Hoe vinden van de juiste stage bij Strategic Planning

Posted on

Hoe vinden van de juiste stage bij Strategic Planning

Het krijgen van een betaalde stage in de zomer is de droom van veel studenten, maar het hoeft niet om gewoon wishful thinking zijn als je de juiste aanpak te nemen, nemen in een aantal netwerken, en start uw zoekopdracht vroeg.

Naast de betaalde stages, kunt u kijken naar manieren om je stage te financieren (check van uw college carrière diensten kantoor, diverse organisaties en stichtingen). Sommige studenten zijn in staat om een ​​onbetaalde stage in hun interessegebied doen door aan te vullen hun stage met een part-time baan.

Het definiëren van een goede stage

Goed, succesvolle stages aan te bieden doorgaans voordelen, zoals de volgende:

 1. Leert de basiskennis en vaardigheden die nodig zijn om te krijgen ingehuurd voor een full-time baan (hetzij in het bedrijf waar u geïnterneerd of door een van haar concurrenten)
 2. Biedt ervaringen die positief zal verbeteren uw CV
 3. Helpt u professioneel netwerken contacten die u kunnen helpen in uw toekomst zoeken naar een baan te ontwikkelen

Praat met academische adviseurs, school loopbaanbegeleiders, en professoren te ontdekken welke bedrijven in uw doelgroep industrie bieden de moeite waard stages waar je echte, value-added ervaring zult ontvangen.

Prospectie Stages

Sommige van de beste stages worden aangevoerd als gevolg van prospectie. Dit betekent dat het identificeren van bedrijven of organisaties die u wilt werken voor en contact met hen direct wat kan resulteren in een aantal van de beste stages rond voor een aantal redenen:

 • Door het identificeren van bedrijven die niet echt hun stage doen adverteren, zult u voorkomen dat concurreren met duizenden andere aanvragers die ook vond de stage aanbieden van online.
 • Wanneer direct contact met een bedrijf, zul je vaak krijgt een kans om te helpen creëren van de aard van de ervaring die u zoekt en kan worden toegestaan ​​dat sommige input in wat de stage gaat hebben.

Voor studenten uit kleinere steden en dorpen, prospectie is vaak de enige manier om potentiële stageplekken te vinden. Het is belangrijk om een ​​aantal eenvoudige strategieën volgen om uw kansen van de landing van de stages van uw dromen te verhogen. Natuurlijk, de carrière veld of de industrie u nastreeft zal grotendeels bepalen of betaalde stages beschikbaar zijn.

Zelfs met prospectie, er is geen garantie dat de studenten in staat zijn om een ​​betaalde stage land zal zijn. Werkgevers hebben een aanzienlijke stijging van het aantal studenten op zoek naar stages gezien. Een deel van deze stijging is te wijten aan het feit dat meer studenten beseffen dat werkgevers zijn op zoek naar studenten met relevante ervaring die nodig is om op te huren voor toekomstige full-time banen.

Een andere reden een aantal senioren (en post-afgestudeerden) zijn ook geïnteresseerd in het vinden van een stage is dat ze kunnen op dit moment geen baan in hun gebied van belang te vinden.

In een 2018 studie die de cv’s van vier miljoen afgestudeerden geanalyseerd, de resultaten bleek dat meer dan 40 procent van de nieuwe afgestudeerden entry-level banen die niet over een hbo-opleiding heeft geëist had genomen, en één op de vijf studenten werkten nog niet diploma-eisen jobs 10 jaar later.Employers steeds veeleisender geworden, en ze verwachten afgestudeerden aan boord te komen met specifieke vaardigheden en ervaring die de kandidaten tijdens een stage of op een andere manier hebben verworven.

Betaalde stages en programma’s

Volgens de Nationale Vereniging van Hogescholen en werkgevers (NACE) ‘s 2019 Internship & Co-op Report, het gemiddelde uurloon voor een stagiair is $ 19,05 in 2019. Veel bedrijven huren stagiaires als een manier om hen een voorbeeld te zien of ze zouden passen als full-time medewerkers en ongeveer 56 procent van de stagiaires werden omgezet in full-time hires. Het goede nieuws voor de werkgevers is dat meer dan 70 procent van de stagiaires die werden ingehuurd als full-time werknemers waren nog steeds bij het bedrijf een jaar later.

Of u neemt een betaalde of onbetaalde stage zaken aan potentiële werkgevers. Volgens de NACE 2019 studie, 66,4 procent van de 2019 afgestudeerden die betaalde stages werkte kregen tenminste een jobaanbieding. Dit in tegenstelling tot slechts 43,7 procent van de onbetaalde stagiaires die minstens één vacature.

Als u op zoek bent naar een stage die goed betaalt, heb je de beste geluk met bedrijven in de technologische industrie hebben. jaarlijkse enquête van de hoogste betaalde stages Glassdoor.com blijkt dat in 2019, Facebook is het betalen stagiairs het hoogste salaris van $ 8.000 per maand, en Amazon is de tweede op $ 7,725. Andere bedrijven hoog op de lijst zijn onder andere Google, Microsoft, Bloomberg, Capital One, en Apple.

U kunt ook een vergoeding betalen voor deelname aan een stage programma dat een interview en CV coaching, gegarandeerde plaatsing, en een keuze van nationale of internationale locaties omvat. Sommige van deze stage programma’s bieden ook een uitstekende salarissen, hoewel de upfront kosten zijn vaak duur en vereist om te kunnen deelnemen aan het programma.

In het algemeen, het loont op hun hoede van de programma’s waarbij de vergoeding te zijn, maar voor de juiste student die zich kan veroorloven om een ​​vergoeding te betalen voor hun stage, een aantal uitstekende mogelijkheden bestaan ​​in specifieke sectoren en carrière velden, en je kunt ze vinden door middel van bedrijven die aansluiten bij je met stagemogelijkheden op basis van bepaalde kenmerken.

De vergoeding die u betaalt wordt beschouwd als een soort van het collegegeld en het programma lijkt op een semester in het buitenland soort programma. Kies de stad en de branche waarin u uw stage te hebben, en het bedrijf garandeert plaatsing in een top-kwaliteit stage.

NOTITIE:

 1. Het Instituut voor de International Education of Students ( IES Abroad ) is al meer dan 60 jaar, waardoor de eerste groep studenten in het buitenland studeren in Wenen, Oostenrijk in 1950. Vandaag de dag, het bedrijf biedt stages in het buitenland voor full-time zomer plaatsing, full-time semester stages, of part-time programma’s. Hoewel deze stages komen met een gegarandeerde plaatsing in uw branche van belang zijn, zijn ze niet betaald. Sommige programma’s kunnen in aanmerking komen voor financiële steun of beurzen aan de kosten van het programma vergoedingen, kost en inwoning te dekken.
 2. Dream Careers werd opgericht in februari 2000 om studenten te helpen verbeteren van hun academische ervaring door het aanbieden van concurrerende stages bij zowel de universiteit en de middelbare school niveau. Het bedrijf is actief in 11 steden over de hele wereld, samen met ongeveer 5.000 verschillende werkgevers, en heeft meer dan 17.000 studenten op zoek om hun ambities te ontwikkelen geserveerd.
 3. Een ander soortgelijk bedrijf is The Washington Centrum voor Stages , dat is een onafhankelijke, non-profit organisatie die meeslepende stages en seminars biedt aan college-niveau studenten en jonge professionals. Het bedrijf is actief in de VS en heeft kantoren in 25 andere landen. Het helpt de leerlingen stages vinden in publieke, private en non-profit sector, in een breed scala van gebieden, waaronder rechten, geneeskunde, journalistiek, het bedrijfsleven en de politiek, onder anderen.

Nuttige tips voor studenten

Sommige statistieken zeggen dat tot 80 procent van de werkgelegenheid, met inbegrip van stages, zijn nooit geadverteerd, en in plaats daarvan, laten vullen door middel van persoonlijke netwerken en referrals. Het loont voor iedereen en iedereen die een soort van verbinding met uw doelgroep industrie of stage zou kunnen hebben om te praten. U kunt ook andere stappen om leads om mogelijke stages ontdekken;

 1. Netwerk met familie, vrienden, kennissen, vorige werkgevers, docenten en alumni van uw college om te zoeken naar mensen die op dit moment aan het doen zijn het soort werk dat je wilt doen. Je weet nooit wie je ouders weten totdat je het vraagt, of als u een goede verbinding buren in uw doelgroep industrie.
 2. Vrijwilligers ervaringen en part-time banen kan vaak veranderen in full-time baan na het afstuderen.
 3. Onderzoeksinstellingen, zodat u kunt die informatie in je sollicitatiebrief of introductie e-mail op te nemen als je uit te reiken aan de werkgevers via websites of bij de opsporing van stages online.
 4. Maak een goed gemaakte, gerichte cv’s en sollicitatiebrieven die zich richten op de organisatie en de positie waarnaar je solliciteert. Houd in gedachten dat slechts een typo je uit de running kan zetten.
 5. Heeft u een methodisch proces om uw interviews te loggen, en zet de data om de follow-up met werkgevers via e-mail of telefoon. Vergeet niet het belang van dank noten in het interview proces. Vaak studenten het gevoel hebben dat ze worden een plaag, maar veel bedrijven zien dit gedrag als het meten van een gemotiveerde student als iemand die echt wil om te komen en te werken voor hun specifieke bedrijf.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *