Însoțitor de zbor Descrierea postului: Salariu, Talent, & More

Posted on

Însoțitor de zbor Descrierea postului: Salariu, Talent, & More
Deși însoțitorii de zbor, cunoscut anterior ca stewardese și administratori, fac pasagerii confortabil pe avioane, care nu este responsabilitatea lor principală. siguranța pasagerilor și securitatea în cabina de pilotaj sunt preocupările lor principali.

Acestea ajuta pasagerii în situații de urgență, menținându-le calm și în condiții de siguranță. Acestea servesc, de asemenea, băuturi, gustări, și, uneori, mese. Această carieră implică atât de securitate și de ospitalitate și oferă o oportunitate pentru persoanele care doresc să ofere siguranță și servicii pentru oameni în timp ce văd lumea.

Insotitor de zbor Sarcini si responsabilitati

Acest loc de muncă cere candidaților să fie în măsură să își îndeplinească îndatoririle care includ următoarele:

 • monitorizează continuu toate condițiile de siguranță și echipamentele de urgență ale aeronavelor noastre în timp ce la sol și în zbor
 • Explicați toate echipamentele de siguranță și să verifice dacă pasagerii sunt următoarele semne și proceduri de siguranță
 • Furnizarea de ospitalitate și servicii pentru clienți pentru pasageri
 • Salutați pasagerilor, monitorizarea bagaj de mână, și pasagerii direct la locurile alocate
 • Ajuta pasagerii în plierea bagaj de mână cu o greutate de până la și inclusiv 50 de lire sterline
 • Participați la persoanele care au nevoie de asistență specială (cum ar fi minorii neînsoțiți, persoanele cu handicap și persoanele în vârstă) pe parcursul operațiunilor de aeronave
 • Răspunsul la situații medicale la bord

Salariu însoțitor de zbor

salariul de un însoțitor de zbor variază în funcție de nivelul individului de experiență. În plus, compania aeriană, locația geografică, precum și abilitatea de a vorbi alte limbi pot afecta, de asemenea, nivelurile de salarizare.

 • Median Salariu anual: $ 50,500 ($ 24.28 / oră)
 • Top 10% Salariu anual: Mai mult de 79520 $ ($ 38.23 / oră)
 • Partea de jos 10% Salariu anual: Mai puțin de $ 26,860 ($ de 12,91 / oră)

Sursa: US Biroul de Statistică a Muncii, 2018

Educație, Instruire și certificare

In timp ce o diplomă de liceu este o cerință minimă pentru oricine care vrea să devină un însoțitor de zbor, mulți angajatori preferă să angajeze candidati care au un grad de colegiu.

Ca un nou însoțitor de zbor, odată ce ați terminat de formare formală, un angajator va plasați pe statutul de rezervă. Acest lucru înseamnă că va funcționa numai atunci când chemat să completeze pentru angajații absenți sau își petrec vacanțele sau pe zborurile suplimentare. Asteptati-va sa ramana cu privire la statutul de rezervă pentru cel puțin un an sau mai mult. În funcție de personal, ar putea dura până la șapte ani. În cele din urmă, va fi permis să liciteze pentru misiuni lunare.

 • Verificare de securitate: Candidații trebuie să completeze cu succes un fond și de verificare a creditului de 10 ani, cec de amprente FBI, precum și de pre-ocuparea forței de muncă și de droguri și alcool , teste aleatorii.
 • Varsta: Desi Federal Aviation Administration (FAA) , care mandate de însoțitorii de zbor să fie în vârstă de cel puțin 18 ani, unii angajatori au cerințe minime de vârstă mai mare. Multe companii aeriene preferă să angajeze candidați de locuri de muncă care au experiență de lucru cu publicul.
 • Cerințe fizice: Angajatorii vă va cere să îndeplinească o anumită cerință de înălțime , în scopul de a ajunge la buncare aeriene, între 5’0 și 5’11 (fără pantofi). Viziunea ta trebuie să fie corectabile 20/40 sau mai bine. Tu trebuie să mențină , de asemenea , de fitness fizică bună, și practica îngrijire bună, igienă, și eticheta.
 • Formare: Toți însoțitorii de zbor nou angajat să primească trei până la șase săptămâni de formare formală la locul de muncă de la angajatorii lor. După terminarea programului de formare inițială a unui angajator, indivizii au nevoie pentru a obține certificarea de la FAA. Flying pe alte tipuri de aeronave necesită instruire și certificare suplimentară.

Insotitor de zbor Talent & Competențe

antrenamentul oficial va pregăti pentru a îndeplini sarcinile tale de locuri de muncă, dar anumite abilități personale-moi caracteristicile pe care le-au născut cu sau dobândite prin experiențe de viață, sunt de asemenea necesare.

 • Orientare spre servicii: însoțitorii de zbor trebuie să fie atenți la nevoile pasagerilor.
 • Abilități interpersonale: Trebuie sa posede abilitati excelente de comunicare și au un aspect profesional și conservatoare. În plus, capacitatea de a empatiza cu și convinge și coordona acțiunile cu alții, vă va permite să interacționeze bine cu clienții, însoțitorii de zbor colegi, piloți și alte categorii de personal al companiei aeriene. Vei avea mai multe perspective de locuri de muncă dacă posedă cel puțin doi ani de experiență de servicii pentru clienți.
 • Ascultarea activă: capacitatea de a înțelege și de a răspunde la clienții dumneavoastră vă va permite să efectuați treaba bine.
 • Comunicarea verbală: Din moment ce siguranța este principala dvs. preocupare, trebuie să fie în măsură să transmită în mod clar instrucțiuni pasagerilor și a echipajului.
 • Gândirea critică: Capacitatea de a folosi logica pentru a rezolva probleme și de a lua decizii, în special în situații de stres, este esențială.
 • Abilitatea de a muta: însoțitorii de zbor trebuie să aibă dorința și capacitatea de a se mute în funcție de nevoile operaționale.

job Outlook

Potrivit Biroului american de statistica a muncii, perspectivele de creștere pentru însoțitorii de zbor în următorul deceniu, în raport cu alte ocupații și industrii este mai mare decât media pentru toate profesiile, conduse de noi, aeronavele mai mari care pot transporta mai mulți pasageri și necesită mai multe însoțitorii de zbor .

Ocuparea forței de muncă în această ocupație este de așteptat să crească cu aproximativ 10% în următorii 10 de ani, care este mai rapid decât creșterea medie proiectată pentru toate profesiile între 2016 și 2026. creștere pentru alți lucrători de transport aerian este proiectat să fie de 7% în următorii 10 ani.

Aceste rate de creștere în comparație cu creșterea prognozată de 7% pentru toate profesiile. Concurența este puternică din cauza numărului de candidați disponibile în comparație cu numărul de locuri de muncă. Un grad colegiu poate crește perspectivele, și locuri de muncă vor continua să fie disponibile din cauza necesității de a înlocui însoțitorii de zbor care părăsesc ocupația.

Deoarece multe însoțitorii de zbor rămân în locurile lor de muncă pentru mai mult decât au făcut-o în trecut, concurența pentru cei noi la câmp este acerbă. avansarea de la statutul de rezervă pentru a avea capacitatea de a alege sarcini va fi lent.

Mediu de lucru

În timp ce companiile aeriene folosesc majoritatea însoțitorii de zbor, unele de lucru pentru corporații sau companii care zboruri charter. Însoțitorii de zbor petrec cea mai mare parte a timpului de lucru în cabina unei aeronave, iar ei trebuie să interacționeze cu clienții dificili, se ocupe de turbulențe de aer, urmați și pune în aplicare o varietate de măsuri de siguranță, și servesc alimente și băuturi.

Când porniți mai întâi, și, eventual, de ceva timp, nu veți putea alege rutele cele mai de dorit. Cu toate avantajele de călătorie, veți avea trade-off de a trebui să lucreze ore neregulate și la sfârșit de săptămână, seri, nopți și vacanțe.

În calitate de reprezentanți ai companiei aeriene, însoțitorii de zbor trebuie să se prezinte într-o manieră bine îngrijită și profesionale. Tatuaje si piercing-uri nu pot fi vizibile în timp ce în compania emise uniform și nu pot fi acoperite temporar cu bandaje sau make-up; tatuaje pe orice zone ale mâinii, degetelor, incheieturi, gat si cap nu sunt permise.

Program de lucru

Programe de lucru variază adesea, iar însoțitorii de zbor trebuie să lucreze nopți, la sfârșit de săptămână și de sărbători cât mai multe zboruri au loc în timpul acestor vremuri. Noi însoțitorii de zbor ar putea fi necesar să fie de gardă și gata de a lucra pe termen scurt.

însoțitorii de zbor petrec, de obicei, între 75 și 100 de ore de zbor în fiecare lună, și aproximativ 50 de ore suplimentare pe teren, pregătirea pentru zborurile și efectuarea altor taxe. În funcție de ruta de zbor, unele însoțitorii de zbor poate fi departe de casă timp de câteva zile în fiecare săptămână.

Cum de a obține locuri de muncă

Scrie un CV VIZATE

Scrie CV-ul pentru a evidenția experiența și calificările relevante. Aflați mai multe despre cum să scrie o scrisoare de acoperire eficientă. De asemenea, puteți perie pe abilitățile dumneavoastră de intervievare prin revizuirea această listă de întrebări de interviu însoțitor de zbor.

APLICA

Uită – te la resurse pentru căutare de lucru, cum ar fi Indeed.com, Monster.com, și Glassdoor.com pentru pozițiile disponibile însoțitor de zbor . Puteți vizita , de asemenea , site – urile web ale companiilor aeriene direct să se aplice pentru a deschide poziții de locuri de muncă. Joaca – te orice experiență utilă care poate ajuta să setați în afară, cum ar fi fluența în alte limbi.

Găsi un STAGII

Câștiga experiență și contacte valoroase de internau cu o companie aeriană. Începeți prin vizitarea site-ul companiei pentru a vedea dacă acestea oferă stagii. Puteti petrece tot timpul pe teren, deoarece va fi probabil de lucru într-un departament administrativ al companiei aeriene. Cu toate acestea, companii precum Southwest Airlines oferă avantaje, cum ar fi zboruri gratuite în SUA pentru persoanele fizice care se alătură programul lor intern, și ați putea fi capabil de a face contacte care vă pot ajuta să aterizeze un loc de muncă însoțitor de zbor.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *