri, arbitri, și alți oficiali de sport 2016-2026 este medie, condus de cresterea cifrei de sport, dar compensate de finanțare a scăzut pentru programele sportive.

Ocuparea forței de muncă este de așteptat să crească cu aproximativ 8%, ceea ce este o creștere ușor mai mare decât media de 7% pentru toate ocupațiile între 2016 și 2026.

Mediu de lucru

Umpires și alți funcționari pot petrece ceva timp într-un mediu de birou, dar petrec majoritatea timpului pe teren de joc cu jucătorii. În unele cazuri, acestea ar putea avea nevoie să sprint, suport, sau jogging pentru perioade lungi în timpul jocului.

Din cauza hotărârilor de încălcare, lucrarea poate implica interacțiuni stresante între oficial și jucători, antrenori, sau părinți.

Program de lucru

Mulți arbitri și alți funcționari funcționează neregulat, adesea ore part-time. Acestea ar putea avea nevoie să nopți de muncă, week-end, și, în unele cazuri, vacanțe.

Cum de a obține locuri de muncă

EVALUAREA JOB

Asociația Națională a funcționarilor sportive sugerează luarea în considerare acești factori înainte de a deveni un funcționar:

 • Oficialii sportive sunt plasate în situații extrem de încărcate. Ei au nevoie pentru a se păstra la rece, chiar dacă alții din jurul lor pierd perspectiva si control.
 • Este nevoie de un angajament de timp pentru a deveni un oficial de top. Există mai implicați decât citind o carte de reguli. Oficialii de top participa la reuniuni, mereu la curent cu schimbările în sport, și să participe la clinici pentru a imbunatati.
 • Prin toate acestea, oficialii sunt capabili să se distreze face treaba, încrezător că le-au pus în timp pentru a da cel mai bun efort lor.

APLICA

Uită-te la resurse de căutare de locuri de muncă, cum ar fi Indeed.com, Monster.com și Glassdoor.com pentru pozițiile oficiale de tineret disponibile. Vizitați site-urile de școli, parcuri și alte organizații să se aplice posturi deschise. Joaca-te orice experiență utilă pe care le pune deoparte, cum ar fi alte experiențe de lucru cu tinerii sau fluență în alte limbi. Verificați Asociația Națională a funcționarilor sportive pentru anunțuri suplimentare de locuri de muncă.

Oportunități suplimentare TARGET

Dacă începeți ca un oficial de tineret și dragoste rolul, scopul tau poate deveni să se ridice prin diferite niveluri, până când ajunge la nivelul profesional. Salariile de la acest nivel sunt profitabile. De exemplu, Major League Baseball umpires de lucru într-un mediu sindicalizat cu salarii incepand de la 120.000 $ pe an și topping la ora 350.000 $ pe an. salariile funcționarilor NBA relatărilor variază de la 200,00 $ la $ 500.000 de pe an.

Există câteva dintre aceste posturi disponibile în fiecare an. În timp ce lucrarea este plin de farmec și de profil înalt, cererile de călătorie și orele lungi reprezintă un stil de viață diferit de a oficia într-o zonă localizată.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *