Scrisori de demisie pentru motive personale

Posted on

 Scrisori de demisie pentru motive personale

Când te părăsesc locul de muncă din motive personale, poate fi dificil să știe ce să spună șefului tău. În unele cazuri, veți dori să explice motivele pentru care a plecat. În alte situații, este posibil să doriți să păstrați explicația vagă. Este posibil să nu doriți să partajați detaliile, în special în cazul în care acestea nu sunt legate de locul de muncă.

Important: Nu contează de ce demisionează, este important să scrie o scrisoare oficială de demisie a angajatorului dumneavoastră și care vă notifică în mod corespunzător, ori de câte ori este posibil.

Scopul tau este acum de a părăsi locul de muncă pe o notă de mare, astfel încât să puteți păstra seful tau ca o conexiune de rețea.

Mai jos, veți găsi câteva sfaturi pentru a scrie o scrisoare de demisie, atunci când demisionează din motive personale, precum și două probe scrisoare de demisie. Utilizați aceste șabloane pentru a vă ajuta să scrie propria scrisoare de demisie.

Sfaturi pentru a scrie o scrisoare de demisie pentru motive personale

Mai jos sunt câteva sfaturi pentru a păstra în minte în timp ce scris o scrisoare de demisie din motive personale:

  • Vorbeste cu seful tau Primul: Dacă este posibil, spune șeful tău despre planul tău să demisioneze în persoană, înainte de a trimite scrisoarea dumneavoastră de afaceri oficiale. În acest fel, veți evita blindsiding managerul. S-ar putea trimite , de asemenea , această scrisoare de resurse umane.
  • Include data de dvs. Ultima Zi: În scrisoarea dumneavoastră, precizează data specifică aveți de gând să părăsească locul de muncă. Încercați să dea un preaviz de cel puțin două săptămâni. În cazul în care circumstanțele sunt de așa natură încât nu se poate da atât de mult notificare, da la fel de mult timp de plumb , după cum puteți.
  • Păstrați motivele pe scurt: Nu trebuie să intrăm în detalii cu privire la motivul pentru care a plecat. Poti spune pur și simplu, „Sunt demisionat din motive personale“ , sau „Eu sunt demisionat din cauza unei probleme de familie care necesită tot timpul meu.“ Dacă vrei să mergi mai detaliat (de exemplu, să spunem că pleci la să fie un părinte cloșcar, sau din cauza unei boli de familie), puteți explica. Nu intrați în buruienile care oferă prea multe detalii sau prea multe informații. Doriți să păstrați scrisoarea scurtă și la obiect.
  • Stai pozitiv: Poate fi necesar să ceară angajatorului pentru o recomandare în viitor. Puteți aplica chiar și pentru un loc de muncă la aceeași companie într -o zi. Prin urmare, stați pozitiv atunci când vorbești despre experiența dumneavoastră la companie. Fii clar că demisionezi din motive personale, nu din cauza de nemulțumire față de locul de muncă sau a organizației.
  • Oferta Ajutor dvs.: Dacă este posibil, oferta de ajutor în timpul perioadei de tranziție. S-ar putea oferi pentru a instrui un nou angajat sau ajutor în alt mod. Dacă poate fi flexibil cu privire la data de concediu, include o ofertă de a rămâne mai mult , dacă este util pentru managerul tău.
  • Pune întrebări: Dacă aveți întrebări despre beneficii sau plăți timp de vacanță, le puteți cere în scrisoarea ta.
  • Urmați Scrisoare de afaceri Format: Asigurați – vă că să urmeze formatul adecvat scrisoare de afaceri în scrisoarea dumneavoastră. Includeți un antet cu numele și adresa angajatorului, data și numele și adresa.
  • Editare și Corectează: Ar trebui , de asemenea , recitești cu atenție scrisoarea înainte de a trimite – l. Din nou, poate fi necesar să solicite o recomandare din partea angajatorului, astfel încât să doriți toate dvs. de lucru pentru a fi lustruit.
  • Trimiterea unui e – mail: Dacă trimiteți scrisoarea prin e – mail, trimiteți – vă un mesaj de test pentru a se asigura că mesajul dvs. vine prin ca formatată. Includeți informațiile de contact în semnătura dumneavoastră în loc de la partea de sus a scrisorii. Lista numele și scopul scrisorii dumneavoastră (demisie) în linia de subiect.

Exemplu Scrisoare de demisie pentru motive personale

Acesta este un exemplu scrisoare de demisie din motive personale.

Jessica Iskandar
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
jessica.iskandar@email.com

O august 2018

Bruce Lee
Sales Director de
Atlantic Co
123 Business Rd.
City Business, NY 54321

Stimate domnule Lee:

Vă scriu pentru a vă informa că voi pleca de Atlantic Co într-o lună. Deși m-am bucurat atât de lucru cu tine și de lucru pentru companie, din motive personale necesită ca am părăsi poziția mea și să se concentreze pe îmbunătățirea situației mele la domiciliu.

Ziua mea finală va fi 01 iulie. In ciuda faptului ca să plece, apreciez profund oportunitățile pe care mi-ați furnizat în timpul meu ca Sales Manager Online. Sunt foarte recunoscător pentru toate asistenta de-a lungul drum.

Voi face tot ce este necesar pentru a asigura o tranziție lină după ce am trece mai departe. Am mai mulți membri ai echipei în minte care cred că ar fi candidați puternici pentru o promovare în poziția mea, sau aș fi fericit pentru a ajuta la procesul de a găsi un înlocuitor extern. Vă rugăm să nu ezitați să fie în contact cu privire la ceea ce pot face pentru a ajuta.

Încă o dată, vă mulțumesc foarte mult pentru oportunitatea de a fi o parte din Atlanticul Co eu sper că putem rămâne în contact în calitate de colegi de afaceri, și aștept cu nerăbdare să lucrez cu tine din nou în viitor, ar trebui să se prezinte oportunitatea. Multe mulțumiri pentru înțelegere.

Cu sinceritate,

Jessica Iskandar (semnătura scrisoare suport de hârtie)

Jessica Iskandar (nume scris)

Demisie Exemplu Scrisoare pentru probleme personale

Numele dvs.
Adresa dvs. de
dvs. Cod postal Oras, Stat
Numărul dvs. de telefon
E – mail

Data

Nume
Titlu
Organizație
Adresă
Oraș, Stat Cod poștal

Dragi Mr./Ms. Numele de familie:

Regret să vă informez că voi pleca Bolt Inc în două săptămâni. Din cauza unor probleme personale neprevăzute, eu nu mai sunt în măsură să-și îndeplinească responsabilitățile rolul meu, iar eu simt că este în interesul companiei pe care am părăsească poziția.

Sper că Părăsirea mea nu tine sau Bolt Inc orice inconvenient va provoca. Vă rugăm să nu ezitați să fie în contact, dacă credeți că există vreun mod în care pot ajuta cu găsirea unui înlocuitor, sau dacă este ceva ce pot face pentru a face trecere mai ușoară.

Va multumesc foarte mult pentru înțelegere. În ciuda necazurile personale am care se ocupă, m-am bucurat de lucru cu tine, și apreciez timpul meu la companie. Sper că vom fi în măsură să rămână în contact și aștept cu nerăbdare să văd cum crește Bolt Inc în viitor.

Cel mai bun,

Semnătura dvs.  (scrisoare suport de hârtie)

Numele dvs. tastate

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *