The Best Behavioral Interviewing technieken en strategieën

Posted on

The Best Behavioral Interviewing technieken en strategieën

Als je zoeken naar een baan , is het belangrijk om voorbereid te hanteren wat bekend staat als “behavioral interviewen.” Werkgevers gebruiken dit type interview om inzicht te krijgen in hoe je specifieke situaties op de werkvloer af te handelen. De interviewer zal voorbeelden van wat er gebeurd is in een bijzonder uitdagende omstandigheden, wat je hebt gedaan, en hoe je een positief resultaat behaald willen.

De beste technieken voor de behandeling van een gedrags-interview onder meer de voorbereiding van het interview vragen die u kan worden gevraagd, het ontdekken van zoveel als je kunt over het bedrijf en de baan, dus je hebt een idee van wat de vaardigheden van de werkgever is op zoek naar en zich voorbereiden op te nemen specifieke punten in de reacties die u geven aan de interviewer.

strategieën

Voordat je hoofd uit naar een sollicitatiegesprek , neem de tijd voor te bereiden op voorhand. Je kan, of kan niet worden gesteld gedrags interview vragen, maar het is best klaar voor het geval u te zijn.

  • Geef je mening over wat een gedrags-interview is en wat bedrijven zijn op zoek naar tijdens een  gedrags-interview .
  • Gebruik de STAR-interview techniek om voorbeelden om het aandeel te bereiden tijdens een interview.
  • Review-exemplaar  gedrags interview vragen .

Onderzoek van de Job and Company

De tijd nemen om zowel het bedrijf en de baan die je interviewen voor u zal helpen voor te bereiden op een sollicitatiegesprek te onderzoeken. Op die manier zul je bereid zijn zowel te reageren op vragen interview en de interviewer vragen jezelf afvragen. U zult ook in staat zijn om uit te vinden of het bedrijf en de bedrijfscultuur zijn een goede pasvorm voor je. Het is altijd het beste om  het onderzoek van het bedrijf , zodat u ruimschoots van tevoren zijn ingelicht.

technieken

Allereerst, geef jezelf een paar momenten om je gedachten te verzamelen. Het is fijn om een ​​beetje tijd te nemen om uw reactie het frame als je onzeker bent over hoe te reageren op de vraag. Als u niet weet hoe u de vraag te beantwoorden, om opheldering vragen. Dit geeft je kopen wat extra tijd om na te denken over hoe om te beantwoorden. Dan moet u deze vier punten in uw antwoord onder andere – situatie, taak, actie, resultaten.

  • (S)  een specifieke situatie
  • (T)  De taken die gedaan moest worden
  • (A)  De actie die u heeft
  • (R)  De resultaten, dat wil zeggen, wat is er gebeurd

Het is de STAR-interview reactie techniek , en het is een uitstekende manier voor te bereiden. Hou er rekening mee dat  er geen goede of foute antwoorden  gedragsproblemen vragen tijdens een sollicitatiegesprek. Het doel van de interviewer is om te begrijpen hoe je gedragen in een bepaalde situatie. Hoe reageer je zal bepalen of er een match tussen uw vaardigheden en de positie van het bedrijf is op zoek naar in te vullen.

De beste gedrags-interview strategie omvat zorgvuldig luisteren, dat duidelijk en gedetailleerd als je te reageren en, belangrijker nog, eerlijk. Als uw antwoorden zijn niet wat de interviewer is op zoek naar deze positie misschien niet de beste baan voor jou toch.

Follow Up Na het interview

Was er iets dat je gewenst dat u tijdens het interview had gezegd, maar kregen niet de kans om niet te krijgen? Uw volgende bedankbriefje geeft u een kans om het te vermelden. Het is ook een gelegenheid om uw interesse in de job en het bedrijf herhalen.

Meer tips en trucs

In aanvulling op wetende wat te verwachten in een gedrags-interview, zijn er 10 interview vaardigheden die belangrijk zijn voor de praktijk zijn voordat u de vergaderruimte of Skype sessie met een vacaturestop commissie in te voeren: voorbereiding, stiptheid, denken voordat je iets zegt, spreekt rustig en samenhangend, het weergeven van een verzekerde (maar niet arrogant) zelfvertrouwen, actief luisteren, optimisme, het uiten van je belangstelling voor de werkgever, te kunnen praten dan uw eerste “ elevator pitch ”, en – misschien wel het belangrijkste – het uiten van je dankbaarheid voor tijd het verhuren commissie zowel mondeling aan het eind van het interview en in het schrijven van een onmiddellijke follow-up bedankbriefje.

Nog steeds nerveus, vooral als dit je eerste interview? Geen zorgen – zelfs gevestigde professionals het gevoel een paar vlinders voor een interview. U heeft de eerste stap in het kalmeren uw angst door het nemen van de tijd om de bovenstaande stappen herzien genomen. Andere grote technieken om steady je zenuwen omvatten het vermijden van negatieve self-talk, zorgvuldig kleden, vroeg aankomen naar het interview, zodat je een paar kalmerende ademt vooraf kan nemen, en het vermijden van het drinken van teveel cafeïne op de dag van de vergadering.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *