Book Editor Descrierea postului: Salariu, Talent, & More

Posted on

Book Editor Descrierea postului: Salariu, Talent, & More


editori de carte face mult mai mult decât doar să citească și să editeze manuscrise prime. Acestea sunt o parte esențială a lanțului de comandă în publicarea și au o mulțime de influență asupra cărților care se publică și care nu fac.

Dacă vă place cărți și le place să citească, un loc de muncă ca un editor poate fi un vis devenit realitate. Rețineți că o mare parte din timp un editor de carte este cheltuit răscolești prin manuscrise care nu vor vedea niciodată lumina zilei. Trebuie să fie bine cu citind o mulțime de scris rău, în scopul de a găsi cele câteva pietre.

Unul dintre cele mai importante lucruri de editori rezervați face este achiziționa cărți pentru publicare. De obicei, editorii de carte sau asistenți editoriale citit manuscrise prezentate de scriitori-unele solicitate, cele mai multe nesolicitate și, pe baza cunoștințelor lor de un gen și piața potențială, determina care functioneaza sunt o alegere bună pentru casa lor de publicare.

Deși soarta unui editor nu depinde în întregime de modul în care sunt livrate in mai multe bestseller-uri, oamenii care merge mai departe în domeniul editării de carte au aproape întotdeauna niște cărți populare sub centurile lor.

Îndatoriri și Responsabilități

responsabilitățile editoriale pot varia în funcție de dimensiunea organizației, așa cum unii editori pot manipula mai multe sarcini decât altele. Acest post necesită, în general, un editor pentru a face următoarele:

 • Dobândi manuscrise pentru revizuire
 • Citiți, editați, și să scrie conținut, astfel că este corect și ușor de înțeles pentru cititor
 • Verificați faptele citate în materie de publicare
 • Lucrul cu autorul pentru a dezvolta conținut în conformitate cu stilul publicației și politica editorială
 • Menține relații bune de lucru cu autori și a altor persoane cheie, cum ar fi producția, asistenți editoriale, corectorilor, artiști grafice, și a personalului de marketing
 • Monitorizați datele programate pentru a se asigura manuscris publică la timp
 • Examinați și marcați dovezi de pagină și conținut online
 • Participă la întâlnirile săptămânale pentru a revizui programele de carte și de a discuta orice probleme
 • Lucrul cu marketing pentru a promova cartea prin trimiterea de conținut atât de imprimare și anunțuri on-line

Un aspect important al unui loc de muncă editor de cărți este de a cultiva relații cu autorii. editori de carte de multe ori sunt în căutarea pentru a descoperi noi talente, să le publicați ca necunoscute, și apoi să continue să lucreze cu ei ca ei construiesc un public mai mare.

Din acest motiv, mulți autori au de multe ori doar un singur editor pentru o întreagă carieră. Scriitori care au relații bune cu editorii lor, urmați de multe ori editorii dacă își schimbă editurile de-a lungul anilor. Editorii care lucrează cu scriitori de profil înalt de multe ori sunt mai valoroase pentru editori, deoarece acestea aduc, de obicei, clienții mari cu ei.

Editorii rareori atenție, dar ele joacă adesea un rol important în succesele și căile de carieră ale autorilor populare. Sue Freestone, de exemplu, a lucrat ca editor de carte pentru umorist Douglas Adams, cunoscut pentru termene lipsă. Freestone a trebuit să-l țină pe sarcina, în plus față de a ajuta-l obține mai mult din proza ​​lui.

Book Editor Salariu

Biroul SUA de Statistică a Muncii, 2017 , nu oferă o categorie separată pentru editori de carte, cu toate acestea, ea nu include titlul sub termenul mai general Editori :

 • Salariu anual Median : $ 58,770 ($ 28.25 / oră)
 • Top 10% salariu anual : $ 114460 ($ 55.03 / oră)
 • Partea de jos 10% salariu anual : $ 30830 ($ 14.82 / oră)

Cerințe Educație și calificări

Pentru a deveni un editor, veți avea nevoie de următoarele educație și experiență:

 • Grade College : Cele mai multe editorii au cel puțin o diplomă de licență, de obicei , în limba engleză, de comunicații, sau jurnalism. Unele au studii superioare, dar nu este o cerință. Mai important decât specificul educației dumneavoastră sunt o pasiune pentru lectură și o aptitudine pentru editare.
 • Experiență : Experiența, inclusiv stagii la edituri și munca în alte medii, cum ar fi ziare sau reviste de editare-asemenea , este important pentru editori de carte potențiali. Mai mult decât atât, conexiuni în lumea editorială, fie la un alt editor sau scriitor de succes, de asemenea , poate ajuta la șansele de debarcare un loc de muncă ca un editor de carte. Dacă sunteți interesat în editarea de cărți care se ocupă de un anumit subiect, cum ar fi moda sau alimente, ar trebui să aibă o pregătire formală sau experiență de muncă în acest domeniu pentru a crește șansele de angajare. Pentru a crește rețeaua dvs., vă puteți alătura organizații profesionale , cum ar fi Asociația Freelancers Editorial (EFA) .

Book Editor Talent & Competențe

Pentru a fi un editor de carte de succes, ar trebui să aibă următoarele:

 • Lectură competențe : editori de carte le place să citească cărți, deoarece aceștia își petrec o mare parte din manuscrise timp de lectură.
 • Abilități de scriere:  editori asigură că tot conținutul scris are gramatica corecta, punctuație și sintaxă. Editorii trebuie să scrie în mod clar și logic.
 • Abilități interpersonale:  O abilitate cheie este de a cultiva și de a menține relații bune de lucru cu autori și personal. Acest lucru este foarte important pentru ghidarea tacticos autor prin dezvoltarea titlului lor, precum și cu alți membri ai personalului care lucrează pentru a produce cartea la timp.
 • Hotărâre de sunet : Editorii trebuie să stabilească , de asemenea , în cazul în care manuscrisul este etic și liber de plagiat.
 • Detaliu orientat : editori poate lucra la mai mult de un proiect de publicare la un moment dat și trebuie să -și planifice munca lor pentru a se asigura că toate cărțile respecta termenele lor programate. Aceasta include stau în contact cu autori și de lucru cu personalul pentru a asigura că fiecare se mută manuscris prin procesul de publicare.

job Outlook

Biroul american de Statistică a Muncii arată că gradul de ocupare editori este de așteptat să aibă puține schimbări de până la 2026, ca suporturi de imprimare continuă să se confrunte cu presiuni puternice din publicații on – line. Editorii care au adaptat la mass – media on – line și sunt scris confortabil pentru lucrul și cu o varietate de instrumente electronice și digitale vor avea un avantaj în a găsi de lucru.

Mediu de lucru

Mulți editori lucrează în birouri, cu toate acestea, un număr tot mai mare de lucru de la domiciliu, fie o parte a săptămânii sau cu normă întreagă. Cei care lucrează de acasă cu normă întreagă nevoie de echipament electronic adecvat, cum ar fi software-ul de publicare electronică, scanere și alte echipamente de comunicare, pentru a efectua munca lor în mod corespunzător.

Program de lucru

Cei mai mulți editori lucrează cu normă întreagă, iar programele lor sunt în general determinate de termene de producție și tipul poziției editoriale. Unii editori jongla mai multe proiecte și să se ocupe cu presiuni deadline de producție pe care le solicită să lucreze ore suplimentare pentru a îndeplini date de publicare programate.

Cum de a obține locuri de muncă

APLICA

Uită – te la resurse , cum ar fi într – adevăr , Monster, și Glassdoor pentru cele mai recente postări de locuri de muncă.

FIND VOLUNTAR SAU INTERNSHIP OPORTUNITATE

Uita – te pentru posturi de voluntariat sau stagii în zona dumneavoastră. De exemplu, sursa zilnică caută redactori voluntari pentru misiuni. De asemenea, edituri mari , cum ar fi Penguin / Random House oferă oportunități de internship pentru cei care se califică.

Alaturati unei retele

Alăturați – vă unei organizații, cum ar fi Asociația Națională a Editorilor Independente și Scriitorilor (NAIEW) sau ACES: Societatea de editare , pentru a se conecta cu alte persoane din domeniu. Profesioniști în rețea Publishing (PPN) enumeră locuri de muncă precum și altor organizații. De asemenea , vă puteți abona la editori Numai newsletter pentru a primi un director de asociații profesionale pentru editori, precum și deschideri de locuri de munca actuale.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *