Cele mai bune locuri de muncă în Administrarea Învățământului Superior

Posted on

Cele mai bune locuri de muncă în Administrarea Învățământului Superior

V-ați gândit de lucru pe un campus universitar? Locuri de muncă în administrația de învățământ superior au multe de oferit, și există mai multe tipuri diferite de posturi disponibile. Cele mai multe campusuri oferă o atmosferă pitoresc parc-ca, cu arhitectura atractivă și o mulțime de spațiu verde. campusurile universitare sunt, de asemenea, centre culturale și de agrement, cu teatru și arte, precum și centre de fitness și echipe sportive.

Multe colegii oferă facilități de îngrijire a copiilor bazate pe campus pentru a sprijini lucrătorii cu familiile. Colegiile oferă de obicei pachete de beneficii generoase, inclusiv asistență medicală, planurile de pensii, renunțare de școlarizare sau asistență, vacanță liberal și timp de rău, și o acoperire de invaliditate.

Variază salariale Studii administrative superioare

Dacă doriți să lucrați în administrația de învățământ superior, salariile la nivel de intrare de obicei, încep de la aproximativ 50.000 $, în timp ce administratorii de nivel C poate face până la 200.000 $ și mai mult în anumite poziții

Cerințe educaționale

locuri de muncă la nivel de intrare în administrarea învățământului superior necesită de obicei o diplomă de licență, în timp ce pozițiile de conducere necesită adesea o diplomă de master sau doctorat

Ocuparea forței de muncă Outlook

Biroul de Statistică a Muncii rapoarte că angajarea de administratori de educație postsecondary se estimează că va crește cu 10% 2016-2026, mai rapid decât media pentru toate profesiile.

Locuri de muncă în Administrarea Învățământului Superior

Iată câteva categorii de carieră, care oferă oportunități de a avea o carieră productivă în învățământul superior, cu o prezentare generală a locurilor de muncă și salariul mediu pentru fiecare departament.

1. Academic Advising
personalului de consiliere academică sfătuiește elevii despre curs de selecție, specializări academice, strategii pentru rezolvarea problemelor academice, luarea de notițe, luarea de testare, și relații cu facultatea.

Responsabilitati: Departament

 • Gestionați și asistență în planificarea, implementarea, evaluarea și îmbunătățirea programelor și serviciilor departamentului.
 • Coordonarea sesiuni de grup de consiliere pentru studenții continuă și la noi orientări studențești.
 • Analizarea informațiilor de retenție și de a dezvolta programe pentru a spori de retenție.
 • Recomandă sportivi cu privire la cerințele de progres academice și ajuta studenții internaționali.

Locuri de munca:  consilier academic, antrenor universitar, coordonator de sprijin de student, director adjunct, director asociat, director, student de succes antrenor, și consilier de pre-lege.

Salariu: Salariile în biroul de consiliere academică a variat de la $ 45702 pentru un consilier academic la $ 96679 pentru un director academic de consiliere, în conformitate cu 2017-18 Profesioniști în Ancheta Salariu de învățământ superior , realizat de Asociația College și Universitatea Profesională pentru Resurse Umane (CUPA- HR) și raportate de HigherEdJobs.

2. Admitere / înscriere de Management
Departamentul de admitere orchestrează recrutarea de studenți la colegiu.

Responsabilitati: Departament

 • Efectuarea excursii, organizarea și admitere personal evenimente.
 • candidați interviu, citiți și să evaluați aplicațiile și elaborează statistici.
 • Elaborarea unor strategii de recrutare a terenurilor pe care studenții din dreapta, instruirea si supravegherea personalului, și de a dezvolta materiale digitale și hârtie promovarea instituției.

Locuri de munca:  titluri de locuri de muncă variază de la admitere consilier / reprezentant si director adjunct la nivel de intrare, pentru a asocia director, director, si vice – presedinte la mai seni

Salariu:  Salariile medii de admitere a variat de la 40334 $ pentru admitere consilieri la 209,415 $ pentru ofițerii de înscriere șef, în conformitate cu 2017-18 Profesioniști în Ancheta Salariu de învățământ superior.

3. Dezvoltare / Avansarea
Biroul de dezvoltare orchestrează eforturile de strângere de fonduri ale unui colegiu.

Responsabilitati: Departament

 • Cultiva relatii cu absolventii, părinți, sponsori și alte filantropi. Judecă interesele obiectivelor de strângere de fonduri și de a comunica informații despre programele și inițiativele legate de colegiu.
 • Colectarea și analiza de carieră și informații financiare cu privire la potențialii donatori să prioritizeze eforturile de mobilizare.
 • Hraneste povestiri ale absolventilor personalului de comunicare să includă realizările lor cu publicații de colegiu.
 • Elaborarea unor strategii de strângere de fonduri și de a oferi intrare la administrare superioară cu privire la prioritățile de donatori pentru obiectivele instituționale.

Locuri de munca:  Director de avansare, ofiter cadou de conducere, director al dăruirii anuale, manager de campanie, director asociat al avansării, coordonator donator relații, director de servicii de avansare, cercetător perspectiva, planificat ofițer da, și asistentul de dezvoltare.

Salariu:  Salariile în avans a variat de la 51672 $ pentru un ofițer de informații de sport, 55,692 $ pentru un editor și 124,799 $ pentru un administrator șef de marketing, în conformitate cu 2017-18 Profesioniști în Ancheta Salariu de învățământ superior.

4. Afaceri și Servicii financiare
Birouri din cadrul serviciilor comerciale și financiare supraveghează funcțiile de afaceri ale colegiului, politicile stabilite în ceea ce privește tranzacțiile financiare, să mențină înregistrările financiare și să asigure respectarea reglementărilor financiare.

Responsabilitati: Departament

 • Identificați vânzătorii preferate pentru bunuri și servicii și să negocieze contracte.
 • Pregătirea pentru audit și de a răspunde la constatări.
 • Generarea de rapoarte și să mențină sisteme, astfel încât departamentele de la colegiu poate monitoriza starea resurselor financiare.
 • Proiectarea și implementarea unui proces pentru departamentele de a formula cereri de buget.
 • Gestionarea finanțelor și investițiilor donațiilor și a altor fluxuri de venituri.

Locuri de munca:  Trezorier, contabil, controlor, contabilitate tehnician, achiziționarea de director, director adjunct, director asociat, analist buget, conturi de plătit specialist, casier, asistent salarizare, asistent contabil, și conturi de supervizor de primit.

Salariu:  Salariile în divizia de afaceri și finanțe au variat de la $ 51,108 pentru un contabil la $ 70,003 pentru un manager de achiziții la $ 193860 pentru un ofițer de afaceri șef, în conformitate cu 2017-18 Profesioniști în Ancheta Salariu de învățământ superior.

5. Servicii Cariera

Biroul de carieră la colegii supraveghează dezvoltarea carierei studenților și absolvenților.

Responsabilitati: Departament

 • Elaborarea programelor de stagii, recrutare și oportunități de angajare pentru studenți. Organizarea de panouri și programe de informare de carieră pentru a educa elevii despre oportunități. alumni Recrutați și părinții să participe la evenimente de networking pentru studenți și absolvenți în cariera de tranziție.
 • Dezvoltarea și furnizarea de ateliere de lucru privind dezvoltarea CV, interviuri, crearea de rețele, precum și strategii de căutare de locuri de muncă.
 • Evaluează interese, abilități și valori și să identifice opțiunile de carieră relevante.
 • Efectuarea de interviuri simulate, CV-uri si scrisori de intentie de revizuire, și studenți cu autocarul și absolvenților cu privire la tehnici de căutare de locuri de muncă.

Locuri de munca:  consilier de carieră, director adjunct, director asociat, coordonator de recrutare, absolventi consilier, director adjunct pentru relațiile angajator, și director de dezvoltare a carierei.

Salariu:  Salariile în servicii de carieră colegiu a variat de la $ 48358 pentru un consilier de carieră la 100,497 $ pentru ofițerii de dezvoltare a carierei șef, potrivit 2017-18 profesioniștilor din Ancheta Salariu de învățământ superior.

6. Colegiul Marketing / Communications
Departamentele din cadrul comunicațiilor de colegiu a crea și coordona mesaje despre fotbal și realizările sale în mass – media, absolvenți, părinți, entități guvernamentale, fundații, și publicul larg.

Responsabilitati: Departament

 • Dezvoltarea de conținut pentru site-ul web al Colegiului, revista, catalog, și alte publicații.
 • Coordonarea evenimente de publicitate și de a găsi destinații de plasare pentru povești cu mass-media.
 • Crearea de teme pentru publicații și scriitori, și interviu și profilul cheie campus colaboratori si absolventi.
 • Concepe strategii de promovare a colegiului.

Locuri de munca:  Director de comunicare, mass – media director relații, editor, scriitor, webmaster, director de marketing, director de relații publice, proiectant, director al publicațiilor, si director asociat al comunicațiilor digitale.

Salariu:  Salariile în marketing colegiu / comunicații au variat de la 47728 $ pentru ofițerii cadou entry-level la 180.000 $ pentru ofițerii de avansare șefi, potrivit 2017-18 profesioniștilor din Ancheta Salariu de învățământ superior.

7. Calculatoare și Tehnologia Informației

Birourile din cadrul diviziei de calculatoare și tehnologia informației supraveghează achiziționarea și întreținerea echipamentelor de calculator / software și servicii de nevoile digitale ale comunității colegiu.

Responsabilitati: Departament

 • Comunicarea cu utilizatorii campus în ceea ce privește nevoile lor de tehnologie și modele sisteme pentru a ajuta departamentele opereze mai eficient.
 • Dezvoltarea sesiuni de instruire și ateliere de lucru pentru a preda angajaților să folosească desktop și Enterprise resurse de calcul.
 • Rezolvarea problemelor cu software și hardware existente.
 • Evalua tendințele emergente în domeniul tehnologiei de calculator, și recomandă configurații viitoare de resurse pentru directori campus.

Locuri de munca:  analist programator, administrator de baze de date, analist de securitate de rețea, administrator de sisteme, arhitect de rețea, dezvoltator web, aplicații de dezvoltator, și asistent service desk.

Salariu:  Salariile în tehnologia de calculator și informații au variat de la $ 60,947 pentru un analist programator la $ 75840 pentru un administrator de baze de date la $ 252,794 pentru un ofițer IT șef, potrivit 2017-18 profesioniștilor din Ancheta Salariu de învățământ superior.

8. Ajutorul financiar
personal Biroul de ajutor financiar recomandă studenților în ceea ce privește opțiunile pentru finanțarea educației lor.

Responsabilitati: Departament

 • Gestionați și să aloce resurse financiare de ajutor pe baza evaluărilor privind eligibilitatea solicitanților.
 • Generarea de rapoarte statistice privind ajutoarele de student.
 • Colaborați cu admitere pentru a prezenta sesiuni de informare pentru viitorii studenti.
 • Elaborarea politicilor și procedurilor pentru procesarea cererilor de ajutor.
 • Supervizeaza si coordoneaza prelucrarea de atribuire și ambalare pentru toate formele de ajutor de student, inclusiv burse, credite, burse și alte premii.
 • Rapoarte privind respectarea agențiilor de stat și federale care supraveghează alocarea ajutorului de student.

Locuri de munca:  consultant financiar de ajutor, director adjunct, director asociat, director, funcționar ajutor financiar, consilier ajutor financiar, asistent și ajutor financiar.

Salariu:  Salariile în biroul de ajutor financiar au variat de la $ 42,840 pentru un consilier de ajutor financiar la $ 120,825 pentru un ofițer șef de ajutor financiar, potrivit 2017-18 profesioniștilor din Ancheta Salariu de învățământ superior.

9. Resurse umane

Resursele umane (HR), biroul de la un colegiu supraveghează recrutarea de personal, dezvoltarea de programe de formare, administrare beneficii, sisteme informatice de resurse umane, politici de compensare, angajat / relațiile de muncă, precum și respectarea diversității / includere.

Responsabilitati: Departament

 • Setați politicile de ocupare și de a crea un manual angajat.
 • Evaluarea nevoilor angajaților și să dezvolte programe pentru a aborda prioritățile de dezvoltare și instituționale.
 • Crearea de strategii pentru atragerea de candidați și aplicații pe ecran.
 • opțiuni de cercetare pentru a optimiza resursele pentru beneficiile angajaților.
 • Medierea conflictelor între angajați și să dezvolte programe pentru a spori moralul angajaților.

Locuri de munca:  asistent resurse umane, asistent de recrutare, beneficii asistent, manager de beneficii, recruiteri, director asociat pentru resurse umane, vicepresedinte pentru resurse umane, director de diversitate și incluziune, de formare și manager de dezvoltare, precum și sistemele de informații de resurse umane analist.

Salariu:  Salariile în colegiu de resurse umane a variat de la $ 44183 pentru un coordonator de resurse umane la 200,592 $ pentru directorii de resurse umane în conformitate cu 2017-18 profesioniștilor din Ancheta Salariu de învățământ superior.

10. grefier

Componenții de Grefier comentarii birou și analizează procesul de înregistrare.

Responsabilitati: Departament

 • Dezvoltarea de programe academice oferte în colaborare cu departamentele academice.
 • Evaluați și modificați sisteme pentru menținerea înregistrărilor academice și de a proteja securitatea datelor despre elevi.
 • Documentație și consiliere studenților cu privire la progresul lor formală față de cerințele de absolvire.
 • Verificați dacă elevii au îndeplinit cerințele pentru absolvire.
 • Actualizați consilieri academice cu privire la modificările curriculum.
 • Crearea și distribuirea de rapoarte către factorii de decizie cu privire la înscriere.

Locuri de munca:  asistent registrator, asistent registrator, registratorul asociat, asistent de înregistrare, registratorul, evaluator de credit de transfer, și tehnician de înregistrări.

Salariu:  Salariile în biroul registraturii au variat de la $ 49347 pentru un grefier adjunct, $ 61,688 pentru un registrator asociat la 123,960 $ pentru registrator și înregistrările directorilor, conform  2017-18 profesioniștilor din Ancheta Salariu de învățământ superior .

Sfaturi pentru un loc de muncă în Aterizare de învățământ superior

Cele mai multe locuri de muncă în învățământul superior necesită cel puțin o diplomă de licență. Acest lucru înseamnă că potențialii candidați au deja o relație de la colegiu au participat, astfel încât pârghie prin poziționarea-te devreme. Dacă aveți în vedere opțiuni de carieră ca un absolvent, există mai multe modalități prin care puteți atinge conexiunile de colegiu.

Start în timp ce ești student.  Undergraduates pot urmări stagii, stagii de asistență, ocuparea forței de muncă student, și roluri de voluntariat în campus în timp ce completarea gradul lor de a cultiva un fundal în domeniu.

Configurarea întâlniri informative. Deoarece studenții și absolvenții sunt evaluate părțile interesate, profesioniștii din campus vor avea de obicei rolul de consilier și mentor pentru studenți sau absolvenți care au un interes în care lucrează în învățământul superior. Profesioniști abordare în departamentele care sunteți interesat și politicos cere o consultare de informare pentru a afla ceea ce este nevoie pentru a lucra în domeniu. Cere sugestii despre ceea ce se poate face ca un student sau absolvent pentru a obține o anumită experiență în cadrul departamentului lor.

Utilizați aceeași strategie de la alte colegii.  Atunci când se caută locuri de muncă, utilizează aceeași tehnică intervievare informațională la alte instituții pentru a obține o audiență cu profesioniști din departamentele de interes. Aceste sesiuni vor ajuta să prezentați abilitățile interpersonale și de comunicare, care sunt atât de critică în învățământul superior.

Conectează – te pe LinkedIn.  Cei mai mulți profesioniști din învățământul superior sunt membri LinkedIn. Elaborarea unui profil complet LinkedIn și ajunge la absolventii si membrii grupurilor profesionale relevante pentru informații și sugestii.

On – line de căutare de locuri de muncă.  Cele mai bune site – uri de locuri de muncă pentru a găsi deschideri în învățământul superior sunt HigherEdJobs, The  Chronicle of Higher Education , LinkedIn, și într – adevăr. Primele două site – uri vă permit să căutați pe categorii de funcții administrative. Utilizați cuvinte cheie cum ar fi „admitere“ sau „dezvoltare“ atunci când caută listări de pe LinkedIn sau într – adevăr.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *