Boek Editor Job Description: Salaris, Skills, & More

Posted on

Boek Editor Job Description: Salaris, Skills, & More


Boek redacteuren doen veel meer dan alleen lezen en ruwe manuscripten te bewerken. Ze zijn een belangrijk onderdeel van de keten van commando in de uitgeverij en hebben veel invloed op welke boeken gepubliceerd te krijgen en welke niet.

Als je houdt van boeken en dol op lezen, kan een baan als redacteur een droom die uitkomt. Let erop dat een groot deel van de tijd een boek editor wordt besteed zeven door middel van manuscripten die nooit het daglicht zal zien. Je moet goed komt met het lezen van een veel slechte schrijven om de paar juweeltjes.

Een van de belangrijkste dingen boeken redacteuren doen is het verwerven van boeken voor publicatie. Meestal boek editors of redactionele assistenten over documenten ingediend door schrijvers, sommige gevraagd, de meeste ongevraagde-en, op basis van hun kennis van een genre en de potentiële markt te bepalen welke werken zijn een goede pasvorm voor hun uitgeverij.

Hoewel het lot van een redacteur is niet volledig afhankelijk van hoeveel bestsellers worden geleverd, de mensen die vooruit te komen in de uitgeverswereld veld boek bijna altijd hebben een aantal populaire boeken onder hun riemen.

Plichten

Editorial taken kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de organisatie, zoals sommige redacteuren meer taken dan anderen kunnen behandelen. Deze job vereist in het algemeen een editor om het volgende te doen:

 • Acquire manuscripten ter beoordeling
 • Lezen, bewerken en schrijven inhoud, zodat het correct en begrijpelijk voor de lezer
 • Controleer feiten aangehaald in materiaal voor publicatie
 • Werken met de auteur om content te ontwikkelen in overeenstemming met de stijl van de publicatie en het redactionele beleid
 • Behoud van een goede werkrelatie met auteurs en andere belangrijke medewerkers zoals productie, redactie assistenten, proeflezers, grafische kunstenaars, en marketing personeel
 • Blijf op de hoogte van de geplande data, om ervoor te zorgen manuscript publiceert op tijd
 • Controleer en markeer pagina bewijzen en online content
 • Woon wekelijkse bijeenkomsten te herzien boek schema’s en eventuele problemen te bespreken
 • Werken met marketing om het boek te bevorderen door het indienen van content voor zowel print en online aankondigingen

Een belangrijk aspect van het werk van een boek redacteur is om relaties met auteurs te cultiveren. Boek redacteuren vaak op zoek zijn naar nieuw talent te ontdekken, te publiceren als onbekenden, en dan verder werken met hen als ze bouwen groter publiek.

Om deze reden, veel auteurs hebben vaak maar één editor voor een hele carrière. Schrijvers die hebben een goede relatie met hun uitgevers volgen vaak de redactie als ze uitgeverijen door de jaren heen veranderen. Editors die werken met high-profile schrijvers vaak waardevoller voor uitgevers, omdat ze meestal brengen grote klanten met hen.

Editors zelden aandacht, maar ze spelen vaak een grote rol in de successen en loopbaantrajecten van populaire auteurs. Sue Freestone, bijvoorbeeld, werkte als het boek editor voor humorist Douglas Adams, berucht voor het niet halen van deadlines. Freestone moest hem op de taak te houden in aanvulling op het helpen hem het meest uit zijn proza ​​te krijgen.

Book Editor Salaris

Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics, 2017 , voorziet niet in een aparte categorie voor het boek van de redactie, maar het bevat wel de titel in het kader van de meer algemene term Editors :

 • Mediaan jaarsalaris : $ 58.770 ($ 28,25 / uur)
 • Top 10% jaarsalaris : $ 114.460 ($ 55,03 / uur)
 • Onderste 10% jaarsalaris : $ 30.830 ($ 14,82 / uur)

Onderwijs Eisen en kwalificaties

Om redacteur te worden, vindt u de volgende opleiding en ervaring nodig:

 • College graden : De meeste editors hebben ten minste een bachelor’s degree, meestal in het Engels, communicatie of journalistiek. Sommige hebben graduate graden, maar het is geen vereiste. Belangrijker dan de details van uw opleiding zijn een passie voor het lezen en een proeve van bekwaamheid voor het bewerken.
 • Ervaring : Ervaring, met inbegrip van stages bij uitgeverijen en werken in andere media, zoals krant of tijdschrift is editing-ook belangrijk voor potentiële boek redacteuren. Bovendien aansluitingen in de uitgeverswereld, of naar een andere editor of een succesvolle schrijver, ook kan helpen uw kansen op een baan als redacteur van boeken. Als u geïnteresseerd bent in het bewerken van boeken die over een specifiek onderwerp, zoals mode of voedsel zijn, dient u formele opleiding of werkervaring in dat gebied om uw kansen om aangenomen te verhogen. Om uw netwerk te laten groeien, kunt u deelnemen aan professionele organisaties zoals de Editorial Freelancers Associatie (EFA) .

Boek Editor Skills & Competencies

Om een ​​succesvolle boek editor, moet u het volgende:

 • Leesvaardigheid : Book redactie dol op boeken te lezen, omdat ze een groot deel van de tijd aan het lezen manuscripten door te brengen.
 • Schrijfvaardigheid:  Redactie ervoor te zorgen dat alle schriftelijke inhoud moet correcte grammatica, interpunctie en syntaxis. Editors moeten duidelijk en logisch te schrijven.
 • Interpersoonlijke vaardigheden:  Een belangrijke vaardigheid is te cultiveren en onderhouden van goede werkrelaties met auteurs en medewerkers. Dit is belangrijk voor tactvol het begeleiden van de auteur door de ontwikkeling van hun titel, evenals het werken met andere medewerkers om het boek te produceren op tijd.
 • Gezond verstand : Editors moet ook bepalen of het manuscript is ethische en vrij van plagiaat.
 • Detail georiënteerd : Editors kunnen werken op meer dan één uitgeverij project op een tijd en nodig hebben om hun werk te plannen om ervoor te zorgen dat alle boeken voldoen aan hun geplande deadlines. Dit geldt ook voor een verblijf in contact met auteurs en werken met personeel om elk manuscript beweegt door het publicatieproces.

Werkvooruitzicht

Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics zegt dat de werkgelegenheid van de redactie zal naar verwachting weinig verandering tot 2026 hebben, zoals gedrukte media blijft sterke druk van online publicaties worden geconfronteerd. Editors die zich hebben aangepast aan de online media en zijn comfortabel schrijven voor en het werken met een scala aan elektronische en digitale instrumenten zullen een voordeel hebben bij het vinden van werk.

Werkomgeving

Veel editors werken in kantoren, maar een groeiend aantal werken van thuis uit of een deel van de week of full-time. Degenen die werken vanuit huis full-time moeten de juiste elektronische apparatuur, zoals elektronische publishing software, scanners en andere communicatie-apparatuur, om hun werk goed uit te voeren.

Werkschema

De meeste editors werken full-time, en hun schema’s worden in het algemeen bepaald door de productie deadlines en de aard van de redactionele positie. Sommige editors jongleren meerdere projecten en omgaan met de productie deadline druk die hen verplichten om overuren te werken om geplande publicatiedata voldoen.

Hoe de baan te krijgen

VAN TOEPASSING ZIJN

Kijk naar hulpbronnen zoals Inderdaad , Monster, en Glassdoor voor de meest recente vacatures.

VINDEN vrijwilliger of STAGE KANS

Kijk voor vrijwilliger posities of stages in uw omgeving. Bijvoorbeeld, de Daily Source is op zoek naar vrijwilligers editors voor opdrachten. Ook grote uitgeverijen zoals Penguin / Random House bieden stagemogelijkheden aan degenen die in aanmerking komen.

WORD EEN ORGANISATIE

Word lid van een organisatie, zoals de National Association of Independent Editors en Schrijvers (NAIEW) of ACES: The Society for Editing , te verbinden met anderen in het veld. Publishing Professionals Network (PPN) lijsten banen evenals andere verenigingen. U kunt zich ook aanmelden voor de redactie Only nieuwsbrief om een directory van beroepsverenigingen voor de redactie ontvangen, evenals de huidige vacatures.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *